romanta fonaze?h gynaika toy itan ayti?
Printable View
romanta fonaze?h gynaika toy itan ayti?
Αdzik με εχει πιασει τωρα..μονη μου γελαω χαρηκα που γελασες παρεα μου..δεν κι οτι καλυτερο να γελας μονη σου...
γιατί εμείς τι νομίζεις κάνουμε;;Quote:
Originally posted by interappted
Αdzik με εχει πιασει τωρα..μονη μου γελαω χαρηκα που γελασες παρεα μου..δεν κι οτι καλυτερο να γελας μονη σου...
δεν ειδεσ την συζητηση για την πυροσβεστικη....??..ε γι αυτο λεσ..:)
αχ εδω ειχα λυθει...μπενει μεσα ο γιος μου μαμα τι επαθες κ γελας??του φανηκε περιεργο μετα απο εναμιση χρονο...γελαω παιδι μου του λεω..μονη σου???ε?τι να στου εξηγω τωρα του παιδιου...με εχει που με εχει για psycho...Quote:
ωφειλεις να την ακουσεις γιατι συμφωνει με τη δικαι μου επισης..δεν μπορει να κανουμε και οι δυο λαθος μονο ο ροκυ μπορει να μας διαψευσει....
aaaaααααα μην τα λεσ αυτα..στα ματια του θα εισαι παντα μια πριγκηπισσα...τον αγκαλιαζεισ πολυ???..να τον αγκαλιαζεισ...
αχαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχα
αντε Ραψωδουκο μου την καναμε και την καλη μασ πραξη σημερα... την καναμε κα γελασε την ιντερ....
..για να δουμε με την μπαρτσελονα τι θα γινει :P
λολ βλέπουμε και μπάλα;
αχ θα εχει εντελως διαφορετικη αποψη για τις πριγκηπησες...κι αν καποτε μαθει οτι ηταν καλες ευγενικες,σοβαρες και φορουσαν στεμμα...θα χτυπιεται κ θα λεει δεν ειναι στεμμα ειναι ορθια μαλλια κ δεν φορανε σιελ φορεματα πιτζαμες φορανε...ουτε καθονται στο θρονο στο πατωμα...κ αν πουνε κ για τον πρηγκιπα στο ασπρο αλλογο εκει ειναι που θα φαει την πρωτη του αποβολη
Quote:
κ αν πουνε κ για τον πρηγκιπα στο ασπρο αλλογο εκει ειναι που θα φαει την πρωτη του αποβολη
αχαχαχαχαχαχα
λιώνω.........
ηταν καλες ευγενικες,σοβαρες και φορουσαν στεμμαQuote:
αχ θα εχει εντελως διαφορετικη αποψη για τις πριγκηπησες...κι αν καποτε μαθει οτι ηταν καλες ευγενικες,σοβαρες και φορουσαν στεμμα...θα χτυπιεται κ θα λεει δεν ειναι στεμμα ειναι ορθια μαλλια κ δεν φορανε σιελ φορεματα πιτζαμες φορανε...ουτε καθονται στο θρονο στο πατωμα...κ αν πουνε κ για τον πρηγκιπα στο ασπρο αλλογο εκει ειναι που θα φαει την πρωτη του αποβολη
...καλεεεε λαθοσ στα εχουν πει και σενα αγαπη...
κακιασμενεσ καλομαθημενεσ ηταν...βγαζανε γλωσσα.. για την σοβαροτητα μπορουμε να εχουμε ενωνεσ αμφιβολιεσ...
..οσο για τα στεμματα δεν ξερω κατι τερααστιεσ τουαλετεσ ομωσ που σερνοοντουσαν στα πετρινα ((σφουγκαρισμενα..αλλα ποσο να το σφουγκαρισεισ το ριμαδι το πατωμα..))πατωματα.........ναι ....
ε..και μη ξεχναμε και τουσ κορσεδεσ που τουσ δενανε και τουσ βγαινανε τα ματια και τα πνευμονια εξω...
βαζανε παγο στο στηθοσ τουσ για να φαινετε στητο και οι ρωγεσ στο υψοσ τουσ....ε και η ζωνη αγνωτητασ....
....:P:P:P:P
Στα ματακια του αγαπη μου εισαι η πιο ομορφη και καλοντυμενη πριγκιπισσα επειμενω...
κακιά.Quote:
Originally posted by kassi_21
Κάτι σαν ανοσία έτσι;Αλλά δεν στα σφυρίξανε;Οι ιοί μεταλλάσσονται.....
θα το εκλαβω ςσ απλη καλοπροαιρετη προειδοποιση μυλαω τωρα με το μυαλο μου:ιΟΙ ΙΥΟΙΟ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ-ΕΝΤΕΡ-ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ-ΕΝΤΕΡ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
σας πληροφοροθμε οτι η συνδεση με τον εγκεφαλο ολοκληρωθηκε..δεδομενο αποθηκευτηκε επιτυχως...
...εχετε 10 λεπτα κ 13 δευτερολεπτα υπολοιπομενο χρονο συνδεσησ με τον εγκεφαλος σας