krino + kassie = ??
Printable View
krino + kassie = ??
ε τι εκανα παλι???
:cool:
atzik!! sos sos
αυτο το μέρος στην κρήτη είναι στην ελαφόνησσο???
το χεις στην φοτο!
πες!
ωραια ειναι η ελαφονησο...
να πας.
Μπορεις να βαλεις και σκηνουλα αν θες.
Μονο που για λιγες ωρες σκανε κατι μιλιουνια τουριστες...
νόμιζα ότι θα έλεγες μιλιούνια κουνούπια...!
έχει άσπρη άμμο γι\'αυτό θέλω να πάω!!!!!!
αχ ναι τι ωραία.........
μερικες φορες οι τουριστες ειναι χειροτεροι απο τα κουνουπια...
αχ βρε παππουλη μου..... με τα σουπερ επιχειρηματα σου....με..συνταρασεισ..(το λεμε αυτο????)
....Quote:
Originally posted by shannyn
krino + kassie = ??
υπηρχε ποικηλια ηλικιακη...20-30 μα και 40..... αρα και πολλεσ ποικιλλοτροπα ειδωμενεσ καταστασεισ φανταζομαι...
χαιρομαι παρα πολυ που σασ αρεσε....εστω και λιγουλακι....θα δειτε ειμαι σιγουρη πωσ θα σασ αρεσει πολυ περισσοτερο ... την επομενη..θα ειμαι κι εγω.....ε... θα φροντησουμε να πεισουμε και καποιουσ αγαπημενουσ φιλουσ απο εδω...
μερικες φορες οι τουριστες ειναι χειροτεροι απο τα κουνουπια...
τισ περισσοτερεσ μπορω να πω...
......οσο για την ελαφονησσο....κατσε να δω...http://i98.photobucket.com/albums/l2.../airgreece.jpg
omg omg...
εμένα με χάνετε φορ σουρ!
αντζικ..γιατί δεν βάζεις κ καμία που τράβηξες εσύ?? θα χάρω πολύ να δω!
όσο για κάσι + κρινο, κάτι πολύ ουίρτν παίζεται εδώ...... δεν συμφωνείτε....???? ΄\'\'πολύ όμορφη η κασούλα μας\'\', \'\'πολυ καλή η κασούλα μας\'\', να οι σπόνδες απο δω να οι σπόνδες απο κεί... ε τελειώνετε να μπαίνουμε στο ψητό καμιά ώρα!
ε αφου ειναι ??
τινα πω οτι ειναι ασχημη???
:cool:
Χαχα..Έτσι ρε μπαγάσικο;;;;;Άλλα μου έλεγες την Κυριακή....Το ποτήρι έκανε πολύ βόλτα εκείνη την μέρα....Πρέπει να σκουρύνουμε την επιδερμίδα για να καφεδιαστούμε;Γιατί τότε θα πρέπει να περιμένεις δυο καλοκαίρια ή να πάρω απανωτές συνεδρείες Solarium.....Βάλε έναν πιο εύκολο περιορισμό...Quote:
Originally posted by krino
ωχχχ με ειπε πουτανιτσα!!!
ρε παιδες με βριζει τωρα αυτη η οχι???
εχμμμ εγω θα το παρω σαν φιλοφρονηση μιας και μου πηγαινει....
εεεεε ναι μπορω να πω οτι θαμβωνεις...
Ποια κοπλιμεντα καλη μου??
ολοι λεγαμε οτι εισαι σουπερ γκομενα, τι αλλο θες δηλαδη??
Δεν πας να χαρεις τα νειατα σου και την ομορφια σου λεω εγω???
Που εισαι τυχερη και εισαι τοσο ομορφη???
Επισης να πω οτι εχμμμ
πως να το πω, πως το να το εκφρασω,
καποια στιγμη λιγο εσυ με το ποτηρι που το εκανες βολτα, πηγες και να σκυψεις, λιγο εγω που πηγα να πιασω το καφε,
ετυχε και εριξα μια αδιακριτη ματια στο ζητημα που λεγαμε χθες (δεν θα γινω κουτσομπολης για να πω κατι πιο συγκεκριμενο).
Απο καλιτεχνικης αποψης μπορω να πω ιδιοις ομασι, οτι προκειται για ενα ενδιαφερον επιτευγμα της φυσης...
(πιο μπακαλιστι επαθα ενα ψιλολουμπαγκο)
Παρακαλω πολυ, μολις σκουρηνουμε επιδερμιδα να ξανα-καφεδιαστουμε με περισσοτερο κοσμο, αλλα σε αλλο μαγαζι πιο ησυχο... ειχε πολυ νταπα ντουπα και μερικες φορες φωναζα.
Χαχα..Σανύν μην τον ακούς.Έτσι τα λέει να βγει ο καλός του φόρουμ...Άλλα μου έλεγε την Κυριακή....(ξέρει αυτός)....συν λέει ότι του την έσπαγε ότι είχα βαφτεί...Αλλά ναι ρε συ μην μου κάνεις ολόκληρο εγκώμιο.Πες κάτι πιο ουσιαστικό(χαχα).....Άλλωστε όπως πολύ σωστά είπες εκείνη την ημέρα η εξωτερική ομορφιά είναι πλαστή πολλές φορές και δεν αντικατοπτρίζει το μέσα.....Quote:
omg omg...
όσο για κάσι + κρινο, κάτι πολύ ουίρτν παίζεται εδώ...... δεν συμφωνείτε....???? ΄\'\'πολύ όμορφη η κασούλα μας\'\', \'\'πολυ καλή η κασούλα μας\'\', να οι σπόνδες απο δω να οι σπόνδες απο κεί... ε τελειώνετε να μπαίνουμε στο ψητό καμιά ώρα!
Η Λίμπερ πράγματι ήταν η πιο ήρεμη από εμας τα τρία......Ε και περιμένουμε κι άλλους...στην επόμενη.....Αλλιώς να διαβάζεις κάποιον κι αλλιώς να τον βλέπεις και να συνομιλείς μαζί του...
Quote:
Originally posted by Pappas10
Πάμε λοιπόν.
1. Δεν συμφώνησα εγώ με το Κρίνο. Το Κρίνο συμφώνησε μαζί μου. :ρ :ρ :ρ
2. Η άποψη μου είναι ότι όταν διαφωνείς με τη θέση ενός ατόμου (όχι την πράξη, την θέση) τότε δεν πρέπει να προσωποποιείς την αντιπαράθεση. Εξ\' ου και το παράδειγμα με το ποτήρι.
3. Ο Κρίνο είναι από τους Αγαπημένους μου συνομιλητές
4. Η Κάσσι είναι έξυπνη και όμορφη και της αρέσει να συζητάει.
Μου αρέσει να συζητάω εκτός Παππά γιατί με νικάει...Μπουχού....Είναι απίστευτη η επιχειρηματολογία και η μεθοδικότητα στην σκέψη του...Όλοι το παραδεχτήκαμε αυτό.....Άσε δε που το λέει και το παινεύεται κι ο ίδιος...
5. Η Λίμπερ είναι έξυπνη και όμορφη και δεν μιλάει πολύ. Όταν όμως μιλάει αυτό που λέει κάνει αίσθηση.
6. Την επόμενη φορά θα ήταν καλό να είμαστε περισσότεροι. Νομίζω ότι μας κάνει καλό μια τέτοια κοινωνικοποίηση
7. Ατζίκου μου καλά περάσαμε αλλά αν κρίνω από τα τοπία στις φωτογραφίες σου εσύ πέρασες καλύτερα.
8. Αυτά.
Με εκτίμηση,
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Τι ωραία περάσετε μωρέ?????
Δύο έξυπνες και όμορφες βρεθήκατε με δύο τύπους που λίγο έλειψε να αρχίσουν να σπάνε ποτήρια και ακόμα δεν έχουν καταλήξει για το ποιός συμφωνησε με ποιόν (άσχετο αλλά εγώ πάντα πίστευα ότι αν δύο συμφωνούν τελικά συμφωνούν)
χαααααααααααααααααααααααα αα
Quote:
Originally posted by kassi_21
Χαχα..Σανύν μην τον ακούς.Έτσι τα λέει να βγει ο καλός του φόρουμ...Άλλα μου έλεγε την Κυριακή....(ξέρει αυτός)....συν λέει ότι του την έσπαγε ότι είχα βαφτεί...Αλλά ναι ρε συ μην μου κάνεις ολόκληρο εγκώμιο.Πες κάτι πιο ουσιαστικό(χαχα).....Άλλωστε όπως πολύ σωστά είπες εκείνη την ημέρα η εξωτερική ομορφιά είναι πλαστή πολλές φορές και δεν αντικατοπτρίζει το μέσα.....Quote:
omg omg...
εεεεε εισαι υπερβολικη...
απλα εισαι τοσο ομορφη που δεν χρειαζεται να βαφτεις.
Αυτα τα υλικα φαινονται κατωτερα των προσδοκιων τους, πανω σου...
;)