βρε κουκλα φραγκιλακι μου βρες κάποια αλλη θεραπεύτρια τι κάθεσε κ ζορίζεσαι τόσο...ισως βέβαια το συμπαν συνωμοτεί για να δωσεις μόνη σου στον εαυτό σου το απαιτούμενο σπρώξιμο ...
Printable View
βρε κουκλα φραγκιλακι μου βρες κάποια αλλη θεραπεύτρια τι κάθεσε κ ζορίζεσαι τόσο...ισως βέβαια το συμπαν συνωμοτεί για να δωσεις μόνη σου στον εαυτό σου το απαιτούμενο σπρώξιμο ...
Fragile, μην προεξοφλείς τίποτα...Αλλα ακομα και να μην σε δεχτουν εκει, και τι εγινε; Όπως ειπε και η Ηλιάννα, δες το σαν ενα σπρωξιματάκι. Ψαξε για κατι αλλο, οχι επειδη μπορει να μην σε παρουν σε αυτό, αλλα επειδή δεν ειναι και το ιδανικο για σενα. Και το γεγονος οτι ειναι κοντα στο σπιτι σου, ειναι στα πλην, οχι στα συν...Ασε που μπορει να μην σου αρεσε...
Ναι ξερω, οτι ειναι ενα μικρό βήμα, κατι πια ανωδυνο για αρχη και σιγουρα θα σου εκανε καλό...Μην μπουμε στα βαθια απο τωρα...Αλλα αν δεν γινει αυτο, θα γινει κατι άλλο που μπορει να ειναι καλύτερο...Θα το κανεις εσυ να ειναι καλύτερο...
Βρες εσύ για τον εαυτο σου κατι, κατι που εσυ να το εχεις επιλεξει γιατι ειναι το κατάλληλο.
Οποτε, κάθε εμποδιο για καλο...Και... με ενα σμπαρο δυο τρυγονια...:)
καλημερα σε ολη την παρεα!!! :)
τελικα τα σχεδια αλλαξαν!
τα σκεφτηκα απο δω, τα σκεφτηκα απο κει και κατεληξα στο συπερασμα οτι αυτο που χρειαζομαι ειναι ατομικη ψυχοθεραπεια.
οταν εχεις ενα καρο προβληματα να σε βασανιζουν, τι να σου κανει το γκρουπ θεραπι?
χρειαζομαι την αποκλειστικοτητα μιας ψυχοθεραπευτριας.
εχω βρει μια, η οποια ειναι κλινικη ψυχολογος και εχει ειδικευτει στην γνωσιακη-συμπεριφορικη θεραπεια, η οποια θεωρειται η αποτελεσματικοτερη θεραπεια για την διαταραχη πανικου και την καταθλιψη.
νιωθω πολυ ικανοποιημενη απο την αποφαση μου!!!
να ειστε ολοι καλα και σας ευχαριστω που ειστε "εδω" και με στηριζετε!!! :)
Οπως καλά γνωρίζουμε οι έχοντες σχετική πείρα, το παν είναι η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στο θεραπευτή και το θεραπευόμενο. Η μέθοδος έρχεται σε δεύτερη μοίρα, και καλό είναι ο ψυχοθεραπευτής να έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του, εφ' όσον ο καθένας που προσφεύγει σε αυτόν είναι ξεχωριστή περίπτωση.
Καλή αρχή!...
Φραντζιλ, ευχομαι να πάνε όλα καλά. Κράτησε τον ενθουσιασμό σου μέχρι τέλους!
να εισαι καλα Γιαννη μου!!! :D
καλησπερες :)
αυριο λεω να καταπολεμησω την αγοραφοβια μου και να παω στο hondos center!
τι λετε?
θα τα καταφερω?
ζητειται ελπις ;)
ευχομαι να τα καταφερεις !!!! καλη επιτυχια fragile
να εισαι καλα βρε κοχλια!
σ'ευχαριστω πολυ!!! :)
σ'ευχαριστω Ηλιαννα μου αλλα για να σου πω την αληθεια νιωθω "η αδυναμια προσωποποιημενη"...
(ας οψονται οι γονεις μου-και κυριως η μητερα μου-που δεν αναγνωριζουν τις προσπαθειες μου και με θεωρουν τεμπελα)
οσων αφορα τον χοντο τελικα δεν θα παω γιατι ειναι μακρια μου.
θα παω ομως σε ενα φαρμακειο που ειναι στην πλατεια (15 λεπτακια με τα ποδια).
οπως και να 'χει την βολτουλα μου θα την κανω....και τα ψωνια μου επισης :)
και 15 λεπτα περπατημα στον δρομο ειναι ενα βημα προς τα εμπρος !!!