ΓΕια σας παιδες, επανερχομαι στο θεμα επειδη εχω τα νευρα μου
μετα απο ενα διαστημα ηρεμιας, αφου πεθανε η μανα των αφεντικων μου κ επειτε αρχισανε παλι το ιδιο βιολι. το θεμα ειναι ομως πως τωρα με προσβαλλουν συνεχως. για πραγματα που ακομα δν ειναι δουλεια μ , ειναι της καθαριστριας!εγς δεν ειμαι καθαριστρια! οχι οτι εχω κατι με τις καθαριστριες αλλα εγω δεν ειμαι μια!για αλλο λογο πληρωνομαι!
τελοσπαντων παλι ο πατερας μ λεει τα γνωστα να μην δινω σημασια. μα πως να μην δωσω, θα πρεπει να ξεχασω την μιση μ ζωη δλδ για 3 ωρες ΜΟΝΟ που καθομαι σπιτι μ!την μερα ζω 3 ωρες . μετα πεφτω για υπνο.
ειναι τοσο καταδικη τελικα η ζωη μας?> ειμαι πολυ δυστυχισμενη π πρεπει να υπηρετω κακομαθημενα ατομα. παντα και παντου ειναι ετσι στα γραφεια το εχω δει!δεν ειμαι χτεσινη, ειμαι 8 χρονια!
τσαντιζομαι π ο πατερας μ λεει πως εγω ειμαι η εξυπνη κ η δυνατη, ενω η αδερφη μ αδυναμη οποτε και της ανοιξε μαγαζι. εκεινη καλα περναει, φυσικα δεν της μενουν λεφτα αλλα δν εχει αναγκη σπιτι μενουμε ολοι μαζι.
φυσικα την αγαπαω δεν ζηλευω!αλλα δν θελω να μαι η δυνατη!βαρεθηκα τις μλκιες!κ με κουρασανε οι μλκες
αν δν ειχα εξοδα λογω του οτι μενουμε μακρια με τον δικο μ κ πρεπει να ξοδευω λεφτα για μετακινησεις και αεροπλανα και τρενα, θα τα ειχα παρατησει