Λες και του πήγα με το δακτυλίδι και την ανθοδεσμη. Α θα τη κάνω τη κατινιά. Ακούω συμβουλές. Κορίτσια καμιά ιδέα? Αυτό ποιο στάδιο του "μόλις χώρισα" είναι που βιώνω σήμερα...?
Printable View
Λες και του πήγα με το δακτυλίδι και την ανθοδεσμη. Α θα τη κάνω τη κατινιά. Ακούω συμβουλές. Κορίτσια καμιά ιδέα? Αυτό ποιο στάδιο του "μόλις χώρισα" είναι που βιώνω σήμερα...?
Δεν χώρισες παιδί μου. Απλά έχεις ελεύθερη σχέση.
Αλλά και έγω κράτησα τη θέση μου...Κυρία. Μου ανακοινωσε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε σχέση και εγώ του είπα να πάμε σπίτι του. Αν δεν είναι αυτό σοβαρότητα τοτε πείτε μου....!
ουτε να χωρίσεις δεν μπορεις στις μερες μας. ΦΡΙΚΗ
Μετά το γλυκό παντως τον ρώτησα...δηλαδή θα μιλάμε? ναι φυσικά η απάντηση.Θα με παίρνεις τηλ? ναι φυσικά. Θα έχουμε αποκλειστικότατα?ναι.Μα τοτε είμαστε όπως πριν.Ε μετά με βρίσε ότι του τα πρηξα. Γιατι αραγε?
Δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις, (γιατί εγώ πχ δεν μπορώ... ακόμη...) αλλά θα στο προτείνω ούτως ή άλλως...
Εφόσον περνάς καλά, μείνε στην φάση όσο το θέλεις, μόνο και μόνο για το σεξ, εφόσον είναι και καλό. Αλλά κράτα τα μάτια σου ανοιχτά. Μην νιώθεις σε σχέση. Νιώθε ελεύθερη, αλλά με περιστασιακό ερωτικό σύντροφο.
kuxumuxu μου εισαι ομοιοπαθούσα?
δε μας χ.....ν.Ακόμα και σ αυτο καταπιεση....
χαχχαχαχ!
Γέλασα πολύ με αυτό ρεβέκα!
Μου αρέσει που το αντιμετωπίζεις με χιούμορ.
Κοίτα, μη μπεις σε κανένα φαυλο κύκλο τύπου "δεν θέλει σχέση, θα τον πείσω να θέλει". Απλά την πάτησες!
Δες μέσα σου αν σε καλύπτει να έχεις μόνο σεξ μαζί του και αναλόγως προχώρα....:)
και τι κανει ο ακατανομαστος. συνεχίζει να επικοινωνει μαζί σου ή το παιζει αδιαφορος. Καλέ λες να ναι ο ιδιος...?
α κοριτσια αν ειναι να χω μονο καθαρα σεξουαλική σχέση θα βγάλω το άχτι μου. Θα του λέω να μου κάνει ότι μου ρθει στο κεφάλι.Αφού θα γίνω τσ...ι ας το ευχαριστηθώ τουλάχιστον
Εννοείται οτι το διακωμωδώ έτσι?Για να γελάμε και λίγο