Μα δεν είναι ότι απωθώ κάποιον. Και οι δύο που με ήθελαν με ήθελαν σαν τρελή και δεν το λέω ψωνίστικα...το εννοώ.
Επομένως ούτε αυτό φταίει.
Printable View
Μα δεν είναι ότι απωθώ κάποιον. Και οι δύο που με ήθελαν με ήθελαν σαν τρελή και δεν το λέω ψωνίστικα...το εννοώ.
Επομένως ούτε αυτό φταίει.
Λοιπόν...να στο στείλω καλύτερα σε προσωπικό μήνυμα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται;
Κάποιος ειδικός δεν μπορεί να μου πει τη γνώμη του;
Γιατι κορίτσι μου αν σου την πει θα τον ακούσεις?Εχεις εγκλωβιστεί μεσα σ' ενα "θελω σχέση" , εχει γίνει αυτοσκοπος σου και περιμένεις από κάποιον να σου δώσει την μαγική συνταγή.
Τα κορίτσια παραπάνω σου είπαν αρκετά πράγματα, έχουν περισσοτερες γνώσεις και την εμπειρία, κάθισες λιγο με τον εαυτο σου να σκεφτεις τι θέλουν να σου πουν , να τα σκεφτείς σε βαθος όμως όχι επιπολαια...
Εγώ αυτο που βλέπω είναι ότι τα απορρίπτεις πριν τους δώσεις την σημασία που τους αρμόζει ή με μια πρώτη ανάγνωση βεβιασμένη απαντάς ότι αυτά τα ξέρεις για να πεις ξανα παρακάτω, ΘΕΛΩ ΣΧΕΣΗ.
Κοπέλα μου απεγκλωβίσου από την εμμονή σου. Είσαι μικρή κοπέλα ακομα , ελεος...Δηλαδη αγώνα δρομου κάνετε στα 20 ποια θα έχει σχεσεις και εμπειρίες ερωτικές?
Μην κοιτάζεις τι γίνεται γύρω σου...αλλοι εχουν καλες σχέσεις, αλλοι κακες άλλοι καθολου...
Στο κατω κατω της γραφης δεν πάει έτσι , αν δεν σου αρεσει κανεις πως θα κάνεις σχέση?
Εκτος αν η ερωτηση σου ειναι τι να κανω για να μου αρεσει καποιος...
Η σχέση θα έρθει όταν είσαι έτοιμη να την δεχτεις και θα είσαι έτοιμη όταν ξεκολλήσεις από την εμμονη αυτή και νιώσεις πιο χαλαρα και καλα με τον εαυτο σου. Και κάτι άλλο, όταν θα έρθει έχε το νου σου μην πέσεις με τα μουτρα...Δεν είναι μονο οι ερωτικες σχέσεις μας που μας ολοκληρώνουν και μας δίνουν χαρα.Υπαρχουν κι αλλα πράγματα εξίσου όμορφα στον κοσμο αυτο.
τόσα χρόνια χαλαρά το έβλεπα...και πολύ ωραία ήρθαν τα πράγματα.
Εσύ είσαι που βγάζεις βεβιασμένα συμπεράσματα...όλα όσα μου έχουν πει τα κορίτσια δεν τα σκέφτηκα τώρα. Τα έχω σκεφτεί εδώ και πολύ καιρό μόνη μου.
χαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα
Χαίρομαι πάντως που το θέμα κάνει και κάποιον να γελάει...
Να σε πω , μηπως θα επρεπε να βγαινεις περισσοτερο εξω και να κανεις καμια γνωριμια ? Καλα θα ηταν να βγαλεις και απο το μυαλο σου αυτη τη σκεψη που σε κατατρωει (Γιατι δεν εχεις σχεση) Ολα νομιζω εχουν το χρονο τους . Σκεψου το οτι ισως ο δικος σου να μην εφτασε ακομα...... 20 εισαι βγες εξω και γλεντα την ζωη.... Τα 20 μεχρι τα 30 περνανε σα το νερο
Κοπέλα μου καλά εκανες και το έβλεπες χαλαρα στα 16 στα 17 και στα 18 σου. Αυτο είναι το φυσιολογικο και έτσι να συνεχίσεις να κάνεις.
Δεν είναι του χαρακτήρα μου ουτε της ηλικίας μου πλεον να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα και να μιλάω έτσι απλά για να μιλήσω , να πω κάτι..και σε πληροφορώ επειδη συνομιλώ με τις περισσοτερες κοπέλες απο εδώ και σε θέματα σοβαρότερα του δικου σου (δεν το υποτιμάω) , πιστεψε με, αντιμετωπίζουν με την δέουσα σοβαρότητα κάθε περισταση, σεβομενες το ιδιαιτερο πρόβλημα του καθενος εδώ.
Πολλές φορές λοιπον πιάνουμε μονοι μας ενα θέμα και νομίζουμε ότι το έχουμε δει στην πραγματική του διάσταση. Δεν είναι έτσι, ακομα και αν έχουμε αποκτήσει ένα σημαντικο κομμάτι αυτογνωσίας και εμπειρίας στη ζωή μας. Ίσως το πιάνουμε απο τη λάθος πλευρά του, ισως το πιάνουμε επιφανειακα ή πολλές φορές με τετοια ένταση και παθος (κακώς εννοούμενα) που αντί να έχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα έχουμε ακριβώς το αντίθετο.
Έχεις την ηλικία του γιου μου και σου μιλάω με την καλύτερη διάθεση..δεν μπήκα για να σου την σπάσω. Απλά σου ξαναλέω , χαλάρωσε, δες τον εαυτο σου, τι κάνεις και τι δεν κάνεις.
Μην πιέζεις το μυαλο σου τοσο πολυ ,οταν αυτο θα πάψει να είναι εμμονη τότε θα βρεις μια σχέση που θα νιωθεις όμορφα μ' αυτήν.Βασικά πρώτα ψάξε γιατι δεν σου αρέσει κανένας και απο που πηγάζει αυτό. Και κάτι ακομα, έχεις μια τάση να δημιουργεις παρεξηγήσεις ακομα και οταν τα κινητρα του άλλου είναι καλα...Αν θες σκεψου το..
Καλα μεσα σε διαστημα 10 χρονων δε ξερεις το τι θα σου τυχει.... Και εγω στην ηλικια σου αυτα ελεγα και εζησα 10 χρονια με τοσες εμπειριες και στις περισσοτερες ημουν μονος.... Κανε μια αρχη , ξεκινα απο καπου και ολα τα υπολοιπα θα ερθουν
Μου άρεσαν 2 άτομα στο παρελθόν και το ανέφερα...στα 30 μπορεί να μου αρέσει και κάποιος άλλος τι να πω.
Μάλλον πρέπει να πάω να κλειστό είτε σε μοναστήρι είτε σε ψυχιατρείο μέχρι τότε...
Ρε παιδακι μου , μιλαμε για 10 χρονια....... 120 μηνες γιατι εχεις κολλησει μεσα σε αυτο το διαστημα σιγουρα θα βρεθει κατι ..... Ξεκινα απο καπου σε ειπα πιο πανω ..... Μια καλη αρχη ειναι το να βγαινεις εξω πιο συχνα