Το οτι εισαι αγορι το υποθετουν καποιοι στο πλαισιο που γενικα σε θεωρουν τρολ.Οχι στα καλα καθουμενα.
Printable View
Το οτι εισαι αγορι το υποθετουν καποιοι στο πλαισιο που γενικα σε θεωρουν τρολ.Οχι στα καλα καθουμενα.
και η μαρκελα με ακουσε στο τηλέφωνο οπότε μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν είμαι άντρας....αν έμενε και Αθήνα θα γνωριζόμασταν και από κοντά για να σας έλεγε και πόσο άσχημη...χαχαχα...ειμαι
εδώ εσείς βγαλατε από το μυαλό σας ότι είμαι άντρας .....δεν θα βγάζατε άλλα;
μαρκέλα;....χαχαχαχα έλα και πες τα νέα! Έτσι υποσχέθηκες
θελεστα και παθεστα..
Εγω ειμαι σιγουρος πως και log off να κανεις, θα εισαι καπου εδω γυρω και θα... ριχνεις καμια ματια. :p
Δεν ειναι κακο, απλα το αναφερω...
Και ειμαι σιγουρος πως εισαι ομορφη, απλα δεν καταλαβαινω τι εχεις παθει με τουτο δω το forum.
Πιο υγιες ειναι να βρεις (οπως σου ειπα και πριν) ενα forum που να καλυπτει τα ενδιαφεροντα σου.
Δεν ειναι και το καλυτερο να ψαχνεις για ψυχο-something ή ψυχο-someone, αντι για φιλο.
Ο ψυχο-someone θελει και 70,100,120 ευρω για να ασχοληθει μαζι σου.
Και θα ασχοληθει για 1 ωρα και τελος.
Δηλαδη και ωφελιμιστικα να το δεις, σε συμφερει περισσοτερο ενας φιλος, παρα ενας ψυχο*.
Η αρχη εγινε. Η μαρκελα μπορει να γινει φιλη σου, που ξερεις... :rolleyes:
Ρε φιλε να βγουμε συνταγμα για να σου πουμε οτι μας δουλευει??Ρε θελετε μαστιγιο μερικοι..
Μαστιγιο? Ενδιαφερουσα αποψη.
Ισως να εχεις και δικιο.
Ισως ομως να εχω και διαθεση να γραψω, γιατι δεν εχω τιποτα καλυτερο να κανω τετοια ωρα.
Οπως και να'εχει... αυτη τη στιγμη δεν μου βγαινει το λεκτικο λιντσαρισμα, η ειρωνια και ολα τα συναφη.
Αν σε πειραζει, τι να σου πω... ειμαι για μαστιγιο. :p
Παντως καλο θα ειναι να μην εισαι επιθετικος/επιθετικη.
(συγνωμη αλλα δεν ξερω το φυλο σου)