Αλήθεια,γιατί το συγκεκριμένο \"φορεματάκι\" βγαίνει μόνο σε άσπρο χρώμα?Εγώ θα κάνω ειδική παραγγελία...κάτι σε ροζάκι παρακαλώ!
Printable View
Αλήθεια,γιατί το συγκεκριμένο \"φορεματάκι\" βγαίνει μόνο σε άσπρο χρώμα?Εγώ θα κάνω ειδική παραγγελία...κάτι σε ροζάκι παρακαλώ!
ελα ντε καλη ερωτηση
να κανουμε αιτηση να ακολουθουνται οι τασεις χρωματων της εποχης
η ακομα καλλυτερα να δημιουργησουμε την πρωτη collection ζουρλομανδυων
χειμωνας 2008
Quote:
Originally posted by interappted
νυφικο :ασπρος παντα μανδυας με μεγαλη ζωνη που δενει πισω
μαλλια: always classic freak out style(by the way)
ΑΝΑΖΗΤΗΤΑΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΠΑΠΑΣ ΠΟΥΜΕ ΒΑΦΤΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ!
Αμ από τρελό παππά ξεκινάμε.......Δεν παίζουν κι αυτοί τον ρόλο τους στην πορεία μας;;;;Για παντρέψτε μας τώρα με την ευχή του ψυχιάτρου πάτερ....Ναι ψυχωτέκνο μου
Quote:
Originally posted by Dalia
Τώρα που το σκέφτομαι άσπρα φοράνε και οι του Δαφνιού......
Πάντως ο ζουρλομανδύας λένε είναι κόκκινος...Αλλά μετά το άνοιγμα της καινούριας αλά Σταυρούπολη κολεξιόν Χειμώνας 2008 πιάνουμε και άλλα χρωματάκια και πάμε και κατά ψυχιατρείο και ντύνουμε τις νύφες......Ειδικές τιμές δε για το βάψιμο και το χτένισμα.......Είναι χτένισμα πολύ ξεμάλλιασμα,πολύ λακ και πολύ σεσουάρ......Άλλοι το λένε και κρεπάρισμα.....
Χρωματάκια δε όχι παλ...Αποκλείονται τα παλ....Προτιμούμε αποχρώσεις του αίματος.......Μάτι -φακός επαφής σχέδιο μπλαζέ ή το νέο μας σχεδιάκι \"το μάτι του τρελού\".....
Γιατί?Εγώ θέλω ροζ!Αλλά οκ,αν αποκλείονται τα παλ χρώματα μπορώ να συμβιβαστώ και με ένα μαύρο που θα ταιριάζει και με την ψυχολογία μου.
Κοίτα μπορεί να φτιάξουμε μαύρο φόρεμα ροζ μπέρτα.....
μετα θα ειναι που θα γινουμε ζορο,σουπερμαν,μπατμαν κι ολα τα σουπερηρωειδη κι αντε να βγουμε!!!!!
Το ξέρεις ότι είχα τον μπάτμαν στο μυαλό όταν έγραφα τα περί μπέρτας;;;;Άμα πιάσουμε όλα τα κόμιξ δεν μας σώζει ούτε το ηλεκτροσοκ.....Thunder...thunder...thund erCATS!!!!Με το μάτι της Θαντέρα.....
Εγώ μικρή ήθελα να γίνω η Ζίνα η πριγκήπισσα του πολέμου!!!
Wow ! Και τι δεν θα δινα για μια Ζίνα. Χαχα. Δεν σου κάνω καμάκι αλλά αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου φαντασιώσεις.Quote:
Εγώ μικρή ήθελα να γίνω η Ζίνα η πριγκήπισσα του πολέμου!!!
Χαχαχαχα!Δεν έγινα όμως Ζίνα τελικά.:p
έγινες Πέγκυ Ζήνα!!!χαχαχαχαχαχ!
\"ψυχολογικα...ειμαι ενα κουρελι..\"Αδαμαντιδης ειναι αλλα μιας κ πιασαμε τους αοιδους...
Ποτέ δεν είναι αργά. Βγάλτε τη Ζίνα από μέσα σας.Quote:
Χαχαχαχα!Δεν έγινα όμως Ζίνα τελικά.:p