Άποψή μου.
Στα 9 ΕΝΑ γεγονώς μπορεί να παρερμηνεύθηκε μπορεί και όχι.
Στα 35 μπορείς να το ρωτήσεις και ίσως ΠΡΕΠΕΙ.
Άποψή μου.
Αυτό το τελευταίο ήταν το κερασάκι στην τούρτα... Αχ ρε gramle.. ψάχνοντας να βρεις αυτό που σου λείπει να είσαι βέβαιη ότι θα πέσεις σε πολλά λούκια και θα φας πολλές σφαλιάρες όμως το να κάνεις μία σχέση παράλληλη δεν είναι και η καλύτερη λύση. Από την άλλη θα μου πεις κι όλα αυτά που μου λείπουν που θα τα βρω; Μα εκεί έξω φυσικά. Αλλά χωρίς κάποιο λουρί να σε κρατάει δεμένη σε μέρη που ουσιαστικά δεν θέλεις να ξαναεπισκεφτείς. Ξέρεις τι έλεγε ο Ρήγας Φεραίος; Καλύτερα μιάς ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Σου ακούγεται γνωστό; Θα πρέπει. Θέλεις την ελευθερία σου; Τότε ψάξε να την βρεις στα σωστά μέρη και όχι με μισές λύσεις που στο τέλος μόνο συναισθηματικό κόστος θα σου αποφέρουν. Στάσου στα δυό σου πόδια και όταν είσαι έτοιμη ότι επιθυμείς θα γίνει. Τι σκατά, στην ίδια θέση είμασταν, λες να μην ξέρω τι λέω;
και τι να ρωτησω ρε hus? \"μανα μηπως ειχες γκομενο?\" και θα το παραδεχτει? και πες οτι το παραδεχεται. Θα μου πει, \"ειδες? δεν σας παρατησα για ενα γκομενο. αυτο κανει η σωστη μανα\"Quote:
Originally posted by ex_hus
Άποψή μου.
Το ξερωρε τασ, αλλά μου προεκυψε. Ετσι οπως ειμαι λογικο δεν ειναι? Δεν φταιει ομως μονο αυτο. Ηταν ακριβως ετσι οπως τον ηθελα. Μου την εχουν πεσει κι αλλοι αντρες αλλά δεν αφεθηκα να τους ερωτευτω λογω του οτι ημουν σκατα στο γαμο μου. Μ\' αυτον ομως ηταν το κατι αλλο. Μου πηρε το μυαλο, με απογειωσε. Προσγειωθηκα ομως πολυ ανωμαλα. Απλα αν ηταν ομως αλλιως η φαση και δεναμε με αυτον θα μου ηταν πιο ευκολο να παρω την αποφαση και να ξεκινησω μια καινουργια ζωη.Quote:
Originally posted by Tass
Αυτό το τελευταίο ήταν το κερασάκι στην τούρτα... Αχ ρε gramle.. ψάχνοντας να βρεις αυτό που σου λείπει να είσαι βέβαιη ότι θα πέσεις σε πολλά λούκια και θα φας πολλές σφαλιάρες όμως το να κάνεις μία σχέση παράλληλη δεν είναι και η καλύτερη λύση. Από την άλλη θα μου πεις κι όλα αυτά που μου λείπουν που θα τα βρω; Μα εκεί έξω φυσικά. Αλλά χωρίς κάποιο λουρί να σε κρατάει δεμένη σε μέρη που ουσιαστικά δεν θέλεις να ξαναεπισκεφτείς. Ξέρεις τι έλεγε ο Ρήγας Φεραίος; Καλύτερα μιάς ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Σου ακούγεται γνωστό; Θα πρέπει. Θέλεις την ελευθερία σου; Τότε ψάξε να την βρεις στα σωστά μέρη και όχι με μισές λύσεις που στο τέλος μόνο συναισθηματικό κόστος θα σου αποφέρουν. Στάσου στα δυό σου πόδια και όταν είσαι έτοιμη ότι επιθυμείς θα γίνει. Τι σκατά, στην ίδια θέση είμασταν, λες να μην ξέρω τι λέω;
Να σου πω κάτι gramle;
Εσύ την άκουσες και σου έμεινε το ψυχολογικό. Εμένα που όχι μόνο μου το είπε αλλά επιπλέον κάποια στιγμή που ήμουν παιδί χωρίς να γνωρίζω ότι ήταν ο εν λόγω κύριος μου τον γνώρισε κιόλας τι να πω; Μήπως θα έπρεπε να σκαρφαλώνω τοίχους τώρα; Γλυκειά μου όλοι άνθρωποι είμαστε και κανένας δεν είναι άσφαλτος (τάδε έφη κα Δημητρίου). Οτι κι αν έγινε στο παρελθόν της μητέρας σου και την ώθησε να ενεργήσει όπως ενέργησε και να σε μεγαλώσει με τόσο αυστηρές αρχές είναι κάτι που θα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να το δουλεύεις και να το βγάζεις από μέσα σου. Εδώ μιλάμε για την δική σου ζωή και τις δικές σου επιλογές. Η μητέρα σου τόσα ήξερε τόσα έκανε. Εσύ που είσαι και συ με την σειρά σου μάνα γιατί πας να επαναλάβεις τα ίδια λάθη με εκείνη; Πιστεύεις ότι καταβάθος ήταν ευτυχισμένη και εκείνη με την δική της ζωή; Οτι πίστευε καλύτερο έκανε και τελικά καταλήγουμε στο γνωστό αμαρτίες γονέων παιδεύουσιν τέκνα. Ε όχι! Κάνε την διαφορά και σταμάτα το εδώ. Εχεις και εσύ δικαιώματα!
Θα σταματήσει να σε βασανίζει αυτή η σκέψη. Οτι και αν σου πεί. Και μη προτρέχεις στο τι θα σου πεί. Αυτό λέω μόνο.Quote:
Originally posted by gramle
και τι να ρωτησω ρε hus? \"μανα μηπως ειχες γκομενο?\" και θα το παραδεχτει? και πες οτι το παραδεχεται. Θα μου πει, \"ειδες? δεν σας παρατησα για ενα γκομενο. αυτο κανει η σωστη μανα\"Quote:
Originally posted by ex_hus
Άποψή μου.
Εdit (και μη ξεχνάς, εσένα σε χτυπάει ο \"σωστός\" ο πατέρας κάθε μέρα)
Ενσταση!
Το να αλλάξεις την ζωή σου είναι κάτι το οποίο πρέπει να το βασίσεις στον εαυτό σου και μόνο και όχι πάνω σε κάποιον άλλο. Το ξέρω και στο λέω υπεύθυνα γιατί την ίδια νοοτροπία είχα και γω και τελικά μου πήρε πολύ περισσότερο χρόνο να βρω τις ισορροπίες μου από ότι αν είχα εξαρχής στηριχθεί σε μένα και μόνο.
Δεν με μεγαλωσε με αυστηρες αρχες. Απεναντιας ειναι πολυ χαλαρη στα ηθικα θεματα και ποτε δεν μου απαγορευσε κατι. Απλα σε οτι εχει να κανει με οικογενεια, γαμο και προπαντων παιδι ειναι καθετη. Το παιδι πρεπει να μεγαλωνει και με τους 2 γονεις.
Τασ, ποτε γνωρισες τον τωρινο σου συντροφο? αφου χωρισες με τον πρωην ή παραλληλα?
Για να έχει αυτή την άποψη κάτι πρέπει να την έκανε να την διαμορφώσει. Γιατί τόσο κάθετη με το θέμα; Μήπως λόγω εποχής που μεγάλωσε; Μήπως λόγω δικού της οικογενειακού περιβάλλοντος; Μήπως λόγω εμπειριών; Πάντως όπως και να έχει αυτά είναι αντιλήψεις που επικρατούσαν πριν από αρκετά χρόνια. Ακόμα και στην Ελλάδα τα πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν πάνω σε αυτό το θέμα. Επειτα αν εσύ δεν είσαι μέσα σου καλά πως θα είναι καλά και οι γύρω σου και κυριότερα εκείνοι που προσβλέπουν σε σένα; (Το παιδί σου).
Πρόσεξε τι γράφεις. και με τους δύο γονείς (όχι φυσικούς γονείς) αλλά 2 γονείς.Quote:
Originally posted by gramle
Απλα σε οτι εχει να κανει με οικογενεια, γαμο και προπαντων παιδι ειναι καθετη. Το παιδι πρεπει να μεγαλωνει και με τους 2 γονεις.
Να συνεχίσω που αγαπιούνται
Τον γνώρισα τα Χριστούγεννα του 2006 την παραμονή συγκεκριμένα σε ένα φιλικό σπίτι, τρία χρόνια αφότου είχα χωρίσει με τον άντρα μου και σε μία χρονική στιγμή που ναι μεν ήθελα έναν σύντροφο να πορευτώ μαζί του αλλά δεν με έκαιγε και τόσο μιάς και ήθελα λίγο χρόνο για τον εαυτό μου, βλέπεις 3 μήνες νωρίτερα είχα βγει από μία δίμηνη σχέση με κάποιον που δεν περπάτησε καθόλου μα καθόλου καλά.
και αν δεν το βρω το αλλο μου μισο? θα μεινει το παιδι με ενα γονιο. Αυτο εννοουσα οταν ελεγα οτι θα μου εδινε δυναμη αν ειχα βρει κατι αλλο
Αρα οταν χωρισες ησουν σχετικα μικρη. Αλλο 30 (που πρεπει να ησουν) και αλλο 35 που ειμαι εγω (σχεδον 36).
Συμφωνώ με τον Ex. Και με τους δύο γονείς, όχι κατ΄ανάγκη τους φυσικούς που να αγαπιούνται. Εμείς (ο σύντροφος μου, η κόρη μου και εγώ) μένουμε μαζί εδώ και 14 μήνες και σε διαβεβαιώ ότι η κόρη μου νιώθει πολύ όμορφα μαζί του και έχουν αναπτύξει μία πάρα πολύ καλή σχέση. Η ίδια μου είπε τις προάλλες ότι νιώθει πολύ χαρούμενη που είμαστε μαζί και ότι ξέρει πως εκείνος την αγαπάει πολύ κι ας έχει και άλλο ένα παιδί από προηγούμενο γάμο κι ας περιμένουμε σε λίγους μήνες δικό μας παιδί κι ας έχει μπαμπά εκείνη. Αυτό νομίζω λέει πολλά.