Petitefille γεια σου.
διαβασα τα μηνυματα σου και η αληθεια ειναι πως γελασα παρα πολυ :-ρρρρ
μη το παρεις στραβα γιατι δε γελασα κακοπροερετα..
λοιπον με λενε βαγγελη και ειμαι 29 χρονον.
μεχρη τα 18 χρονια μου δε συναντησα κανενα προβλημα στη ζωη μου και ημοθν τυχερος γιατι μεγαλωσα σε μια οικογενεια χωρης υπερβοληκες καταστασεις που θα με εκαναν να στεναχωριεμαι
π.χ βια βρησιες και τετοιες μαλακιες..
στα 18 πηγα στην κρητη να σπουδασω και εκει τα βρηκα σκουρα φιλε μου για διαφορους λογους και αφτο ητν πολυ απλα γιατι αλλα περιμενα και αλλα συναντησα και σε αυτο φταιω εγω.
για να μη στα πολυλογο πηγα ψυχιατριο:-ρρρ για 20 μερες και αρχησα να περνω φαρμακα για το αγχος τα οποια ειχαν σε καταστολη τις οξυμενες σκεψεις κοιμομουν αρκετες ωρες και ολα αφτα ηταν για μενα μια γερη σφαλιαρα και δεν ηξερα απο που μου ηρθε ποιος μου την εριξε και γενικος ηταν κατι καινουριο και απλα ειχα αφαιθει στο συναισθημα το οποιο δεν ηταν και τοσο καλο.
πλεον εχω κοψει τα φαρμακα τον αυγουστο περνω το πτυχιο μου βλεπω τη ζωη πολυ διαφορετηκα και πολυ απλα ζω τα παντα προσπαθοντας να δω τη θετικη πλευρα.
εχω περασει πολλα πραγματα αυτα τα 11 χρονια που εληψα απο το σπιτι μου για να σπουδασω και δεν αλλαζω τιποτα απο αυτα ακομα και απο
τα ποιο ασχημα τα οποια τα σκεφτομαι και πλεον γελαω.
το e-mail μου ειναι
[email protected]
αν θες να ανταλαξουμε εμπηριες θα χαρω παρα πολυ να συζητησουμε και πιστευω οτι θα σε κανω να γελασεις .
και μη μασας ολοι πανω κατω τα ιδια ονειρα και τους ιδιους φοβους ακομα και ο superman φοβοταν σε καποια φαση μη του ριξουν κριπτονιτη μεσα στον καφε και πεθανει:-ρρρ
ειναι λογικο να μην εισαι καλα οταν το μυαλο σου επεξεργαζετε σε καθημερινη βαση τα προβληματα σου τα ονειρα σου και δεν εχεις καποιον να σατηρησετε τα μαυρα χαλια τα δικα σου και τα δικα του
ολες οι ψυχες των ανθρωπων ειναι απο το ιδιο υλικο και οπως ειπαμε πανω κατω το ιδιο ψαχνουν
μια ψυχηκη αρμονια.
η ψυχη σου απλα εξελησετε σε κατι ανωτερο και κανει παραπονα γιατι δε βρησκει τον τροπο να τα βαλει σε μια σειρα.
λοιπον θα χαρω πολυ να τα πουμε
εχω και λογαριασμο στο
youtube: (εγω τραγουδαω και ελπιζω να σου αρεσουν :-ρρρ)
http://www.youtube.com/channel/UC6WT...w?feature=mhee
περιμενω να ανταλλαξουμε καμια κουβεντα οποτε σου ερθει