Εύστοχη όπως πάντα.Quote:
Originally posted by Tass
Νιώθεις καλύτερα με την επιλογή σου;
Ειλικρινά η απάντηση είναι Ναι. Για τους παραπάνω αναφερόμενους λόγους και για άλλους που το μυαλό μου δεν μπορεί να διατυπώσει αυτά που νιώθω Ναι.
Printable View
Εύστοχη όπως πάντα.Quote:
Originally posted by Tass
Νιώθεις καλύτερα με την επιλογή σου;
Ειλικρινά η απάντηση είναι Ναι. Για τους παραπάνω αναφερόμενους λόγους και για άλλους που το μυαλό μου δεν μπορεί να διατυπώσει αυτά που νιώθω Ναι.
Ααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααα, ειπα κι εγω, που χαθηκες βρε hus
Ποτέ δεν σας έκρυψα τίποτα. Το τελευταίο μου μύνημα σε εκείνο το thread ήταν και η αρχή αυτού του nickname
Καλα, δεν σε κατηγορησα για τιποτα, απλως δεν το ειχα δει. Εγινες λοιπον ex? και? πως ειναι τα πραγματα τωρα?
Δε θεώρησα ότι με κατηγορείς. (είναι και η ζέστη και δεν σβήνω τίποτα από όσα γράφω και το προεπισκόπηση το έχω καταργήσει)
ΑΑΤ (αντί απαντήσεως τώρα)
Πάντως ως ex ακόμα δεν έχω αποφασίσει να γράψω για μένα ένα thread. (δεδομένων και των ιδιαιτέρων συνθηκών που κατάφερα να κάνω ένα μαλλί 10 κουβάρια χααααααααααα)
EDIT (τι ωραίο κουμπακι αυτό!!!!!!) (Πάντως εγώ θεωρώ ότι είμαστε καλίτερα με την εγωιστική μου στάση να εξακολουθώ να θεωρώ ευατόν ως ex_hus)
θα με ενδιεφερε να μαθω πως ειναι η ζωη σου (σας)τωρα γιατι την \"εζησα\" μερα με την μερα εδω μεσα την συναισθηματικη σου φορτωση και την κορυφωση. Ειχα την εντυπωση πως ολα ειναι καλυτερα τωρα.
Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν αποφάσισα πως πλέον κινούμαι προς κατεύθυνση χωρισμού. Ηταν λες και βρισκόμουν στο μάτι του κυκλώνα. Ολα γύρω μου κινόντουσαν με απίστευτες ταχύτητες μα στο σημείο όπου βρισκόμουν εγώ επικρατούσε η απόλυτη ηρεμία... και αυτό αφορά τόσο τα πρακτικά όσο και τα συναισθηματικά κομμάτια της διαδικασίας.
Gramle ,
Είναι καλίτερα.
Οι δυσκολίες μπορεί να μην λείπουν.
Οι ενδιασμοί (πιστεύω αλλά δε με πειράζει (όσο πριν) )επίσης)
Όμως αυτό που έχει αλλάξει πλέον είναι ότι παραδέχτηκα ότι είμαι ΕΓΩΙΣΤΗΣ.
ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ.
(αυτό βγαίνει και προς τα έξω και χωρίς να το προσπαθείς ιδιαίτερα όπως και το ανάποδο βέβαια και μπορεί και κάποιος που τον αγαπάς να νιώσει κάποιοες στιγμές και αυτός καλίτερα)
Τασσ,
η ηρεμία προέρχεται από το ότι αποφάσισες.
Πλέον όταν αποφασίσεις κάτι και πάψει να σε βασανίζει η τύψη και η σκέψη τότε έρχεται η ηρεμία. Οταν φύγει ο φόβος αλλά κερδίσει η διάθεση για ζωή τότε έρχεται η ζωντάνια
Μέχρι τότε κερδίζει η μιζέρια
Οντως...
Και είναι μεγάλη τροχοπέδη αυτή η μιζέρια ρε παιδί μου.. μας φοράει κάτι παρωπίδες ΝΑ και άντε να δεις παραέξω....
Μιά φέτα καρπούζι, καλοκαιρινό ψάθινο καπέλο, άρωμα αντηλιακού, σαγιονάρες, βερμούδα και φανελάκι με τιράντες, μια μικρή βαλίτσα, τον σύντροφό μου δίπλα και τον άνεμο να με φυσάει στο πρόσωπο καθώς το καράβι φτάνει σε κάποιο Κυκλαδίτικο νησί...
Ζητάω πολλά;
Αχ μωρε τασουλινι μου, κι εγω αυτο θελω. Λιγη ξενοιασια. Λιγο Κυκλαδιτικο αερα. Χωρις προβληματα, χωρις εννοιες. Θα γινει ποτε αυτο? Ετσι ως δια μαγειας?
Dum spiro spero..
Οσο αναπνέω ελπίζω.... και μάχομαι.
ασχετο...ξερει κανεις πως κανω chat εδω;πως συμμετεχω στη συζητηση δηλαδη.ευχαριστω.
Εδώ που γράφω και διαβάζεις είναι ο χώρος των μυνημάτων (forum).
Για το τσατ πάτα το κουμπί Chat υποστήριξης (στην πάνω μαύρη ταινία)