Originally Posted by
Mercyless Fate
Παιδιά επειδή όλο αυτό το βασανιστήριο που ψυχανεμίζομαι απο τα λεγόμενα σας ότι βιώνετε θέλω να σας πω - χωρίς να προσπαθώ να σας χρυσώσω το χάπι - ότι δυστηχώς είναι παράγωγο της σημερινής άρρωστης - θα το ξαναπώ ΑΡΡΩΣΤΗΣ - κοινωνίας. Εν μέρει μονο ισχύει αυτο φίλε. Εξαρταται κι απο το τι βιωματα, τι ψυχικες δυναμεις και τι αντιστασεις κουβαλαει κανεις μεσα του. Καποιους σ αυτο το σκηνικο που περιγραφεις τους παιρνει το ποταμι, τα χανουν, παραδιδονται, αλλοι όμως βρισκουν τροπο να το εκμεταλλευτουν και να επωφεληθουν. Β) Αρχίζετε ένα δύσκολο,δύσβατο και πολύ ιδιαίτερο ταξίδι αναζήτησης άλλων ανθρώπων που εκπέμπεται στα ίδια μήκη και πλάτη.Προσωπικά απο τα λεγόμενα σας σας θεωρώ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟΥΣ ψυχικά και νοητικά.Για να αρθρωνουμε εδω ο καθενας μας ξεχωριστα λόγο ο οποίος διαπνεεται απο λογικοτητα επιχειρηματων, ευστοχία στις περιγραφες και ακριβεια νοημάτων κι οι αλλοι που μας διαβαζουν όχι απλα να βρισκουν κατανοηση μεσα απο τα λογια μας αλλα και να βοηθουνται ανταποδιδοντας μας ενα καλο λογο, ενα ευχαριστώ, για λόγια που δεν ακουσαν, ευχαριστω που δεν ειπαν σε ανθρωπους στο δικο τους χωρο, όλα αυτα αποτελουν την αποδειξη αυτου που λες. Κι εχουμε παλεψει γι αυτο, να ειμαστε υγιεις ψυχικα και νοητικα ασχετως των θεματων που μας βασανιζουν.Αλλά να θυμάστε...Ευτυχία ετεροπροσδιοριζόμενη (δηλαδή βρήκα το ταίρι μου και τώρα όλα είναι μέλι γάλα) είναι ευτυχία πλαστή και θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος.Κι όμως συμβαλλει τα μεγιστα στο να νιωθει κανεις πληροτητα κι ευτυχια η παρουσια ανθρωπων στη ζωη του κι ιδιως αυτο που λες το βρηκα το ταιρι μου, αμα μεσα σου την ευτυχια την εχεις συνδεσει με την παρουσια τετοιων ατομων στη ζωη σου. Αν με αυτο τον τροπο εχεις μεσα σου καθορισει την εννοια της ευτυχιας τοτε δεν ειναι ετεροπροσδιοριζομενη. Το ζητημα ειναι να παλεψεις για να βρεις αυτα τα ατομα.Σαφώς χρειάζεται και αυτό,αλλά η ευτυχία και η ευθυμία πηγάζει πάντα απο μέσα μας. Το ζητημα ειναι να εκπαιδευσουμε προς αυτη την κατευθυνση τη σκεψη μας. Κι αυτο γινεται με το να δωσουμε μεσα μας εμφαση στις θετικες πλευρες του εαυτου μας, στα οσα εχουμε επιτυχει, να τονωσουμε την αυτοεκτιμηση μας, να μαστε πιο διεκδικητικοι στη ζωη και να νιωθουμε πληροτητα μ αυτο που ειμαστε.Αφού βρε μαλάκα - γενικά όχι συγκεκριμένα - ένα κωλουγρό εκκρίνει ο εγκέφαλος σου όταν μπαλαμουτιάζεσαι και νοιώθεις θεός που ήδη είναι εκεί μέσα και απλώς πυροδοτείται απο το γεγονός.Αυτοπυροδότησε το ρε τραχανέμπορα.
υ.γ. Εγώ ακόμα δε μπόρεσα...Αμα το καταφέρετε πείτε και σε μένα οκ?