Axαχαχαχαχαχαχ αν το δει το μνημόνιο θα μας αρχίσει στα καντήλια!!!!!!!!
Printable View
Ωχ, πάλι τα έπινε αυτός χθες βράδυ!
ε να μη σου χαλασω το χατιρι.. http://www.youtube.com/watch?v=ulV4_2NLIus
Με συγχωρείτε που επεμβαίνω σε αυτή την επιπέδου συζήτηση την οποία έχετε αναπτύξει αλλά όταν διαβάζω κάτι τέτοια όπως αυτά που γράφει η αγαπητή remedy,ανεβάζω ακόμα πιο ψηλά τον εαυτό μου που δεν κατάντησα να εκφράζομαι έτσι..λυπάμαι που στο γράφω dear remedy...όλοι αλλάζουν μπορείς κι εσύ αν προσπαθήσεις.
με εκνευριζουν
1.οσοι πονηροι θεωρουν τον εαυτο τους εξυπνο
2.οι εγωκεντρικοι
3.αυτοι που κατακρινουν τους παντες
4.οι ''αυλοκολακες''
5.οι υποκριτες
6.τα ψωνια
7.οι ''στημενοι''
8.οι φελλοι που νομιζουν οτι ειναι καποιοι
...η επιτυχία είναι να φτάσει κανείς να μη τον εκνευρίζει τίποτα.
Παράδειγμα
Προχθές είχα πάει με ένα φίλο να ψωνίσουμε κάποια πράγματα και ήταν μια υπάλληλος στραβωμένη και με υφάκι.
Εγώ φυσικά εκνευρίστηκα, ο φίλος μου γυρίζει και μου λέει: γιατί να της κάνουμε τη χάρη να μας χαλάσει; δε βλέπεις ότι αυτό θέλει;
σο σιμπλ
Εχεις δικιο...Αλλα εξαρταται και σε τι φαση βρισκεσαι...
Ας πουμε αν δεν ειμαι καλα εγω θα της χωνομουνα...
Ας πουμε σημερα πηγα στο επιμελητηριο να δωσω κατι εξετασεις για τον ΕΦΕΤ...
Πηγα π λες να παραδωσω την κολλα και με ρωταει τι γραφεις εδω;;Επειδη το ονομα μου δεν ηταν καθαρογραμμενο...(τι να κανουμε δεν κανω ωραια γραμματα)
Και της λεω φερτο να το ξαναγραψω...
Μετα μου λεει για να το διαβασω δε το βγαζω και της απανταω φερτο να το διορθωσω σου ειπα..Μετα με ρωταγε δεν εισαι Ελληνας;Εσεις τα νεα παιδια δε ξερετε γραμματα και κατι τετοια..
Και της λεω...Μωρη αμορφωτη που ξερεις οτι εγω δεν εχω δυσλεξια και δεν μπορω να γραψω σωστα;;;Και με κοιτουσε σα χαζη...Απαντα μωρη τελευταια της λεω....Και δεν μιλαγε...
Δημοσιοι υπαλληλοι...Τι να πεις..