Quote:
Originally posted by Reina
inter,
και εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι και συγνώμη αν έχει καλυφθεί, δεν τα διάβασα όλα..
δεν θεωρείς οτι το παιδί πρέπει να έχει πατρικό πρότυπο? Είμαι σίγουρη οτι θα συμφωνήσεις αλλά πώς θα το εξασφαλίσεις αυτό?
εχεις δικιο Reina οτι πρεπει,πρεπει αλλα πρεπει να εχει ενα σωστο πατρικο συντροφο κ γω δεν ευελπιστω οτι υπαρχει σαν συντροφος δικος μου.Αλλωστε τα οσα εχω περασει κ τα οσα εχω νιωσει κ νιωθω με κανουν να μην θελω κ να μην μπορω να κανω μια σχεση.Πιστευω οτι ειναι ρισκο κ για το παιδι αλλα κ για μενα.Το ιδιο ρισκο με το να αναλαβω μονη μου την οικογενεια μου.τον γιο μου κι εμενα κ προτιμω τον δευτερο τροπο.να μεινω μονη μου με το παιδακι μου κ να κανω ο,τι καλυτερο μπορω για αυτο.Δεν εχω σκεφτει κι αρκετα γιατο θεμα γιατι προς το παρων με αφηνει αδιαφορη...αλλα οσο αφορα ενα αντρικο κ οχι πατρικο προτυπο πιστευω οτι ο παιδοψυχιατρος του ειναι ενα αρκετα καλο παραδειγμα..γιατι κακα τα ψεματα οι συγγενεις εχουν την δικι ατους οικογενεια κ δεν μπορουν να κανουν κ πολλα για μενα κ το γιο μου..δυσκολα τα πραγματα αλλα κ με το να με ρωτατε με κανετε να ανακαλυπτω κι εγω καποια πραγματα που δεν εχω ακομα δει μεσα μου..