Άκυρο Ηλέκτρα! Τελικά φαίνεται ότι το postάκι εξακολουθεί και έχει αφανή μεν πλην όμως υπαρκτή δημοτικότητα (άσε που οι καφετιέρεσ είναι και passe και οι βαλεριάνες ακριβές)!
Printable View
Άκυρο Ηλέκτρα! Τελικά φαίνεται ότι το postάκι εξακολουθεί και έχει αφανή μεν πλην όμως υπαρκτή δημοτικότητα (άσε που οι καφετιέρεσ είναι και passe και οι βαλεριάνες ακριβές)!
...γιατι το λες αυτό?Quote:
Originally posted by Relia
Πάντως θα αρχίσω να πιστεύω ότι μας μποϊκοτάρουν οι φαλλοκράτες αρσενικοί του site (σχετικά με το U2U!!!) :D
για να γράψουμε και σε κανενα άλλο 4ρουμ :p
Όχι, μη! Εδώ, όλοι εδώ φαλλοκράτες και κολποκράτισσες! Αλλιώς δεν έχει και ενδιαφέρον! :P
Ρε τί τραβάμε.....Quote:
Originally posted by Relia
φαλλοκράτες και κολποκράτισσες
Φίλε olorou, το έχεις καταλάβει πιστεύω ότι αστειευόμαστε,έτσι;
Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου ή αν όντως έτσι συμβαίνει αλλά εδώ και 3 μέρες που παίρνω 1 χάπι λιγότερο, με εκνευρίζουν πράγματα που δεν φανταζόμουν οτι θα με εκνεύριζαν και με βγάζουν εκτός εαυτού πράγματα που απλώς με ενοχλούσαν...
Αυτό που έκοψες ήταν χαλαρωτικό ή από τα αντικαταθλιπτικά;
Αγχολυτικό είναι.
Μια χαρά αισθάνομαι κατά τα άλλα.
Λογικά αυτό θα φταίει, σταμάτησε η χαλαρωτική επίδραση και τσίτωσες. Δεν θα σου πω παπάρες του στυλ, \"χαλάρωσε μωρέ\" επειδή τα ξέρεις, αλλά πώς να τα κάνεις...; Μόνο τα βασικά μπορείς να κάνεις, όχι καφέ, χαμομηλάκια, ξεκούραση και κανένα περπάτημα (ένεκα του γνωστού τσακωμού που έχουμε με τα γυμναστήρια)..!
Τσίτωσα και το απολαμβάνω :)
Το msn είναι σίγουρα σωστό;
Εκτός αν μπαίνεις τις ώρες που δεν μπαίνω άρα δεν σε πετυχαίνω...
τα καταφερα...πηγα...κατεληξα με 3 seroxat τη μερα.νιωθω φυτο εντελως
Ηλέκτρα hi! Tο MSN σωστό είναι (σε έχω κάνει και add στα contacts μου), μάλλον το δεύτερο είναι που λες, μπαίνουμε... εναλλάξ σε άσχετες ώρες. Θα το βρούμε το timing πού θα πάει!! ;)
Kanella καλησπέρα....δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη αν και επειδή παίρνω άλλο φάρμακο, δεν μπορώ να κρίνω. Νομίζω ότι ίσως και μια δεύτερη γνώμη να ενδείκνυται...
Kanella τα Seroxat στην αρχή θα σε καταβάλλουν.
Μην ανησυχείς. Σε 15 περίπου μέρες θα είσαι περδίκι.
Όταν τα πρωτοπήρα εγώ κοιμόμουν 10 μέρες.
Όλα θα πάνε καλά :)
Κείνο που με τρώει, κείνο που με ΣΩΖΕΙ είναι που ονειρεύομα σαν τον Καραγκιόζη!!!