θα αναφερθώ σχετικα με το θεμα! ηταν πολύ ευστοχο θεμα κι αδικιθηκε από τα μηνυματα για παρεξηγήσεις! ειδικα από ένα καταποντιστηκο για τον ελληνικο λαο ξευδονυμο,αλλα θα μπω στο θεμα!
Αποψημου είναι ότι οι γονεις φερουν τερστισ ευθυνη για το χαρακτήρα των παιδιων τους! αυτό όμως δε σημαινει ότι σαν θα είναι ενηλικες τα οποια αδικηματα τους εχουν να κανουν με το αν ηταν καλη η μαμα!
Αυτό το θεμα το πως δλδη επιρεαζωντε τα μικρα παιδια είναι τεραστιο θεμα οπου η ιατρικη κοινοτητα ακομα δεν εχει καταληξει! ουτε οι φιλοσοφοι και οι κοινωνιολογοι! Αυτό το θεμα επιρεασαι κι την ιδεολογια των ναζοι! η πιο παλλια τα γνωστα παιδομαζοματα που σκοτωναν τους γονεις τους χωρις κανεναν ενδιασμο! αρα?? δειχνει ότι οι ανθρωποι δεν εχουμε τοσο μεγαλο "δεσιμο"με το αιμαμας! πιο πολύ σημασια εχει αυτος που μας μεγαλωνει! αυτος που μας φερνει τα πρωτα ερεθυσματα!που μας μαθαινει τι είναι το καλο κι τι είναι το κακο!!
σχετικα με την αλητεια!διοτις δεν είναι παντα μαζι,δλδη οποιος πινει ναρκωτικα δεν παει να πει ότι είναι κι αλητης!για παραδηγμα εγω!!τοσα χρονια επινα ναρκωτικα δεν νιωθω αλητης! ουτε βιασα καμια κοπελα!!ουτε σκοτωσα κανενα ανθρωπο!ουτε μπηκα σε τραπεζα με καλασνικοφ! Βεβαια πολλοι αλητες κανουν χρηση! αλλα υπαρχουν κι μεγα αλητες που είναι με γραβάτες κι το κακο που κανουν είναι τεραστιο! κι επιρεαζει πολλους ανθρώπους ταυτόχρονα!
Παντος το να πεσει καποιος στα σκληρα ναρκωτικα,δλδη να παθει πολυτοξικομανια ακομα δεν είναι ιατρικα εξηγισημο! πολλοι πιστευουν ,ιδικα οι γιατροι ότι υπαρχει προδιαθεση,ότι σχεδόν γεννιεσαι με αυτό,κι ότι το περιβαλονσου απλα ειτε το καθηστερει, ειτε το κανει να είναι σε μικρο η σε πολύ μεγαλο σταδιο! σπανια την γλητωνεις όμως! -ετσι λενε αυτοι-
Από την αλλοι πιστευετε ότι κανεις δεν εχει γεννηθεί να γινει χρηστης! ότι ολοι μας εχουμε κοινο θεμα με τις εξαρτησεις ουσιων! ότι μονο το περιβαλον που μεγαλωνουμε,μονο οι συνθηκες μπορουν να μας επιρεασουν !
Προσωπικα πιστευω το πρωτο! κι από την δικημου φαση δλδη,οπου το περιβαλον που μεγαλοσα δεν ειχε καθολου σχεση με ναρκωτικα!ουτε με εσπρωχνε προς τα εκει! απεναντίας ειχα μια πολύ υγειες οικογενεια,που μου εμαθαν ότι τα ναρκωτικα κανουν κακο!αρα? το ότι εμπλεξα με ουσιες κι όπως μου ειπαν καποιοι γιατροι υπηρχε μεσα μου, ότι αργα η γρηγορα θα επεφτα σε καποια εξαρτηση! εν ολιγις είμαι ψυχιατρικα με προδιαθεση,εχς δλδη πρόβλημα οπου θα το γλητωνα μονο αν μικρο με πηγαιναν σε καποιον ψυχιατρο κι αυτος το δουλευε σωστα ώστε να μην πεσω στις εξαρτησεις!όμως παρα το ότι με πηγαν οι δικοιμου σε ηλικα των 12 -13 σε γιατρο αυτος δεν επεμενε να κανω συνεδριες, παρα το ότι αυτος ο γιατρος μετα εγινε μεγαλος κι τρανος -εβγαλε κι βιβλια- σχετικα με τις εξαρτησεις ναρκωτικών! απλα, ισως εμενα σε άλλες εξαρτησεις! διοτι το πρόβλημα, η ασθενεια είναι στην εξαρτηση γενικα! κι όχι κάθε αυτου στις εξαρτησεις ναρκωτικών! επρεπε να θεραπευσω την αναγκημου να εξαρτιέμαι!οπως κι ότι εξαρτησεις παθαινω σε ερωτικες μου σχεσεις! ηη σε αλλα πολύ πιο μικρα θεματα!