Φοβάμαι τις τελευταίες μέρες πως ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου είναι υποκριτής, δε μ'αγαπάει, ξενοκοιτάει και κρύβεται, εκμεταλεύεται καταστάσεις...
Printable View
Φοβάμαι τις τελευταίες μέρες πως ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου είναι υποκριτής, δε μ'αγαπάει, ξενοκοιτάει και κρύβεται, εκμεταλεύεται καταστάσεις...
Φοβαμαι το αυριο
Σαν νοσοφοβικη φοβαμαι οτι το παραμικρο που νιωθω στο σωμα μου ,αυτα τα ατελειωτα συμτωματα, θα με ταλαιπωρησουν κ θα με σκοτωσουν.......
Φοβαμαι οτι οι εμμονες της ιψδ θα αποδειχτουν αληθινες και δεν θα υπαρχει αλλη λυση...
Φοβαμαι οτι δεν θα καταφερω τιποτα στη ζωη μου και θα μεινω μονη μου....
Φοβαμαι οτι δε θα μου φυγουν ποτε τα ψυχοσωματικα και οι ζαλαδες, και πως καποια στιγμη οι γυρω μου θα βαρεθουν να με ακουνε.Προσπαθω να είμαι αισιοδοξη ομως γιατι αλλιως ο φαυλος κυκλος δε θα σπασει ποτε.
ολο πονοκεφαλος ,το κεφαλι ενα κουρκουτι.
αναισθησια και ειμαι σαν ζαβλακομενο
Ανησυχώ αυτές τις μέρες πως κτ δεν πάει καλά στη ζωή μου... έχω αυπνίες, πολλά νεύρα και τρομερή ανασφάλεια. Φοβάμαι πως κλονίζεται έντονα η εμπιστοσύνη μου σε μένα κ μετά στο φίλο μου! Νιώθω μόνη..
φοβαμαι την Ελλαδα
τις γαμωεκατακτες!!!
Φοβάμαι ότι οι γονείς μου θα μου χαλάσουν τον γάμο πριν παντρευτώ...Νοιώθω αδύναμη.
Τα γηρατεια φοβαμαι , με οτι αυτα συνεπαγεται .
Φοβάμαι το αύριο και οτι δεν θα τα καταφέρω... Φοβάμαι το πρωινό ξύπνημα με οτι αυτο συνεπάγεται...
Φοβάμαι πως η αμέλεια μου και η αφέλεια μου, η ασυνέπεια μου στις καθημερινές ευθύνες θα στοιχίσουν όταν αποφασίσω να κάνω οικογένεια κ δυστυχώς έχω επιλέξει έναν σύντροφο που μοιάζουμε σε αυτό! Σήμερα ένιωσα αδιέξοδο..
φοβομαι οτι δεν θα ξεπερασω αν οχι ποτε , εύκολα το αγχος μου..