Κενό έχω πει ποια είμαι αν είχες πρωινές καβλες με το όνομα μου και ήθελες να το αναφερεις τουλαχιστον πες το ''δωρουλα''..όσο για την δίκη μου υπόθεση περασμένα ξεχασμένα.
Printable View
Κενό έχω πει ποια είμαι αν είχες πρωινές καβλες με το όνομα μου και ήθελες να το αναφερεις τουλαχιστον πες το ''δωρουλα''..όσο για την δίκη μου υπόθεση περασμένα ξεχασμένα.
το σβηνω ενταξει.
Δεν πειράζει αγάπη μου!
Πάντως σε ολους έχουν διαρρεύσει προσωπικά τους στοιχεια και ας μην το ξέρουν :-)
Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι τόσο τολμηροί!
Πάντως καλά έκανες και μίλησες στον πατέρα του. Να το κάνει ντα, το παλιόπαιδο!http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Δε μαζεύεται πια αυτή η σημερινή νεολαία!
---------------------------------------------------------------------------------
μαγκαιβερ διαβασα παραπανω οτι αποχωρησες. ισχυει η οχι? γραφει καποιος αλλος με το ονομα σου?
http://pandodaily.files.wordpress.co...2/macgyver.jpg
Yes, is there a problem?
νοιωθω την αναγκη να ξεκαθαρισω την θεση μου επειδη εκανα ενα χιουμοριστικο σχολιο στον μαγκαιβερ.
δεν υπονοοω οτι τα ψεματα τα λεει ο μαγκαιβερ. μπορει να τα λεει η ντιανα η και οι δυο. (κανεις παντως, αποκλειεται)
δεν ξερω κανεναν απ τους δυο περα απο τα δημοσια μηνυματα τους στο φορουμ
συμφωνω ρεμ κανεις δεν μπορει να ξερει τι εχει συμβει ή που ειναι η αληθεια και που το ψεμα..καλο ειναι παντως κανεις να μην φτανει στο σημειο αυτο που βλεπουμε εδω.
-----------------------------------------------------------------
[QUOTE=Macgyver;488718]Δεν εχω λογο να πω ψεμματα , κ γενικα δεν λεω ψεμματα , οσοι με ξερουν , το ξερουν . Με αυτο που ελεγα κ μονον , ειχα κ εχω τετοια αξιοπιστια που εκλεινα δουλειες πολλων χρηματων ................................., θα πω ψεμματα για αηδιες ?
Δεν εχω καμμια θεση η σταση να υπερασπιστω .
Και εδω θελω να θεσω ενα μεγαλο ερωτημα , ΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ? εκτος βεβαια απο τους ' πιστοποιημενους ' απο γιατρο ? φυσικα υπαρχουν κ διαταραγμενοι που ποτε δεν πανε στο γιατρο ( εχω φιλο τετοιο ) .
Μηπως οι πιο διαταραγμενοι δεν πανε ποτε στο γιατρο ? θα ανοιγα θρεντ , αλλα , οχι , αυτο τελειωσε .
παντως οφειλω να παραδεχτω Macgyver οτι εχεις μεγαλο ενδιαφερον ετσι οπως γραφεις μου θυμιζεις μια γνωστη μου που ηταν θεος στη διπλωματια κ εμαθα τοσα πραγματα απο αυτη που της ειμουν υποχρεος μια ζωη....