συμφωνω με την μαμα εσωτερικη μου.
δεν στο λεω για να σε κολακεψω, αλλα εχεις τεραστια ωριμοτητα και πνευματικη συγκροτηση.
Printable View
Κάπου εκεί νομίζω, χωρίς να είμαι ειδικός, μπορεί να βρίσκεται η αιτία του προβλήματος, δηλαδή ίσως και μια πιο απότομη διακοπή φαρμάκου και έναρξη κάποιου άλλου. Ή μια overdose από ένα φάρμακο που δεν σου έκανε καλό.
Υπομονή, όπως βλέπεις και άλλα παιδιά, ταλαιπωρήθηκαν πολύ, κάποια στιγμή σταθεροποιήθηκαν στο φάρμακο που τους έκανε καλό και είναι πολύ καλύτερα τώρα.
Ότι και να σου πούμε, εσύ ξέρεις τι βιώνεις και πόσο δύσκολο και επώδυνο είναι. Όμως δες, στα έξι χρόνια που αναφέρεις κατάφερες να προχωράς, έστω και με αυτά τα προβλήματα. Είναι μια ασθένεια και αυτή, το παλεύεις και προχωράς. Ακόμα και αν χρειάζεται εισαγωγή στο νοσοκομείο και πάλι, μπορεί να είναι αυτό που θα σε βοηθήσει (ελπίζω να είναι καλές οι συνθήκες εκεί) και τα πας καλύτερα μετά από λίγο καιρό. 'Εχε πολλή πίστη στις δυνάμεις σου, να ξέρεις εμείς οι άνθρωποι έχουμε απεριόριστες δυνάμεις. Έτσι και εσύ. Κάθε μέρα που περνά να σκέφτεσαι ότι ο εαυτός σου θα τα καταφέρει, ότι και να του συμβαίνει. Η αισιοδοξία θα έρθει και αυτή λίγο-λίγο με την καθημερινή προσπάθεια. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ! :)
ωχ, βρε παιδιά, τα έχω βιώσει με το παιδί μου αυτά τα ερωτηματικά (ακόμα χειρότερο αυτό)... κάποια στιγμή έπαιρνε 3Χ1τέταρτο clonotril την ημέρα μαζί με αντικαταθλιπτικό και αντιψυχωσικό και αντί να ηρεμεί είχε ξεφύγει... όταν τα 3 τέταρτα μειώθηκαν σε 1 σταθεροποιήθηκε κι αυτός...
τελικά οι γιατροί μπορεί να πειραματίζονται και λίγο με τα φάρμακα... βλέπεις το μυαλό του ανθρώπου είναι ακόμα υπό έρευνα...
ειδικά τα ψυχοφάρμακα είναι 3-4 ομάδες... δύσκολο να καλύψουν ακριβώς την κάθε περίπτωση
κοριτσια ευχαριστω για ολα.. αισιοδοξη δεν μπορω να ειμαι δυστυχως γιατι αυριο μαλλον θα μπω μεσα
μαμα περιμενω την ιστορια σου!
μπαι δε γουει την Κυριακη πρωι θα μπω στο ψυχ γιατι εφημερευει
Γεια σου Γιωργο πως παει αδερφε εκοψες τα πιωματα η ακομα το παλευεις? Αδερφε εκοψα το σουμποτεξ με σεροκουελ 400μιλιγραμ την ημερα ημουν τυχερος που ειχα καλο γιατρο δεν μου εδωσε ουτε ατραξιονες ουτε ηρεμιστηκα οπως υπνους στεντον βουλβργκαλ κ τετια με εβγαλε καθαρο μονοε το σεροκουελ και του εκανε εντηπωση γτ αλλοι λεει θελανε πολλα ενα για τους πονους ενα για τον υπνο ενα για τισ μπριζες.. Η γνωμη μου για το σιφκεκριμενο ειναι οτι με βοηθαει να κοιμαμε τωρα επεσα στα 150 mg τα περνω 8 μηνες τωρα που το σκεφτομαι λεω ποτε περασαν κιολας εκει που βαρουσα σουμπο ανερτα ετρωγα οτι κουμπια θες ημουν σκελετος τωρα αδερφε εχω βαλει κιλα καθαρος απ ολλα καμια φορα βπεπω ονειρα οτι παω να γινω για να πιω μολις ξυπναω ομως σκεφτομαι ολα αυτα που τραβηξα και λεω δεν θα με κανει ενα φιξακι να μπω μεσα στο τριπακι παλι δεν αξιζει απλα. Ευχομαι να εισαι καλα και μακρια απο μπλεξιματα. Α ξεχασα να σου πω μια μερα ειχα βγει το γυρησα στα ξυδια ειπια αρκετα και δεν πηρα το χαπι λεω θα κοιμηθω χωρις αυτο ας δοκιμασω και δεν μπορουσα να κοιμηθω δεν ξερω γιατι
εμενα το abilify μου εκανε νευρικοτητα και ακαθησια
παιδια γεια σας..
επειτα απο προσφατη νοσηλεια κατεληξα να ειμαι με 600μγ λεπονεξ 250 λαμικταλ και 2 ακινετον..
παιρνει κανεις τπτ απο αυτα?
κυριως το λεπονεξ με ενδιαφερει γιατι εχει πολλες παρενεργειες και κανω συνεχως εξετασεις...
τα φωτα σας πλιζ!
ΠΑΙΔΙΑ μια ερωτηση σφηνα στο θεμα:1)ο νευρολογος κανει ψυχοθεραπεια?2)ο νευρολογος ενδεικνυται στο να βοηθησει αποτελεσματικα σχιζοφρενη?3)ο νευρολογος μπορει να γραφει γνωματευσεις για επιτροπες πιστοποιησης ως αμεα σχιζοφρενων?
SHMERA phga στον ψυχιατρο κ με βρηκε σχετικα καλα
Eσωτερική_σήψη καλύτερα να ανοίξεις ένα άλλο θέμα σχετικά με το leponex για να το δουν κ άλλοι.Λίγο δύσκολο να βρεις κάποιον όμως..από όσο εχω δει δεν το παίρνει κάποιος.Οι παρενέργειες που έχεις τώρα ποιες είναι;;