Το μέλλον δε νομίζω πως θα δείξει τίποτα, ούτε εγώ ούτε κανένα άλλο παιδί που να ξέρω Απρίλης '83 έχει κάνει τίποτα που να αλλάζει τον κόσμο. Χώρια που δεν είδα σε κανέναν από εμάς μπλε αύρα. Εκτός κ αν είμαστε avatar..... Πλάκα θα είχε!
Printable View
Το μέλλον δε νομίζω πως θα δείξει τίποτα, ούτε εγώ ούτε κανένα άλλο παιδί που να ξέρω Απρίλης '83 έχει κάνει τίποτα που να αλλάζει τον κόσμο. Χώρια που δεν είδα σε κανέναν από εμάς μπλε αύρα. Εκτός κ αν είμαστε avatar..... Πλάκα θα είχε!
Η αύρα mariposa δε φαίνεται με γυμνό οφθαλμό-όλοι μας έχουμε μία αυρα μόνο που δεν την βλέπουμε!
Για να το λες....... όσο ζεις μαθαίνεις!
Γεια σου Διανα . ειδα μολισ το μηνυμα για την μητερα σου .Σε αυτο αυτο που εχεισ απορια μπορω να πω με σιγουρια οτι καποιεσ φορες καποιοι ανθρωποι τουσ ειναι πιο ευκολο να ξεσπουν σε αλλουσ . Αυτο απαραιτητα δεν τουσ κανει παλιοχαρακτηρεσ ανισοροποι ... Απλα ετσι ειναι. Η ημτερα μ ηταν ετσι νευρωτικη αρρωστησε και πεθανε απο καρκινο πριν 10 μηνες. Λυπαμε για οτιδιποτε τισ εκανα που τισ αντιμηλησα ποθ σκεφτηκα ασχημα ολα.. Φταει το γεγονοσ πωσ ειναι μεγαλη και ισωσ εχει καποια θεματα ανεκπληρωτα που τισ εμειναν . εχετε προσεξει αν εχει καποια αρρωστια ? Μπορει να ειναι δυστιχησμενη με την ζωη τησ .. οτι μεγαλωνει και σιγα σια το σωμα τησ την προδιει ολα παιζουν ρολο . Ο χαρακτηρασ τισ ειναι απλα πιο οξθυμος. Να την αγαπτε και να μην συμμεριζεισ αυτα που λεει. Ξερω πολλεσ φορεσ ειναι πολυ δυσκολο αυτο απλα πισε τον ευατο σ πωσ ειναι ετσι και αγαπησου. Εσυ ξερεισ καλυτερα απο ολουσ τι εισαι και πωσ εισαι .:)
Diana, σχεδόν την ίδια συμπεριφορά έχει και η μητριά της κοπέλας μου. Δεν είναι μητέρα της και ζεί μαζί του 10 χρόνια. Ακριβώς θα ίδια πράγματα μου λέει. Ο λόγος που την πήρε είναι για να αφήσει κάπου την περιουσία και όχι στον άνδρα της. Απο εκεί και πέρα θα έλεγα σκέψου η ψάξε κάπως τον δικό της λόγο. Πχ. η κοπέλα μου κάνει όλες τις δουλιές και σε άκυρες στιγμές την βρίζει...ναι αισθάνεται πολύ ασχημα αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Έχω την εντύπωση πως όσοι υιοθετούν νομίζουν πως ο άλλος είναι σκυλάκι. Δεν καταλαβαίνουν πως απλά δέχονται τον άλλο να μείνει στο σπίτι του και νομίζουν πως έχουν το πάνω χέρι. Κάτι που δεν πρεέπει να ισχύει.
Διαφωνώ πάρα πολύ με την άποψή σου,αυτή προφανώς είναι η στάση της μητριάς της κοπέλας σου......
Εμάς η μητέρα μας,μάς έχει δώσει αγάπη και έχει φροντίσει για εμάς σε μεγάλο βαθμό,απλώς δεν ξέρει μερικές φορές πώς να συμπεριφερθεί σωστα!
Είναι άλλης εποχής εντελώς και δε νομίζω ότι αν έκανε δικό της παιδί θα το αγαπούσε περισσότερο-για να καταλάβεις έτυχε να μείνει έγκυος από τον άντρα που ήταν παντρεμένη και επειδή δεν τον αγαπούσε αληθινά έκανε έκτρωση-αυτό τα λέει ΟΛΑ
Απλά κάποια πράγματα τα θεωρεί διαφορετικά και όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος ξεκουτιαίνει......
Κατα τα άλλα ευχαριστώ για την συμμετοχή...:)