Μου τι δινουν παντως αυτοι που περιμενουν \"λυπηση\"...δεν ειναι ο σωστος τροπος.
Μου τι δινουν παντως αυτοι που περιμενουν \"λυπηση\"...δεν ειναι ο σωστος τροπος.
Ισως γιατι μου θυμιζουν τον εαυτο μου παλια στο συγκεκριμενο ζητημα...
Κοίτα δεν θα κάτσω να πω τίποτα για κανένα φίλο μου απλά το έθεσα ως παράδειγμα.
Σιγουρα και ουτε θελω να μαθω...και συμφωνω μαζι σου μια κοπελλα θα μπορουσε να τον βγαλει απο πολλους μπελαδες...αλλα δεν το κανουν...;(
Μήπως όμως η \"φύση\" τους είναι απλά η δικαιολογία??
Κοιτα δεν ειμαι \"αγιος\"...αν δεν μου κανει κρα μια γκομενα δεν θα παω μαζι της μονο και μονο για να την \"βοηθησω\"...και ειναι στη φυση μου γιατι δεν θα μπορω.Δεν ξερω πως το βλεπεις εσυ?
Είναι απλό...η πρώτη που μου είπε το ναί πέρασε καλά ;)
Ειμαι σιγουρος:)...αλλα δεν μου απαντησες...:p
Κανένας δεν είναι άγιος.Quote:
Originally posted by keep_walking
Κοιτα δεν ειμαι \"αγιος\"...αν δεν μου κανει κρα μια γκομενα δεν θα παω μαζι της μονο και μονο για να την \"βοηθησω\"...και ειναι στη φυση μου γιατι δεν θα μπορω.Δεν ξερω πως το βλεπεις εσυ?
Αν θέλει η γκόμενα θα σου κάνει κρά έτσι και αλλιώς.
Η φύση μας ως άντρες..? προβλέψημοι
Ή ετσι μας εχουν κανει να νομιζουμε:DQuote:
Συγγνωμη που ελαφρυναμε καπως την συζητηση και βγηκαμε Offtopic.
Χμμ αυτό θέλει κουβέντα..Quote:
Ή ετσι μας εχουν κανει να νομιζουμε:DQuote:
Γιατι δηλαδή να το κάνουν αυτό?
Δεν ξερω πολλες φορες εχω αυτο το συναισθημα με τις γυναικες οτι βλεπουν \"μεσα μου\" και με διαβαζουν κατα καποιο τροπο...με τους αντρες δεν το εχω αυτο.
Εγώ νομίζω πως αυτοί που μας ξέρουν καλά μας ξέρουν καλύτερα.
Αλλά γενικά ναι εχουν χαρίσματα που δεν τα έχουμε.
Και δεν εννοω την αισθηση \"εκπομπη σκεψης\" κατι συνηθισμενο στην ασθενεια μας...αλλα κατι διαφορετικο...απο τις παρατηρησεις που κανουν...σαν να περνανε το πρωτο επιφανειακο υποστρωμα συναισθηματων...και καταλαβαινουν το πραγματικο σου συναισθημα...και στο κοπανανε...δεν ξερω...δεν ειναι και ασχημο:)
Συμφωνώ.Quote:
Και δεν εννοω την αισθηση \"εκπομπη σκεψης\" κατι συνηθισμενο στην ασθενεια μας...αλλα κατι διαφορετικο...απο τις παρατηρησεις που κανουν...σαν να περνανε το πρωτο επιφανειακο υποστρωμα συναισθηματων...και καταλαβαινουν το πραγματικο σου συναισθημα...και στο κοπανανε...δεν ξερω...δεν ειναι και ασχημο:)