Το χειρότερο είναι ότι έχουν συρρικνωθεί τα εγκεφαλικά κύτταρα. Η κακή όραση είναι μικρή παρενέργεια...
Printable View
ευκαιρια τη περικεφαλαια να τη φορεσεις κ συ λιγο να δουμε αν σου παει.Quote:
Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από undetermined Εμφάνιση Μηνύματος
Άστον φοράει την περικεφαλαία και δεν βλέπει καλά τώρα. Ο στρατηλάτης
Καλησπέρα στην παρέα!
Νομίζω ότι πάλι χάνουμε την ουσία.
Το θέμα πιστεύω δεν είναι να κάνουμε την κριτική μας, ώστε αυτός (η fragile στην περίπτωσή μας) να δει αυτό που δεν βλέπει ή δεν θέλει να δει...
Απλά ο καθένας μας καταθέτει την άποψη και την εμπειρία του... ειδικοί δεν είμαστε... ούτε πάνσοφοι...
Η fragile και η/ο κάθε fragile θα δει αυτό που είναι να δει όταν είναι έτοιμη και αρκετά δυνατή για να μπορέσει να το διαχειριστεί... αν δεν το βλέπει αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει λόγος...
Ειδικότερα τώρα όσον αφορά στην κριτική, πιστεύω σε αυτό που λέει κατά καιρούς ο θεραπευτής μου!
Ότι δηλαδή η κριτική όταν γίνεται πρέπει να μοιάζει με το νερό της βροχής.
Δηλαδή να βοηθάει στην ανάπτυξη του λουλουδιού και όχι στο ξερίζωμά του...
Αυτά για απόψε...
Καλό ξημέρωμα, άνθρωποι!
φερυ με καλυψαν τα λογια σου απολυτα!
πρεπει να εχεις δουλεψει πολυ τον εαυτο σου με την βοηθεια της ψυχοθεραπειας.
ας ξεχασουμε τις κοντρες...
δεν βοηθουν κανεναν μας...
την καλημερα μου σε ολους τους συμφορουμιτες!!! :)
έχεις σκεφτεί να κάνεις αίτηση για να πάρεις επίδομα λόγω ψυχικής ασθένειας;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα https://www.youtube.com/watch?v=pUkTuKnmKyQ
ναι kozchr.
κατεθεσα ολα τα σχετικα δικαιολογιτικα τον Μαιο στο ΚΕΠΑ της περιοχης μου και περιμενω να με ειδοποιησουν, προκειμενου να περασω απο επιτροπη, η οποια θα κρινει αν δικαιουμαι το επιδομα.
μου ειπαν πως θα με ειδοποιησουν τηλεφωνικως σε τρεις μηνες...
ακομα περιμενω...
για να δουμε...
σημερα εφαγε σουτ απο το φεις ενας και καλα φιλος μου ο οποιος με ειχε κυριολεκτικα γραμμενη και το καταφχαριστηθηκα!!!
δεν ηταν παρορμητικη ενεργεια.
του εδωσα πολλα περιθωρια.
και η υπομονη εχει τα ορια της.
να λειπουν οι αχαριστοι-γαιδουρια-ψωνια απο τη ζωη μου.
η ζωη συνεχιζεται....
αμα καπιον δε τον ενδιαφερει οτι κ να του κανεις....Quote:
σημερα εφαγε σουτ απο το φεις ενας και καλα φιλος μου ο οποιος με ειχε κυριολεκτικα γραμμενη και το καταφχαριστηθηκα!!!
βασικα σκεφτομαι οτι ειναι κριμα η μικροτητα και η αγνοια μερικων ανθρωπων (βλ. Θεοφανια) , να επισκιαζουν το μυαλο με το οποιο τους προικισε η φυση....
σκεφτομαι πολυ σοβαρα να στειλω μνμ στον νικο, να μου κανει μπαν προκειμενου να μην μπαινω στον πειρασμο να μπαινω εδω μεσα και να διαβαζω τις πιπες της.
Εσενα γιατι να σε κανει μπάν? οχι!! Μείνε στην παρεα μας :)
για δυο-τρια ατομα σαν και σενα μπαινω κοριτσι μου εδω μεσα :)
απλα χαλαστηκα ασχημα γιατι το συγκεκριμενο ατομο δεν σεβαστηκε την ψυχοπαθολογια μου και μου επιτεθηκε με αποτελεσμα να με ριξει ψυχολογικα.
ελπιζω τουλαχιστον να μην ειναι υπερηφανη για τον εαυτο της ΚΑΙ για αυτο!!!
ασε ρε γκιρλ παιζει πολυ "παρασκηνιο"
εχει φτιαξει ενα τσατακι στο οποιο θαβει πολλους απο εμας....
ενα παλιο μελος (η αρση) το οποιο ειχε προσφερει τρομερα σε μενα και σε πολλα αλλα μελη με την ΑΛΗΘΙΝΗ καλοσυνη της και την ευγενια ψυχης της, δεν μπαινει πια εξ αιτιας της.
της εμπιστευτηκα με π.μ. το παλιο μου νικνειμ και εκεινη το εκανε βουκινο δημοσιως.
προκειται λοιπον για ενα ατομο με ακαιρεοτητα ψυχης?
επισης λογω της αγνοιας της με αποκαλεσε τεμπελα και φυγοπονη την ωρα που εγω βρισκομαι σε μειζον καταθλιπτικο επεισοδιο...
Θεοφανια κοριτσι μου ενα μονο θα σου πω.
φορα τα παπουτσια μου, περπατα τον δρομο μου και μετα τα λεμε....αν και δεν στο ευχομαι αυτο γιατι ειλικρινα θα ηταν καταρα.
οχι δεν προκειται για εμονη με το συγκεκριμενο ατομο.
αν ηταν ενα ατομο που εξ αρχης δεν εκτιμουσα απλα θα αδιαφορουσα.
αλλα βλεπεις την ειχα σε εκτιμηση.
Μη χαλιεσαι :) απλα αδιαφορία!
αυτο θα προσπαθησω να κανω :)