μακια!!!! :D
Printable View
καλημερα!! κατι διαβασα οτι δικαιουνται οσοι εχουν μονοπολικη ή διπολικη καταθλιψη..λες??θα το ψαξω..
αλλα μαλλον πρεπει να εισαι ανεργος....ε ναι λογικα..εγω δεν ειμαι..οποτε τζιφος..
πως εισαι σημερα?
τα χω παρει παλι στο κρανιο γιατι δεν μου φτανει η αβεβαιοτητα σχετικα με το τι θα γινει την πεμπτη, μου αλλαξαν και την ωρα του ραντεβου που εχω με τον ψυχιατρο μου αυριο.
αρχικα ηθελαν να μου το βαλουν την αλλη βδομαδα (πραγμα που θα σημαινε οτι θα αγοραζα απο την τσεπη μου τα φαρμακα μου ), αλλα επειδη με ακουσαν πολυ "φορτωμενη", μου το εβαλαν αυριο στις 7.30.
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΛΕΛΥΜΕΝΟ ΟΕΟ??? :mad:
ελα μη φρικαρεις! αφου τακτοποιηθηκε..ολα οκ..
εννοειται οτι κ καλα εκανες που φορτωσες.
αν δεν φορτωνες ισως κ να μην πετυχαινεις το 7 30 αυριο.
εννοειται οτι ειναι υπο διαλυση..τωρα το καταλαβες?εδω κ χρονια...
ρητορικη ηταν η ερωτηση μου...
ναι εχεις απολυτο δικιο οτι ειμαστε υπο διαλυση εδω και παρα πολλα χρονια.
πολυ πριν το συνειδητοποιησουμε...
αργησαν αρκετα βλεπεις να μας το κανουν γνωστο...
...και η αγωνια παρατεινεται...
περασα σημερα απο επιτροπη και μου ειπαν οτι η αποφαση θα βγει σε ενα μηνα
θα δειξει...
ελλαδα το μεγαλειο σου!
χαχαχα!!!!ακριβως!!!
εδω ρε συ περνανε καθε πεντε χρονια απο επιτροπη για ανανεωση του επιδοματος ανθρωπους ακρωτηριασμενους.
και οκ δεν ειναι κακο να γινεται επανεξεταση ενος ανθρωπου που αντιμετωπιζει ψυχολογικα προβληματα γιατι υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι σε υφεση τα συμπτωματα κ να ειναι πιο λειτουργικος.
αλλα του δυσμοιρου του ακρωτηριασμενου ειναι δυνατον να του φυτρωσει νεο ακρο???
επισης περνανε ξανα απο επιτροπη ατομα με νοητικη υστεριση λες και η περιπτωση αυτη μπορει να ειναι αναστρεψιμη!
οπως το ειπες!
ελλαδα το μεγαλειο σου!!!
με τοση ρεμουλα και λαμογιά που υπαρχει στην ελλαδα, μαλλον τετοιου ειδους επανελεγχοι υπαρχουν μηπως και πιαστουν περιστατικα που δεν ειναι καθολου αναπηριες, αλλα πλαστα. υπαρχουν εκατονταδες τετοια και δυστυχως για χαρη τους ταλαιπωρουνται αυτοι που πραγματικα δικαιουνται ισοβια επιδοματα..
Μα ρε παιδια συγχωρεστε με αν κανω λαθος..αλλα τι λαμογια να πιασουν? οταν ο αλλος ειναι παει εκει ακρωτηριασμενος παιζει να λεει ψεμματα?
δηλαδη εξαφανιζει το χερι του πριν την επιτροπη κ το ξαναεμφανιζει βγαινοντας??
ρε τι ειναι αυτοιοιιιι?!!!ουστ!
oxi fysika.
οι λαμογιες που παιζουν ειναι ατομα με ΚΑΘΟΛΟΥ αναπηριες να βγαινουν αναπηρα. δεν ειχες ακουσει για ολοκληρο νησι που ηταν τυφλοι?
αυτο δεν γινεται με υποκρισια φυσικα, αλλα με συμμετοχη των υπαλληλων στην εξαπατηση.
η λυση βεβαια δεν ειναι οι πολλαπλοι ελεγχοι κατα τη γνωμη μου, αλλα ο σωστος και αδιαφθορος αρχικος ελεγχος.
αντε βρες εσυ, υπαλληλους να μην χρηματιζονται... ανικανοτητα του συστηματος προσπαθουν να καλυψουν αντι να παραιτηθουν...
καλημερα...αν και για μενα δεν ειναι και τοσο καλη μερα, γιατι με προβληματιζουν διαφορα, μεταξυ των οποιων η νεα φαρμακευτικη αγωγη μου.
οποιος εχει πειρα απο φαρμακα, ας μου πει please την αποψη του.
εχουμε και λεμε λοιπον:
remeron 90 mg
zyprexa 30 mg
lyrica 450 mg
clonotril 2 mg
να διευκρινησω οτι τον εμπιστευομαι τον γιατρο μου κ δεν σκοπευω να αλλαξω γιατρο.
αλλα ρε παιδια δεν προκειται για υπερβολικες εως θανατηφορες δοσεις ???
κανω εξετασεις ανα εξαμηνο και ειναι ok.
αλλα για ποσο ακομα θα ειναι ok?
ειμαι πλεον 40 ετων κ φοβαμαι πως δεν θα εχω μακροβιοτητα...
p.s.το μονο καλο ειναι οτι εφυγε οριστικα απο το ολο κοκτειλ το εφεξορ, το οποιο και με ειχε ανεβασει περαν του φυσιολογικου και μου εφερνε γαστρεντερικες διαταραχες.