Ολοι κοιταμε την εμφανιση μαγκαιβερ που ανταποκρινεται στα γουστα μας.
Printable View
Ολοι κοιταμε την εμφανιση μαγκαιβερ που ανταποκρινεται στα γουστα μας.
εγω διαφωνω εδω με την Anny85:
κι αντι να κανουμε κατι για να τον μειωσουμε, να μην αρρωσταινουν κοριτσια και γυναικες εξαιτιας του, προτεινεις να συνεχισει και να αλλαξουν ολες οσες εχουν 5-6 παραπανω κιλα ?
σ'αυτες τις περιπτωσεις καλυτερα να αλλαξει παρεα. διαφορετικα οτι κι αν κανει παντα θα βρισκουν κατι αρνητικο να λενε. εχασες κιλα ? εγινες χτικιαρα ανορεξικη. πηρες κιλα ? εγινες γομαρα χοντρελα. απλα μακρια απο αυτου του ειδους τα επιφανειακα ατομα.
Συμφωνώ με όσα λες και καλά που τα είπες για να μην παρεξηγηθούν. Θεωρώ υπερβολικό να επηρεάζουν τη ζωή σου τα 5 κιλά, αλλά ήθελα να της πω ότι ίσως έχει λόγους να νιώθει έτσι. Προφανώς και μία παρέα που το μόνο που την νοιάζει είναι η εμφάνιση δεν είναι ότι καλύτερο και το θέμα του ρατσισμού είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει.
Ας ψαχτεί και να δει μήπως δεν είναι το πρόβλημα τα 5-6 κιλά, αλλά το πως αντιλαμβάνεται τους γύρω της.
Αλλα σίγουρα ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.
Τα 5-6 κιλά δυστυχώς, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα σε περιορίζουν στο ντύσιμο (στα περισσότερα καταστήματα για ρούχα αυτής της ηλικίας το Large είναι για κοπέλες 60 κιλά). Αν μπορείς και θες να τα χάσεις εντάσσοντας όλο αυτό σε ένα πλαίσιο υγείας δεν είναι κακό. Ίσα ίσα η καλή διατροφή μόνο καλό έχει να δώσει!
η ιδια το λεει γιατι την ενοχλει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ. αλλο ενοχλει, αλλο ενοχλει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ. αυτο εσυ το προσπερνας και παριστανεις οτι κανουμε μια συζητηση περι κιλων και θερμιδων.
οταν πας κι εσυ απο πισω και μαλιστα οχι με καλη προθεση και διακριτιοτητα, αλλα με ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, περι τσουπωτης, οπως θα εκανε η τελευταια κατινα, της κανεις κακο. τοσο απλο...
δεν χρειαζεται να μου ζητησεις καμια εγκριση, αλλα την αποψη μου οταν λες τετοια χοντραδα, θα την πω, την ζητησεις δεν την ζητησεις, γι αυτο ειναι ο δημοσιος διαλογος...
το υπογραμμισμενο (σου) ,περιγραφει ακριβως μα ακριβως αυτο που εκανες με το θεμα της κοπελας. πιο καλα, δεν θα το ελεγα, ουτε εγω...το ιδιο ισχυει για καθε κατιναριο που θα τρεξει απο πισω της να την χαρακτηριζει χοντρη, τσουπωτη, η οτι απο αυτα τα ωραια που αφορουν 'την αποψη σου"...
το υπολοιπο δεν το υπογραμμιζω γιατι συμφωνω. ποτε δεν ειπα οτι δεν κοιταω την εμφανιση η οτι δεν δεχομαι οι αλλοι να κοιτουν την εμφανιση, καθε αλλο,παντα συνυπολογιζω την εμφανιση που ειναι ενα απο τα αισθησιακα κριτηρια του καθενα, το ιδιο και ο συντροφος μου.
η συζητηση εδω ειναι για τα λιγα ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ επιπλεον κιλα της κοπελας που οσο και να χτυπιεστε οικογενειακως, δεν συνιστουν ουτε δυσμορφια, ουτε παραμορφωση, ουτε κακο περιτυλιγμα... καθε τρεις και λιγο κανεις τον κινεζο και επαναφερεις μια ασχετη με το τοπικ συζητηση περι υπερβολικου βαρους, με χαρακτηρισμους του γνωστου πλεον επιπεδου-δαπεδου περι τσουπωτων, φαλαινων και αλλων κητων...
οσο για τις "λιποβαρεις" (τροπος του λεγειν, γιατι τα χαν τα παραπανησια κιλακια τους. εσυ που εισαι και γλυκος ανθρωπος, θα τις ελεγες τσουπωτες), δεν ειχαν τπτ αξιοζηλευτο δυστυχως για εκεινες ουτε καν ωραιο σωμα για να το ζηλεψω οπως λες, γι αυτο και ηταν και παραμενουν μονες. αλλα προβληματα ειχαν και οχι τα λιγα η πολλα κιλα, και ακομα δεν τα ελυσαν.
αλλα βρε αλαφροτετοιε μου, μιας και τα λεμε σαν φιλεναδες να στο πω κι αυτο, και ειναι προσωπικο, δεν αφορα ολο τον κοσμο ,δεν φανταζεσαι ποσο μεγαλη ηδονη ειναι , να αποκτας τα κιλα που σου αξιζουν και να διαπιστωνεις, οτι η σημαια (των λιγοστων κιλων ) που κουνανε ολα αυτα τα φροκαλα που δεν εχουν τιποτε αλλο να επιδειξουν και ουτε καν ομορφια, γιατι τα λιγα κιλα δεν ειναι ομορφια απο μονα τους, (μιλαω μονο γι αυτες, οχι για τις κανονικες γυναικες), ειναι κατι πολυ απλό, που μπορει να το εχει ο καθενας, κι οταν το κατακτησεις , μενουν με τα χερια αδεια.. γιατι ολα οσα τους λειπουν , αποκτιωνται με κοπους ,προσπαθειες, καλα γονιδια, προσωπικοτητα και ταλεντο, οχι με το να μην τρως...
και παραμενουν στην μοναξια τους, την ασχημια τους την απ εξω κι απο μεσα και στην κενοτητα τους...
δεν εχουν τιποτε αλλο να κουνησουν πλεον..
και τελος, βεβαιως και δεν εχω να σου αποδειξω τιποτε, γιατι τα λογια στο ιντερνετ ειναι λογια του αερα.
κι συ μπορει να εισαι ενα τρολ που δεν βλεπεται και δεν βλεπει ποτε το φως του ηλιου και γυναικες εχει δει μονο σε περιοδικα, κι εγω μπορει να ειμαι το ιδιο ακριβως !.
τις αποδειξεις θα στις δωσει η ζωη και αυτα που γευεσαι εκει (κι εμενα).
σημερα ειδα στον δρομο μια κοπελα πολυ νεα. κατω απο 20, ηταν το πολυ 40 κιλα, κι εδειχνε χαρουμενη.
εκανα κοπο να σκεφτω ποια ειναι η σωστη αντιδραση για να μην την προβληματισω. τσεκαρα αν κοιταω αρκετα αδιαφορα, η αν κοιταω υπερβολικα αδιαφορα, ειπα να της χαμογελασω και το μετανιωσα. δεν εκανα τπτ.
σκεφτηκα το σχολιο της λιλι, για το ποσο περνανε μεσα μας ολα τα "ρατσιστικα" κριτηρια που εχουν να κανουν με το βαρος των αλλων, γιατι το ιδιο θα εκανα και με μια παχια κοπελα και παλι δεν ξερω ποσο καλα θα τα καταφερνα.
ναι, και βεβαια επηρρεαζομαι κι εγω, αλλα ο σκοπος ειναι να αντιστεκομαστε σ αυτο, οχι να ψαχνουμε να απασφαλισουμε τον λεβιε της καλης κατινας, μεσα μας...
Το τσουπωτη ειναι αρκετα ευγενικη λεξη.Δεν την ειπα φακλανα (ουτε ειναι) πχ.Αφου ειναι τσουπωτη,τσουπωτη την ειπα.Οσο δε θελω να προσβαλλω,αλλο τοσο δε με ενδιαφερει η πολιτικη ορθοτητα.Εδω μεχρι και το ''υπερβαρη'' προσεβαλλε καποιους.Τι να κανω ξυδι.
Η ιδια δε παρεξηγηθηκε,εσυ τι προβλημα εχεις?
Αντιθετα εσυ με φορτωσες με πολλους χαρακτηρισμους,χωρις να σε εχω προσβαλλει.
Λες εμενα κατινα,αλλα εγω δεν εκανα καμια κριση για τις χοντρες ή τις αδυνατες οπως εσυ.Quote:
οσο για τις "λιποβαρεις" (τροπος του λεγειν, γιατι τα χαν τα παραπανησια κιλακια τους. εσυ που εισαι και γλυκος ανθρωπος, θα τις ελεγες τσουπωτες), δεν ειχαν τπτ αξιοζηλευτο δυστυχως για εκεινες ουτε καν ωραιο σωμα για να το ζηλεψω οπως λες, γι αυτο και ηταν και παραμενουν μονες. αλλα προβληματα ειχαν και οχι τα λιγα η πολλα κιλα, και ακομα δεν τα ελυσαν.
αλλα βρε αλαφροτετοιε μου, μιας και τα λεμε σαν φιλεναδες να στο πω κι αυτο, και ειναι προσωπικο, δεν αφορα ολο τον κοσμο ,δεν φανταζεσαι ποσο μεγαλη ηδονη ειναι , να αποκτας τα κιλα που σου αξιζουν και να διαπιστωνεις, οτι η σημαια (των λιγοστων κιλων ) που κουνανε ολα αυτα τα φροκαλα που δεν εχουν τιποτε αλλο να επιδειξουν και ουτε καν ομορφια, γιατι τα λιγα κιλα δεν ειναι ομορφια απο μονα τους, (μιλαω μονο γι αυτες, οχι για τις κανονικες γυναικες), ειναι κατι πολυ απλό, που μπορει να το εχει ο καθενας, κι οταν το κατακτησεις , μενουν με τα χερια αδεια.. γιατι ολα οσα τους λειπουν , αποκτιωνται με κοπους ,προσπαθειες, καλα γονιδια και ταλεντο, οχι με το να μην τρως...
και παραμενουν στην μοναξια τους, την ασχημια τους την απ εξω κι απο μεσα και στην κενοτητα τους...
δεν εχουν τιποτε αλλο να κουνησουν πλεον..
Ουτε ειπα αν ειναι φροκαλα,αν εχουν καλα γονιδια,ή αν εχουν κατι για να...κουνησουν.
Παλι διατυπωνεις μανιχαιστικα επιχειρηματα για κατι που δε συμφωνεις.
Προφανως οι ευαισθησιες σου ειναι επιλεκτικες και αφορουν μονο τις υπερβαρες.
η ιδια πως να παρεξηγηθει????? η ιδια νομιζει τα χειροτερα για τον εαυτο της!!!
αν παρεξηγιοταν, δεν θα ειχα κανενα προβλημα μαζι σου.
θα την αφηνα να σε ξεχεσει μονη της.
εσυ πας και επιβεβαιωνεις τους χειροτερους εφιαλτες της.,
τωρα μας κανεις πλακα, και βαριεμαι...
εσυ δεν μιλησες για γουρουνια και για φαλαινες?
αν πινεις τπτ καλο, πες το μου οτι τσαμπα μιλαω...
να ξεκαθαρισω γιατι ισως δεν καταλαβες οταν σου ειπα επι προσωπικου.
οι δικοι μου χαρακτηρισμοι αφορουσαν συγκεκριμενα ατομα που δεν τα γνωριζεις, δεν εχουν να κανουν με γενικη συζητηση η περι της κοπελας που ποσταρε, η με οτιδηποτε γενικο.
αν τις ηξερες θα διαπιστωνες οτι το φροκαλα ειναι πολυ ελαφρυς χαρακτηριμος για τετοια γυναια...
Δε με ενδιαφερει να επιβεβαιωσω τους εφιαλτες ή τα ονειρα κανενος,ειπα αυτο που θεωρω αληθινο.Αν ποναει καποιους,ας το ξεπερασουν.Αυτα εχει η ζωη.
Ειρωνικα αναφερθηκα για φαλαινες γιατι ειπες οτι μονο οι στερημενοι αντρες κοιτανε τα κιλα.Λες και οι γυναικες προσεχουν τους εαυτους τους για να τους κοιτανε οι χαλιες και οχι οι ωραιοι.Δεν νομιζω να χρειαζεται να επεκταθω και αλλο σε αυτο.Quote:
τωρα μας κανεις πλακα, και βαριεμαι...
εσυ δεν μιλησες για γουρουνια και για φαλαινες?
αν πινεις τπτ καλο, πες το μου οτι τσαμπα μιλαω...
Δηλαδη οι αδυνατες ηταν γυναια και συ ησουν η καλη.Quote:
να ξεκαθαρισω γιατι ισως δεν καταλαβες οταν σου ειπα επι προσωπικου.
οι δικοι μου χαρακτηρισμοι αφορουσαν συγκεκριμενα ατομα που δεν τα γνωριζεις, δεν εχουν να κανουν με γενικη συζητηση η περι της κοπελας που ποσταρε, η με οτιδηποτε γενικο.
αν τις ηξερες θα διαπιστωνες οτι το φροκαλα ειναι πολυ ελαφρυς χαρακτηριμος για τετοια γυναια...
Τωρα που εισαι και συ αδυνατη ποια σε πιανει.
Πολυ βολικο να σκεφτεσαι με στερεοτυπα.
Eγω η ασχετη εδω μεσα τελικα αναρωτιεμαι μονο σε κατι διαβαζοντας το συγκεκριμενο θεματακι με το οποιο εχω ριξει πολυ γελιο με καποιες απαντησεις...εσεις οι αντρες του φορουμ που αναζητατε γυναικες με τις τελειες αναλογιες..στηθος κωλο κιλα σωμα κτλ κτλ...εσεις αραγε τα διαθετεται ολα αυτα για να σας κοιταξει μια γυναικα?κιλα υψος σωματοτυπο αναλογο των απαιτησεων σας...κολαρακια σεξουαλικα..κοιλιακους φετουλες?και το βασικοτερο τι διαθετει το εσωρουχο σας?χαχαχαχα για ριξτε ξανα μια ματια στον καθρεφτη σας και αναθεωρειστε λιγο...αν το παμε εμφανισιακα και μονο...και μια απορια ακομα οσοι γα%&@τε κορμαρες το κανατε ανευ σακουλας στη μαπα?εχω δει εγω κορμαρες που τις κοιτας στην μουρη και ουτε τα ξερασματα σου δεν χαραμιζεις..αυτα...τα ολιγα!!
εμ το ξερω οτι ειρωνικα αναφερθηκες (και σε γουρουνια οχι μονο σε φαλαινες) αυτο ειπα κι εγω...
εσενα δεν σε ενδιαφερει, εγω λεω οτι εχει σημασια. αυτη ειναι η διαφορα μας.
κι αν εσυ (η εγω, μην αρπαζεσαι) ειμαστε τα πιο ασχημα υποκειμενα στην γη, ειναι οκ να ερθει η μνιμονιο και να μας το πει, γιατι αυτη ειναι η αληθεια (για την μνιμονιο).
ειναι μια αποψη που διαφωνω καθετα και γενικοτερα οχι μονο για την κοπελα.,
δεν ειπα ποτε οτι μονο οι στερημενοι ανδρες κοιτανε τα κιλα, δεν ειπα καν ποτε, οτι τα κιλα δεν εχουν σημασια. αν το ειπα να το βρεις να μου δειξεις γιατι με κουρασες με τις παρανοησεις.
παραφραζεις σκοπιμα τα λογια μου δεν ξερω για ποιον λογο και με τι σκοπο.
σου εχω πει 151.000 φορες, οτι μιλαμε παντα για 5 κιλα και επανερχεσαι μονιμως σε γενικοτερη συζητηση περι πολλων κιλων η προσοχης της εμφανισης και μπλα μπλα..
α να στο ξεκαθαρισω κι αυτο , γιατι φαινεται να σε καιει. οι συγκεκριμενες για τις οποιες μιλησα υπηρξαν και οι δυο και αδυνατες και παχουλες. εξισου γυναια και ασχημες ηταν και σ τις δυο μορφες τους.αλλη μια αποδειξη οτι δεν ειναι ολα θεμα βαρους...
και ναι, εγω ημουν η καλη και τοτε που ειχα κιλα και τωρα που δεν εχω. δεν αλλαξε κατι... ουτε τοτε μ επιανε καμια απ αυτες
ανοιγεις μεσανατολικο ζητημα τωρα, αλλα εδω υπεισερχεται ο παραγων "πισ_απ_την_οθονη_ειμαστε_ολ οι_μοντελα" και ακρη δεν θα βρεις ποτε....
ασε τον καθενα οταν κλεισει το κουμπακι, να κοιταξει τον καθρεφτη του και να τα πει με τον εαυτο του κι οσους εχει γυρω του (αν εχει)...
Kαι ποιος εισαι εσυ ρε φιλε που θα πεις οι παχουλες δεν ειναι ωραιες?ο παιδαρας του φορουμ?ο "αγγιζω το τελειο"?βαλε εσυ φερμουαρ στο στοματακι σου γιατι η κοπελα με 5 κιλα παραπανω νιωθει ηδη χαλια...με αυτα που λες θα ειναι ενα σταδιο πριν την αυτοκτονια...
Προσωπικο γουστο,το συμμεριζονται αρκετοι.Δε μου σηκωνεται αλλιως πως να στο πω.
Δικαιωμα μου ετσι?
Μπορει να μαι σαν αναποδο γαμωτο,μπορει και οχι.
Αν μπορω και βρισκω αυτο που θελω,μαγκια μου,σωστα?
Και σενα αντιστοιχα μπορει να μην σου αρεσουν αντρες που εμφανισιακα ειναι σαν εμενα ή γενικα καποιοι τυποι ανδρων.
Μαγκια σου,δε χρωστας λογο σε κανενα.
Σιγα τα αιματα.Quote:
βαλε εσυ φερμουαρ στο στοματακι σου γιατι η κοπελα με 5 κιλα παραπανω νιωθει ηδη χαλια...
με αυτα που λες θα ειναι ενα σταδιο πριν την αυτοκτονια...
Η κοπελα κανει μια προσπαθεια να χασει τα κιλα της,και σε λιγους μηνες θα ειναι κομψοτατη και υγιεστατη.
Ειναι το καλυτερο παραδειγμα για αλλους και αλλες που αντι να φτιαχνουν τις δικες τους ζωες ή να αγαπησουν τους εαυτους τους,κατακρινουν τις επιλογες των αλλων.
Με το στανιο δε μπορειτε να επιβαλλετε να αρεσετε στους αλλους ή να σας θεωρησουν κατι αλλο απο αυτο που ειστε.Χωνεψτε το για δικο σας καλο.