+1000 άλλωστε ισχύει και η φράση τα "σκουπίδια" του ενός,θησαυρός κάποιου άλλου
Printable View
καλα σου λεει η λιλι βρε κωσταντινο... αυτη ηταν ******* ,20 χρονων κοπελιτσα επειδη δεν ηξερε τι της γινοταν (μετα εμαθε ομως), ενω εσυ 35 χρονων γαιδαρος, ετοιμος να παντρευτεις, εισαι μαγκας που εξαπατεις την συντροφο σου επειδη φοβασαι το σκοταδι και θελεις να σου δωσουμε και συγχαρητηρια...
δεν μας ειπες επισης, αν η κοπελα που γνωρισες ξερει οτι εισαι δεσμευμενος..
...αν μπει ξανά εδώ μέσα ο κωνσταντίνος, σφυρίξτε μου κλέφτικα :Ρ
(εκτός και αν μπει για να μας πει να ξυρίσουμε τις μασχάλες μας)
χχααχ θεοφανια...ε ρε με το τυπο, μας κουφανε..ειναι κ σε διλλημα κατα τα αλλα..αυτος παιδι μου ηδη την πηδαει την μικρη...κ κατα τ αλλα προβληματιζεται κιολας κ θελει κιολας να τον υποστηριξουμε..δεν καταλαβα τι ηθελε δηλαδη να ακουσει?ναι καλα κανεις κ συνεχισε να κοροιδευεις τον κοσμο?
καλα παμε καλα?
οκ..ειναι 35 αλλα το μυαλο του ειναι για 20..γι αυτο ισως ειναι κ πουτανος...
οταν μεγαλωσει θα του περασει.ρε ουστ!
Ρε συ Κωνσταντίνε, πριν 4 χρόνια ένα παρόμοιο δίλημμα δεν είχες; Με μια κοπέλα καλή, τέλεια, ταιριάζατε, το πηγαίνατε σοβαρά αλλά δεν σε τραβούσε πλέον σεξουαλικά;
Πάρτο απόφαση αγαπητέ μου, είσαι φυσιολογικός άνθρωπος! Ο έρωτας κρατάει γύρω στα 3 χρόνια, επιστημονικά αποδεδειγμένο.
Αν το σεξ ποτέ δεν έπαιζε και μεγάλο ρόλο στη ζωή σου (γιατί υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι), τότε δε δίνεις και μεγάλη σημασία, έχεις άλλες προτεραιότητες.
Αν όμως είσαι άνθρωπος που ο σεξουαλικός τομέας είναι πολύ σημαντικός για σένα, αρχίζεις και υποφέρεις. Και φυσικά θα ξενοκοιτάς και θα σε τραβάνε άλλες γυναίκες, γιατί κακά τα ψέματα, το καινούργιο (και όχι απαραίτητα το καλύτερο) είναι αυτό που μας τραβάει και μας εξιτάρει.
Το θέμα είναι, όταν τελειώσει ο έρωτας, τι κάνουμε;
Εγώ την απάντηση την έχω δώσει στον εαυτό μου, χωρίζω. Επειδή δεν αντέχω να καταπιέζομαι, επειδή δεν μπορώ να κοροϊδεύω αυτόν που έχω δίπλα μου, επειδή εγώ δεν έχω λόγο να είμαι με κάποιον που δεν με τραβάει πλέον σεξουαλικά.
Ένα μεγάλο ποσοστό παραμένει σε μία σχέση ή ένα γάμο και ξενοκοιτάει (και ξενοπηδάει).
Είναι θέμα επιλογής, τίποτε άλλο.
Α και μη φαντάζεσαι ότι το φυσιολογικό είναι αν ζεις 10-20-30 χρόνια με κάποιον και να τον ποθείς ακόμα, άρα δεν πάει κάτι καλά με σένα.
Όχι, το φυσιολογικό είναι αυτό που παθαίνουμε εσύ κι εγώ και τόσοι άλλοι που δεν το ομολογούν (τουλάχιστον μπροστά στο ταίρι τους!).
Ως προς αυτό διαφωνώ κάθετα.
Αν ξέρουμε τι μας γίνεται και τι θέλουμε, αν σεβόμαστε τον εαυτό μας και αυτόν που έχουμε δίπλα μας και αν δεν είμαστε ανασφαλείς, όχι, δεν χρειάζεται να δοκιμάσουμε το καινούργιο πριν αφήσουμε το παλιό. Προσωπικά, όταν μου τελειώσει κάτι το καταλαβαίνω και παίρνω το ρίσκο να φύγω. Δεν έχω ανάγκη να βρω αντικαταστάτη πρώτα κι έπειτα να κάνω το βήμα, γιατί δεν έχω τέτοιες ανασφάλειες.
Όσοι κάθονται για καιρό αφού τους έχει τελειώσει κάτι, μέχρι να βρουν αντικαταστάτη, το κάνουν επειδή φοβούνται να μείνουν μόνοι. Για τους δικούς του λόγους ο καθένας.
Αυτό σημαίνει ότι εξαρτώνται από μία σχέση (όχι απαραίτητα από κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο, γιατί πολλοί το κάνουν κατ' εξακολούθηση).
Φοβάμαι ότι δεν τολμάς να μείνεις μόνος σου, όπως επίσης ότι θέλεις ντε και καλά να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια γιατί "έτσι πρέπει".
Δεν είναι καθόλου τρομακτικό να είσαι μόνος, ίσα ίσα βοηθάει πολύ για να καταλάβεις τι θέλεις στη ζωή, όπως δεν είναι απαραίτητο όλοι να παντρεύονται και να κάνουν παιδιά. Κάποιους δεν τους ταιριάζει.
....μαριον είσαι μεγάλο λαγωνικό!
Κωνσταντίνε, διάβασα και γω το θέμα που είχες βάλει πριν τέσσερα χρόνια και είχες ακριβώς το ίδιο δίλημμα.
Θεωρώ πως πρέπει να απεγκλωβίσεις το μυαλό σου και την ψυχή σου από τη θεωρία σου πως αν είσαι με μια γυναίκα και ζεις μες στο πάθος θα σε κερατώσει, ενώ αν είσαι με την "καλή και ήσυχη" κοπέλα που δεν πολύ τρελαίνεται με το σεξ, νιώθεις ασφαλής.
Καλύτερα να ζεις με την ένταση και το άγχος, παρά μες στη μιζέρια και την μετριότητα.
αν μου τον εβαζες αυτον να συνενηθω υποχρεωτικα μαζι του θα φωναζα διερμηνεα δε μπορω να τον καταλαβω σα να μιλαμε αλλη γλωσσα.
konstantine βρες μια τριτη καλυτερα μικροτερη απο την 24χρονη
Κωνσταντίνε χώρισε επειγόντως για να μην γίνεις σαν τον Αλέξανδρο_77