@παιδια γεια σας
εχω πολυ καιρο να γραψω εδω..
ομολογω οτι καποιες φορες ηθελα να γραψω αλλα μου ελεγαν οτι κινδυνευω αμα το κανω
ειναι μια δυσκολη περιοδος για μενα θα ηθελα να γραψω αλλα φοβαμαι μην τους στειλουν σπιτι μου...
Printable View
@παιδια γεια σας
εχω πολυ καιρο να γραψω εδω..
ομολογω οτι καποιες φορες ηθελα να γραψω αλλα μου ελεγαν οτι κινδυνευω αμα το κανω
ειναι μια δυσκολη περιοδος για μενα θα ηθελα να γραψω αλλα φοβαμαι μην τους στειλουν σπιτι μου...
πιους να στειλουν? και ποιος σ ελεγε ότι κινδυνεύεις?
Κανεις δεν προκειται να ερθει και να σε ενοχλησει σπιτι σου.ουτε και σε εμενα ηρθε
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
Ψησου αυτο το καλοκαιρι να παρεις τον ποιο δικο σου και μερικα ψωροδιφραγκα και να πας για 1-2 βδομαδες για ελευθερο καμπινγκ στις κυκλαδες..Πχ κουφονησια..
Σήψη για μένα που νομίζεις ότι είμαι μπάτσος έχεις ένα δίκιο γτ ήμουν στρατονομία αυτό είναι μια εκπαίδευση ανώτερη από μπάτσο σε περίπτωση πολέμου οι στρατονομοι είναι ανώτεροι από τους αστυνομικούς κι η εξουσία αφορά τους φαντάρους αλλά εγώ απεχθάνομαι την εξουσία οπότε μην αγχώνεσαι για αυτό έφυγα κι όλας από εκεί φάγαμε κ ξύλο επαγγελματικό πόσο να αντέξω την έχω την εκπαίδευση πάντως για αυτό το νομίζεις αυτό
στο γιατρο θα παω σε μια βδομαδα αλλα λογικα δε θα του πω τιποτα.. δε θα παρει το μερος μου
βρισκονται παντου παιζουν με το μυαλο μου και καταφεραν να μου ριξουν τη διαθεση..
δε θελω να το παλεψω αλλο..
Εσωτερική σήψη σόρρυ που στο λέω αλλά έχεις υποτροπιάσει.....πες τα του γιατρού σου όλα.... :( :( :(
έχουν το ΑΜΚΑ μου και ξέρουν που μένω
Θα έρθουν σπίτι μου
οσο δεν κανεις κακο σε εσενα ή σε καποιον αλλο κανεις δε προκειται να ερθει σπιτι σου.αληθεια στο λεω
Ο γιατρός όντως δεν παίρνει το μέρος της έχει κάνει 6 νοσηλείες εξαιτίας του γιατρού της. Εσωτερική σήψη κάνε αυτά που είπαμε όλα καλά θα πάνε!!!
@σαβαταζ με γεμιζει φαρμακα το κανει επιτηδες για να με εχει ζομπι
θα θελει να μπω μεσα παλι δε θελω να ερθουν φοβαμαι θελουν να με βγαλουν εκτος κοινωνιας γιατι δεν τους αρεσω