Πλάκα κάνω; που το είδες; άντε μου στο διάολο με τον κάθε παρλαπιπα. Δεν το γλιτώνω πρέπει να είμαι στα άκρα η π.... θα γίνω η καλόγρια
Printable View
Πλάκα κάνω; που το είδες; άντε μου στο διάολο με τον κάθε παρλαπιπα. Δεν το γλιτώνω πρέπει να είμαι στα άκρα η π.... θα γίνω η καλόγρια
Εγώ πάντως δε γέλασα με σένα αλλά με αυτόν και την απαράδεκτη συμπεριφορά του
στο ειπε και καποιος που τον ξερει καλυτερα!Νικη για κοιτα σε παρακαλω στα πρωτα μηνυματα αυτου το θεματος (νουμερο 8 νομιζω).τι σου εγραψα?οτι αυτος θα σε βαλει να πληρωσεις και τα καθαριστικα!και ακομα χειροτερα εκανε αλλα τελος παντων.μπορει να μην μιλαω πολυ αλλα οταν μιλαω ξερω τι λεω.μπορω να σου πω και την συνεχεια πια θα ειναι αν θες(και αν συνεχισεις)!!!κατα τα αλλα καποιος/καποια ειπε οτι εγω ειμαι πεφτουλας και λιγουρης.θα πω κατι ακομα και τελος,για να μην με ξανακατηγορουνε και λενε οτι ειμαι πεφτουλας κλπ κλπ.ο ανθρωπος κοριτσι μου ειναι γυφτος!ενα κοροιδο θελει να περναει καλα(στο σπιτι γιατι δεν βλεπω ουτε για καφε να πολυβγαινετε),να σου φαει και απο λεφτα οτι μπορεσει και μετα αντε γεια.αυτα.καλο βραδυ απο μενα και να προσεχεις.οπως επισης να προσεχεις και ποιους βαζεις,ποιους βγαζεις στην καρδια σου,ποιους σβηνεις,μπλοκαρεις κλπ κλπ κλπ κλπ.
Το ξέρω ρε παιδιά ότι γελασατε με αυτόν. Έδωσα 0.60 λεπτά γιατί δεν είχε μαζί εκείνη την ώρα. Οκ δεν θέλω να είμαι υπερβολική σε όλα. Αλλά πολλά από αυτα ήταν στραβά κι ανάποδα. Οκ δέχομαι ότι τώρα μπήκε σπίτι ως εκεί όμως. Λέει η μάνα μου αφού είχε κρύο και ήταν κρυωμένος γιατί σου είπε να πας; (δεν τα είπα όλα) εντάξει την πρώτη φορά βγήκαμε. Δεν θα είχα πρόβλημα να μείνουμε σπίτι αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αυτός κάνει και δύο δουλειές μια το καλοκαίρι και μια το χειμώνα. Εγώ δεν τα βρίσκω στο δρόμο είμαι άνεργη και στο σπίτι μόνο ο πατέρας μου δουλεύει.
ενταξει δεν μιλαμε για τα 60λεπτα.το ποσο ειναι μηδενικο.άλλα ειναι που μετρανε.σε εστειλε μονη σου παλι να πας,δεν σου εδωσε τιποτα απο χυμους,φαι η οτιδηποτε αλλο οπως ειπες.πηγε για υπνο και σε αφησε μονη σου.χεστηκε κανονικα δηλαδη.τελος παντων,μην περνεις και πολυ σοβαρα αυτα που λεω,εγω ειμαι ασημαντος!
Εμένα με ενδιαφέρει όλων η γνώμη μην λες για τον εαυτό σου αυτα τα πράγματα γιατί δεν είναι σωστά. Όσο για τον ύπνο οκ ούτε σε αυτό υπάρχει θέμα. Μου είπε κι εμένα να ξαπλώσω αν θέλω. Δεν ήθελα. Α ξέχασα μου έδωσε ένα κουλουράκι
Με πήρε τηλέφωνο όταν χάθηκα να με ρωτήσει γιατί αργώ και ύστερα ρώτησα κάποιους και το βρήκα το μέρος μόνη μου. Όταν πηγα σπίτι είπα ότι δεν το ξέρω το μέρος εδώ και είπε ο ξαδέρφος του γιατί δεν είπες να έρθουμε να σε πάρουμε; 1000 φορές καλύτερος από τον άλλον μόνο αυτό εχω να πω και πιο ωραίος για να λέμε και του στραβού το δίκιο
Nikiii πιεσμένη η εικόνα που μας περιέγραψες και όχι και τόσο ευχάριστη, μάλλον το αντίθετο, αλλά δεν πειράζει, εσύ να είσαι καλά!
Αλήθεια, υπήρξε κάποια στιγμή που να προσπάθησες "ευγενικά" (ή και με σθένος) να πεις οτι κάτι σου φάνηκε παράξενο;
Επειδή δεν γνωρίζω πώς είσαι σαν παρουσία μέσα σε ένα χώρο με άλλους ανθρώπους, κάποια σημεία μου φάνηκαν οτι μπορεί και να ήταν πολύ αμήχανος ο τύπος. Μην με παρεξηγήσεις γι'αυτό που λέω, δεν προσπαθώ να τον δικαιολογήσω, απλώς να αποκτήσω καλύτερη εικόνα.
Εγώ πάλι είδα πιεσμένο τον εαυτό μου. Προσπάθησα στο ότι χάθηκα γιατί ενοχλήθηκα σε οτιδήποτε άλλο δεν ξέρω πως να το πω. Ο ξαδέρφος του έμεινε μέχρι τις 12 το μεσημέρι. (δεν έφαγε μαζί μας) Εγώ σαν άνθρωπος ειμαι χαμηλών τόνων. Αυτός δεν είναι και δεν φαινόταν να ιδρώνει το αυτί του. Όπως και ο ξαδέρφος του μου φαινόταν χαμηλών τόνων. Καταλαβαίνω ότι και σε αυτόν δεν άρεσε η κατάσταση του σπιτιού ως εκεί όμως. Που είδες πίεση σε αυτόν;
Καταρχάς γνωρίζεις εάν έχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα ο γνωστός σου; Κάτι δεν μου κολλάει, δεν ξέρω.
Αισθάνομαι για παράδειγμα οτι περισσότερο μίλησε ο ξάδερφος του για πράγματα που θα έπρεπε εσύ να έχεις μιλήσει, προβάλλοντας άνετα το σκεπτικό σου και τη διάθεσή σου.
Στον γενικότερο τρόπο συμπεριφοράς του, είδες να διαφέρει από την πρώτη φορά που συναντηθήκατε; Οι στιγμές επικοινωνίας ας πουμε που είχατε αποσκοπούσαν στην πλάκα, στο να πειράξει ο ένας τον άλλο, ήταν μόνο σοβαρά, ήταν μόνο ξενέρωτα του στυλ "δώσε μου τη σκούπα σε παρακαλώ";
Τα χρήματα γιατί καταλήγεις οτι μπορεί να στα βούτηξε;
Και κάτι που δεν είμαι σίγουρος αν το κατάλαβα καλά, το "μην μπλέξεις με αυτόν", το είπε ο ξάδερφος του γνωστού σου για εκείνον, ή ο γνωστός σου για τον ξάδερφό του;
Και πώς αποχαιρετιστήκατε αλήθεια; Με χειραψία, με αγκαλιά, με φιλί;
Τα όσα έγραψες, προσωπικά, θα με παρέπεμπαν, από μακριά και κουνώντας το χέρι για να πεις γεια και να σου λέει "Τράβα και την πόρτα φεύγοντας!"
Λοιπόν θα τα πάρω με την σειρά δεν έχει κάποιο πρόβλημα ιατρικό όπως είδα είναι μια χαρά. Απλά σήμερα ήταν λίγο άρρωστος και πιασμενος. Εγώ ντρεπόμουν να μιλήσω. Αυτός έπρεπε να καταλάβει κάποια βασικα πράγματα. Δεν είναι κανένας βλάκας είναι ανοιχτός άνθρωπος και μια χαρά μπορεί να μιλήσει και σοβαρά. Μια χαρά επίσης ήταν και με τον ξαδέρφο του. Λίγο ναι από την πρώτη φορά διέφερε αλλά όχι τόσο. Υπήρχε και τότε μια κάποια αγένεια. Τώρα λίγο παραπάνω όμως. Στο τηλέφωνο και στα μυνήματα δεν είναι αγενης. Είναι κανονικός. Έξυπνος είναι μιας και είναι και υπεύθυνος σε δύο δουλειές αλλά βλέπω ότι έχει και πονηριά. Δεν με φίλησε καθόλου όσο ήμασταν μαζί μόνο απλά με ακουμπούσε. Ο τρόπος επικοινωνίας μας ήταν όλα όσα γράφεις αλλά και η σιωπή γιατί δεν μπορείς να μιλάς συνέχεια. Ήταν κάπως ψυχρός κάποιες φορές. Όσο για τα χρήματα κάθησα και το σκέφτηκα παρά πολύ καλά. Είδα τι έδωσα εδώ είδα τι έδωσα εκεί είδα τι έδωσα αλλού. Τα 12 τα είχα ρίξει στην τσάντα μέσα ενώ τα αλλά στο πορτοφόλι. Πηγα δύο φορές τουαλέτα. Μια ήμουν έξω να σκουπίσω και μια μέσα στο δωμάτιο οπότε αν ήθελε μπορούσε να τα πάρει. Δεν συνηθίζω να τα χάνω αν τα εχω πεταμένα στην τσάντα. Έψαξα πολύ καλά και δεν υπάρχουν. Το σκέφτηκα αρκετή ώρα. Πριν καταλήξω ότι δεν τα εχω σκεφτόμουν να τα πάρω από μέσα να τα βάλω στο παντελόνι γιατί πότε δεν ξέρεις. Αλλά είπα άσε. Έχει κι ένα οικονομικό θέμα αυτή την στιγμή. Ακόμα και τώρα προσπαθώ να σκεφτώ και καταλήγω εκεί. Το μην μπλέξεις το είπε ο ξαδέρφος του. Όλα τα έλεγε σαν αστείο όμως. Όταν ήταν να φύγω με πήγε ως ένα σημείο να πάρω το λεωφορείο. Χαιρετίστηκαμε με αγκαλιά και φιλί. Μου είπε να προσεχείς κι ότι θα τα πούμε. Μετά ξαναμίλησαμε στο τηλέφωνο και με ρώτησε αν χάθηκα του είπα τώρα τους ξέρω αυτούς τους δρόμους. Μου είπε να ξαναμιλησουμε για καληνύχτα. Είχε περισσότερο ενθουσιασμό στο τηλέφωνο. Του είπα όμως εκείνη την στιγμή καληνύχτα γιατί δεν είχα όρεξη να μιλήσω άλλο.
Και να μου πει δεν με νοιάζει άλλον θα βρω να κάνω το παιχνίδι μου μιας και ούτε αυτός μου κάνει όπως βλέπω. Φυσικά αν μου το πει θα του στείλω κι ένα ωραιότατο μυνηματακι που θα λέει πόσο ξενερωσα και πόσο κύριος είναι. Αν δεν είχα και τους δικούς μου να μου βάζουν όρια θα ήμουν μια χαρά.