τα μνμτα πανω δεξια..που λεει σημειωσεις..θα εχεις λογικα εναν αριθμο 1. που εννοει οτι εχεις προσωπικο μηνυμα..αν πατησεις εκει πανω τοτε θα σου εμφανισει το μνμ που εστειλα.
Printable View
τα μνμτα πανω δεξια..που λεει σημειωσεις..θα εχεις λογικα εναν αριθμο 1. που εννοει οτι εχεις προσωπικο μηνυμα..αν πατησεις εκει πανω τοτε θα σου εμφανισει το μνμ που εστειλα.
ρε συ δεν θα γινεις χειροτερα..απλα θα νιωθεις ενα τσακ στρες παραπανω για λιγες μερες.ανεχτο ομως..γι αυτο δινουν κ αγχολυτικο μαζι..
πανε πρωτα να δεις τι θα σου πει..κ βλεπουμε.
α οκ..δεν εχεις μνμ επειδη πρεπει να κανεις 50 δημοσιευσεις πρωτα.
μονο τοτε εχεις δικαιωμα να στελνεις προσωπικα μνμτα κ να λαμβανεις..σορυ..
μμ δεν γινεται..δεν πειραζει ..αν φτασεις τα 50 καποια στιγμη θα σου πω..δεν ειναι κατι σοβαρο..μια βλακεια εγραφα οκ..χεχε..
εισαι καλυτερα αυτην την στιγμη?
Αυτην την στιγμη γυρισε ο συντροφος μου μου μιλαει...και εγω ταξιδευω στον κοσμο μου...νιωθω οτι χανομαι....και σκεφτομαι τα δικα μου....εσυ στην δουλεια?
εγω στο γραφειο..αφου εκλαψα πιο πριν...τωρα νιωθω επιπεδη..επιπεδα συναισθηματα..χαμενη...γιατ� �?
ειναι δυνατον να μην τρελλαινεσαι??? που πηγαν τα συναισθηματα μου οεο?
ρε γιατι συμβαινουν αυτα?μηπως οντως ειναι τρελλα.?(κ ξαναγυρναμε παλι στο αρχικο ερωτημα κ γινεται φαυλος κυκλος)..
τελεια...
Eχεις και καταθλιψη μαζι ?
οχι...δεν εχω καταθλιψη..παλι καλα.
oxi..δεν εχω νευρα καθολου..μονο αγωνια συνεχεια.
λογικο να εχεις ομως κ νευρα ρε συ με αυτην την κατασταση..γενικα το νευρικο συστημα τα παιζει λιγο.
εγω νιωθω αγχος κ αγωνια συνεχεια..κ συ ετσι?
πφφφ τι σκατα..τον ψυχιατρο τον πηρες τηλ τελικα?
θα θελα να τα λεγαμε πιο προσωπικα ρε γμτ..πως θα γινει?να σου στειλω μνμ?χαχαχ
πρεπει να συμπληρωσεις 50 θεματα εδω.