καμια σχεση δεν εχει φουφουτε, ουτε αυτο, ουτε οι προσκλησεις για γνωριμιες. δεν το εντοπισες μονο εσυ.. καλα κανεις και το λες ομως.
Printable View
πιος σου το ειπε τωρα αυτο οτι ειμαι θεοσταλτος δε μπορω να καταλαβω ετσι κ αλλιως οσοι με γνωριζουν ξερουν συνεχεια εως κ το τι σκεφτομαι
απλα αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι πρεπει να καταλαβουν καλυτερα ολοι ποτε πρεπει να αποφευγουν καπιον κ ποτε οχι γιατι θα μπορουσαν να υπαρχουν περιπτωσεις που θα ταν χρησιμο να πλησιασεις καπιον κ αλλες που θα επρεπε να το αποφυγεις.
Εμένα μ την σπάει οι ειρωνεία ,γιατί ήσασταν πολύ ειρωνικοί όλοι απέναντι στον μανμαν ,άμα δεν θες κάτι απλά ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ .................................................. .....................................
εσυ μεν μπορει να μη το νομιζεις αλλα να σαι σιγουρος οτι αν το απιφασισω θα αποδειξω ακομα κ οτι πεταει ο γαιδαρος αν το θελησω αφου θα βρω λογια αλλων κ τελικα θα υποστηριξω καθε θεση μου οποτε εσυ μη νομιζεις τιποτα αφου οταν θα παρουσιασω σε αλλους κατεβατα που τα ειπαν αλλοι θα αρχισουν να το νομιζουν αμεσως.
βλεπεις τα πραγματα πολυ επιφανειακα κ αγνωεις το παρασκηνιο τους
εσυ προφανως εισαι ο συνηγορος του μανμαν η κατι παρομιο να υποθεσω.
οστοσο ομιος τον ομιο υποστηριζει παντα.
Οκ άρχισε με την απόδειξη ότι πετάει ο γάιδαρος και θα βρούμε και τα υπόλοιπα..Περιμένω...
Βέβαια, μόνο εσύ έχεις αυτή την "ιδιότητα" να βλέπεις το παρασκήνιο από τ καθετί εμείς οι υπόλοιποι δεν την έχουμε...
Δεν είμαι κανενός συνήγορος.Απλά πολύ ειρωνεία πουλάς ρ Αλαικσανδραι...
Εσύ τι είσαι ο διαλογιστής τ φόρουμ?
Η αλήθεια είναι ότι δεν θα αντικρούσω κανένα επιχείρημά σ είσαι φοβερός και τρομερός
μη περιμενεις τιποτα απολυτως δεν εχω καμια ορεξη να αποδειξω τιποτα σε εναν ακομα που ετυχε να μηλισω σε ενα φορουμ. αν δε βλεπεις παρασκηνιο τοτε δε προκειται να συνενοηθουμε συνενοησου με τον μανμαν καλυτερα...
Ρε αλεξ βλέπεις ότι εγώ δεν είχα σκόπο σ αυτό τ φορούμ να ειρωνευτώ άτομα γιατί ξέρω ότι ο καθένας εδώ μέσα έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα..Αλλά εσύ νομίζω ότι σ αρέσει, δεν ξέρω π οφείλεται αυτό
Θέλω μια απόδειξη ,σε παρακάλω
Ναι η αλήθεια είναι ότι είμαι άνθρωπος που τ αρέσει το προσκήνιο
δε με πειθεις καθολου αν σ αρεσε το παρασκηνιο δε θα κολαγες τοσο στο πως γραφουμε κατι δεν ειναι απο αυτους που συγκινουνται με παρακαλια θα πρεπει καπιος να με πεισει για να ασχοληθω μαζι του
κ μεχρι στιγμης για το μονο πραγμα που εχεις πεισει ειναι οτι θα μπορουσες να συνενοηθεις με τον μανμαν.
κ για να καταλαβεις το ποσο αστοχος εισαι ως τωρα διαβασε αυτο..
Μόνο χάρη στα προβλήματά μας αναπτυσσόμαστε διανοητικά και πνευματικά.
Scott Peck
ψυχίατρος
προφανως απο το μυαλουδακι σου δεν ειχε περασει ουτε καν αυτο....
εσυ ξανακολησε στο τροπο που εγραψα το κειμενο...:):):):) φανετε οτι πιανεις την ουσια αμεσως.
Σώπα ρ και ποιος είσαι που θα έπρεπε να σ πείσει κάποιος για να ασχοληθείς μαζί τ? ο φρουντ?
Ohh yeahhh μανμαν και ξερώ ψωμί
Ντάξει φίλε μ δεν ξέρω από τι ψυχ προβλήματα πάσχεις και δεν θα ήθελα να σ κοροιδέψω γι αυτά π λες...αλλά μην μ προκαλείς
Και κάτι ακόμα κάτι που λέει κάποιος δεν είναι πάντα σωστό.Μην είσαι σαν τα πλήθη.Οπου οι κότα και σκατά
--superboy---
Quote:
μανμαν και ξερώ ψωμί
απο αυτα κ μονο μπορει κανεις να βγαλει τα συμπερασματα τουQuote:
Δεν είμαι κανενός συνήγορος
Ντάξει προφανώς και έκανα πλάκα ,αλλά πωσ και δεν τ κατάλαβες 'ανθρωπε του παράσκηνιου? εσύ δεν έλεγες τι κρύβει η κάθε πρόταση?
Η μήπως συνειδητά έκανα πλάκα και το υποσεινήδητο μ πέρασε άλλο μήνυμα?
μεχρι στιγμης με εσενα δε προτειθομαι να καταλαβω απολυτως τιποτα ουτε με ενδιαφερει αν κρυβει κατι η οχι.