Ολόσωστος!
Printable View
Οκ. Αλλά είναι και το παρόν χάλια και το μέλλον εμφανίζεται δυσοίωνο έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα που γι'αυτό κατατρέχω στο παρελθόν, να δω τι έφταιξε. Ευχαριστώ για τη συζήτηση που είχαμε, επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να μου δώσει συμβουλές πολιτισμένα!
Κοίτα, αυτά δεν συνέβησαν από τη μία μέρα στην άλλη, και τα σκέφτομαι όπως είπα για να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτομαι και να τον αλλάξω. Οπότε έχει τη χρησιμότητά του κι αυτό, θέλω όμως βοήθεια. Τέτοιες συζητήσεις ίσως βοηθάνε λίγο.
mια χαρα συνενοηστε βλεπω το ελεγα εγω οτι ειναι θεμα σε πιον ανθρωπο μιλας..
καλη συνεχεια τεκνα μου :)
Όπως και να το 'πε έτσι είναι! Μια χαρά τα είπαμε, και χωρίς να έχουμε κάποιον να πετάγεται συνέχεια να μας σπάει τα νεύρα!
wrooooooooong!!!!!
προς undetermined : ειναι τουλαχιστον 35 -40 , εχει καρφωθει απο αλλο παλαιοτερο θέμα ,κι οχι μονο γι αυτο αλλα και για αλλα!
in your face ! μουαχαχαχαχαχα
............
Αγαπητη pillow , χαιρομαι που βρηκες επιτελους καποιον να συνεννοηθειτε , ο undetermined ειναι εξαιρετικο παιδι , καλοπροαιρετος , εχουμε ανταλλαξει και φωτο , ειναι και νοστιμος !! ( δεν το παω καπου ) . Λυπαμαι για τα χθεσινα , τελικα εισαι καλο παιδι , pillow , ειδα οτι ησουν προθυμη να βοηθησεις την Κυκνο , εκανες καλα και μπηκες στο φορουμ . Δεν θα το μετανιωσεις , πιστευω .
Iliotropio , κοφτο , εδω ειμαστε για συμπαρασταση , οχι για να τσακωνομαστε , ουτε για εκθετουμε προσωπικα δεδομενα του αλλου .
Ε βασικά μόνο με πολύ εξαιρετικά παιδιά μπορώ να συναναστρέφομαι,Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αμφιβολία για το αν θα πρέπει να μείνω εδώ μέσα, εφόσον οι άλλοι μου επιτεθήκανε πρώτοι........μόνο με σένα έκανα κάτι κι εγώ αλλά με πείραξε που είπες αυτά για τις γυναίκες, τελοσπάντων, παλιά είναι αυτά. Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης