Βλέπω η γαϊδουρια μιας γυναικας φορτωνεται στην ιδια...Η γαϊδουρια ενος αντρα φορτωνεται σε ολο το αντρικο φυλλο...Φενιμισμος και ισοτητα:p
Printable View
Βλέπω η γαϊδουρια μιας γυναικας φορτωνεται στην ιδια...Η γαϊδουρια ενος αντρα φορτωνεται σε ολο το αντρικο φυλλο...Φενιμισμος και ισοτητα:p
Περαστικέ ξέφυγες πάλι.......η καφρίλα σου δεν έχει όρια
Ναι, απο Θεσσαλονικη κεντρο καταγομαι:p
pillow οκ εχεις ξεφυγα πολυ προηγουμενως αλλα ειχα εκνευριστει με τα οσα ειχαν προηγηθει και ηθελα καπως να ξεσπασω, τωρα ειμαι μια χαρα δεν υπαρχει θεμα
Ρε περαστικέ τι θα γίνει με σένα; Κάθε φορά που νευριάζεις με κάποιον ή κάποια θα ξεσπάς στις γυναίκες; Να αρχίσω κι εγώ να σου ρίχνω μπινελίκια για να νιώσω καλύτερα; Να ξεσπάς σε αυτόν που σε έκανε χάλια, όχι στα εύκολα "θύματα"!
ΑΜΑ ΔΕ ΜΠΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
στις κυριες αναφερεται οχι σε εσενα λογικα
αγαπητε 24χρονε.
σιγουρα ειναι ασυνηθιστη η περιπτωση σας, αν σας δυσκολευει η προσεγγιση του αλλου φιλου, μπορειτε για αρχη να ξεκινησετε με κατι πιο απλο. μην προσεγγιζετε για σεξ ή για σχεση, που σας φαινεται βουνο τωρα πια. υπάρχει πάντα και το κλασσικο κολπο με το σφηνακι...και ναι πρεπει να φατε τα μουτρα σας...λυπάμαι που θα σας το πω αλλα μονο με το βαπτισμα της χυλοπιτας θα ξεπερασετε τον φοβο της απορριψης. ολοι μας τρωμε απορριψη γυναικες - αντρες ..αλλα καποιοι απο εμας μπήκαμε στο παιχνιδι λίγο πιο νωρις οποτε το ξεπερασαμε νωριτερα... οποτε εσεις υποχρεωτικα ...θα φατε!...ναι οκ υπάρχουν ατομακια τα οποια δεν εφαγαν ποτε και μπλα μπλα μπλα ...εγω αυτο το ειδος δεν το εχω συναντησει. εχω συναντησει παιδια σαν εσας να τρωνε τα μουτρα τους, να στεναχωριουνται και μετα σιγα σιγα να παιρνουν τον αερα τους και τωρα εχουν τον αμαζευτο. πρωτος και καλυτερος ο ξαδερφος μου... τωρα του κανουμε χαβαλε και τον λέμε μπήχτη και το χαιρεται! ειναι 30 χρονων ...και για πολλα χρονια ηταν ο χυλοπιτακιας... και τωρα ειναι τοσο σιγουρος για τον εαυτο του και εχει τοσες επιτυχιες με τις γυναικες που και ο ιδιος με ρωταει πολλες φορες...τι γινεται ρε ρεα? και γελαμε. ειναι απλο μετα απο πολλες στραπατσαδες εχει πλεον μπλα μπλα τετοιο που τα καταφερνει μια χαρα. κουραγιο λοιπον ...θεληση χρειαζεται τιποτα αλλο.
απο ολα αυτα το κερασμα το απορριπτω. δεν θα δωσω σε καμια αξια αν δεν καταλαβω οτι αξιζει ... γι αυτο πολλες εχουν παρει υπερβολικο αερα και νομιζουν οτι κατι ειναι επειδη καποιοι καημενοι τους κερνανε... αν μου αρεσει καποια θα παω να της μιλησω και φυσικα ΠΟΤΕ κερασμα την ιδια μερα ..την επομενη κανα καφε και κτλ.....
χαχαχα... φυσικα και να το απορριψεις, οι εποχες που ζουμε ειναι δυσκολες, και αν δεν εχεις αυτην την πολυτελεια δεν το συζητω... τωρα για τον αερα που παιρνουμε μην αγχωνεσαι και ιδιαιτερα, ναι υπάρχουν βλαμμενες που το παιζουν ιστορια... και οσο πιο κομπλεξικη ειναι τοσο πιο δηθενια το παιζει..κατι σαν τους αντρες που επειδη εκαναν σεξ με μια γυναικα νομιζουν οτι είναι πορνοσταρ... μην δινεις σημασια στα σκουπίδια!...ο στοχος μας εδω δεν ειναι να κανουμε τον κοσμο καλυτερο...αλλα να κανουμε την ζωη μας καλυτερη!ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ! ΓΙΝΕ ΕΓΩΙΣΤΗΣ
και πες οτι επεσες σε βλαμμενη...και τι εγινε? μην χανεις το βλέμμα απο τον στοχο...και ο στοχος ειναι η χυλοπιτα... φατην επιτελους ...φατην χοντρα και ξαναφατην... οι βλαμμενες ειναι θαυμασιο εργαλειο...με τον καιρο θα τις παιζεις στα δαχτυλα!!;)
Γεια σου φιλε Κωστα το ιδιο προβλημα με σενα εχει και ενας φιλος μου κολλητος συνομηλικος που ειναι 28 χρονων δεν εχει παει ποτε με φυσιολογικη κοπελα(μονο με μετρ του ειδους επι πληρωμη παντα)..Και μαντεψε εχει υψος 1.85 και φυσιολογικα κιλα προς λεπτος,οποτε δεν ειναι κριτηριο αυτο ειναι καθαρα στο κεφαλι σου...εχουμε κανει απειρες τετοιες συζητησεις και λοιπα για αυτο το θεμα που δεν κατεληξαν πουθενα..παντα εψαχνε μια δικαιολογια τυπου(δεν εχω αυτοκινητο,ειμαι αγχωμενος με τη δουλεια,δεν εχω λεφτα) που με τον καιρο πεφτανε στο κενο οι δικαιολογιες γτ τα αποκτουσσε αυτα..Πριν απο ενα χρονο και πηγε σε ψυχολογο εγινε πιο κοινωνικος (ειναι και μισογυνης με τα τοσα χρονια που εχουν περασει) αλλα αποτελεσμα δεν εχει δει.Συνεχιζει και εξω δεν την πεφτει σε γυναικες..Εγω,οπως και οι αλλοι κολλητοι μου, χωρις να ειμαι ψυχολογος πιστευω οτι εχει παρα πολυ υψηλα στανταρ...Δεν μου εχει πει ποτε αα κοιτα μια ωραια κοπελα φυσιολογικη ρε παιδι μου,ολο μου δειχνει κατι μοντελα με βυζα....(χωρις παρεξηγηση) που ψαχνουνε να βρουνε τα μοντελα ή μεγαλους σε ηλικια λεφταδες....Και αυτος δεν ειναι ουτε το ενα ουτε το αλλο..Παρεπιμπτοντως ειμαστε μια παρεαα που γενικα δεν παμε να μιλησουμε εξω,αν δεν πιουμε πολυ χαχαχααχα, ειμαστε ολοι ντροπαλοι απλα οι υπολοιποι κοιταμε φυσιολογικες κοπελες και οχι βιζιτες
Για μενα ριξε τα στανταρ σου στην αρχη και μολις αρχισεις να λυνεσαι θα βρεις λογικα και αυτο που ψαχνεις στην ζωη..και το αμα δεν μπαζωσεις δεν θα χτισεις ειναι πολυ σωστο επισης