Quote:
Originally posted by velout
Παιδιά εγώ πάσχω απο χρόνια κατάθλιψη (δυσθυμία) έχοντας προσπαθήσει ανεπιτυχώς με φάρμακα και ψυχοθεραπεία να την αντιμετωπίσω βρήκα στο ιντερνετ μια εναλλακτική μέθοδο θεραπείας που ακούει στο όνομα Νευροανάδραση.Πρόκειται για μια συμπεριφορική μέθοδο σύμφωνα με την οποία ο εγκέφαλός μας είναι πολυ εύπλαστο όργανο και έχει την ικανότητα εφόσον του δώσουμε τη σωστή πλροφόρηση να αλλάξει την εγκεφαλική δραστηριότητα.Η Νευροανάδραση βασίζεται στο ηλεκτροεγκεφαλογράφημα το οποίο μετράει την εγκεφαλική συχνότητα μέσω ηλεκτρικών κυμάτων
δ: ύπνος
θ: όνειρο
α: χαλάρωση
smr: χαλαρή εστίαση
β: εστιασμός
β2: ένταση
Όταν πήγα με συνέδεσαν με τον εγκεφαλογράφο και βρήκαν ότι έχω δυσθυμική κατάθλιψη.Αυτό το αντιλήφθηκαν από τα ΑΛΦΑ κύματα τα οποία ήταν υψηλά στο ένα ημισφαίριο και χαμηλότερα στο άλλο.Έτσι ξεκίνησα θεραπεία προκειμένου να κατεβάσουμε τα άλφα από το αριστερό ημισφαίριο και να ανεβάσουμε αυτά από το δεξί.Στη διάρκεια της θεραπείας ο εγκεφαλος του ασθενή συνδέεται με ενα καλώδιο με τον εγκεφαλογράφο ώστε να μετρώνται τα ηλ κύματα σε καθε στιγμη.Σε μια οθόνη ενός υπολογιστή ο ασθενής παίζει ένα παιχνίδι.Συγκεντρώνεται σε ένα αντικείμενο και εφόσον είναι χαλαρός και συγκεντρωμένος πέφτουν οι πόντοι και επιβραβεύεται έτσι.Μαυτό τον τρόπο ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να ναι χαλαρός και συγκεντρωμένος για να πέσει πόντος(όταν πεφτουν οι πόντοι ο ασθενής το ακούει στο αυτί του) και έτσι μαθαίνει να προσαρμόζει την εγκεφαλική του δραστηριότητα Έπειτα από 30 συνεδρίες τολμώ να πω ότι πλέον δεν πληρώ τα κριτήρια της δυσθυμικής κατάθλιψης,είμαι πολύ πιο χαλαρός και ήρεμος και επιπλέον νιώθω πολύ πιο ξεκούραστος και με ενεργητικότητα.Τα αποτελέσματα όπως με πληροφόρησε ο θεραπευτής είναι μόνιμα.Μετά από πόσα χρόνια συνήλθα από κατάθλιψη και άγχος.Θα σας έλεγα να το δοκιμάσετε ανεπιφύλακτα ειδικά τώρα που έρευνες έδειξαν ότι τα αντικαταθλιπτικά είναι αναποτελεσματικά
ΑΑΑΑΑ...πολυ ενδιαφερον φιλε μου.. μπορεισ να μασ πεισ που το εκανεσ και ποσο κοστισε???