βορεια ε?... τι να πω ... δεν τους τα χα..δεν εχω ακουσει τιποτα για βορειες...μονο για κατι κοσμικες κυρίες και μια γκαρσονιερα ...πολυ χλιαρα τα πραγματα.. εκει...
Printable View
το βρήκες αλλά δεν ήταν καθολου χαλαρα σε πληροφορω...
να σου πω ..εγω την ταινια μονο ειδα που γυριστηκε με βαση αυτην την ιστορια...πολυ γελιο... θα μου πεις αναλυτικα οταν μπορεσεις?. τα ειπες με το "προτυπό"(??) σου?
... οταν προκειται για σκανδαλο... φυσικα!!!..αλλα εγω δεν μιλουσα για τετοιου ειδους αποπλανησης, εκει σιγα δεν χρειαζεται και πολυς κοπος...για να δεις ποσο διαφορετικοι πλανητες ειμαστε...οι αντρες αποπλανουν για να εχουν μια σεξουαλικη καβατζα... ...οι γυναικες αποπλανουν για να εχουν ...την ψυχη σου!!...κατι σαν το εξαποδω... εκει η αποπλανηση ..γινετε επιστημη!...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΓΤ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑ ΤΟ ΧΑΝΟ
Σκόπος της γυναίκας είναι να πείσει τον άνδρα να της πει ότι της ανήκει... Χα ! Σιγά μην το ακούσετε ποτέ από το στόμα μου... Ρε είμαι πολύ happy face εντελώς και τελείως τι γίνεται; Νιώθω πολύ χαι λες και έφαγα e δεν το πιστεύω... Τι μαλάκας είμαι που δεν πήγαινα τόσο καιρό...