Κοιτα υπαρχουν διαφοροι λογοι για να μην προχωρασ ισωσ αγαπασ ακομα ισωσ η οικειοτητα ειναι θεμα κ αυτο
Ενα αλλο ειναι οτι μπορει να θεωρεισ οτι περασεσ καλα κι αυτο θεμα ειναι
Printable View
Κοιτα υπαρχουν διαφοροι λογοι για να μην προχωρασ ισωσ αγαπασ ακομα ισωσ η οικειοτητα ειναι θεμα κ αυτο
Ενα αλλο ειναι οτι μπορει να θεωρεισ οτι περασεσ καλα κι αυτο θεμα ειναι
Και αγαπαω ακομα πολυ και περασα πολυ καλα, ειλικρινα πολυ καλα και για αυτο δεν περιμενα και τον χωρισμο μας, μεχρι μια μερα προν ημασταν μια χαρα, τι να σας πω, τιποτα δεν εδειχνε, τιποτα.... Και σε δυο μερες ολα οσα ειπα και σε αλλα μηνυματα. Πως μπορουσε δεν θα καταλαβω ποτε, απλα αυτος εφυγε ων σιγουρος και κενος συναισθηματων για αυτο και δεν επικοινωνησε ξανα, εγω ομως ημουν φουλ ερωτευμενη ακομη... Εδω ειναι το θεμα...
Κι εγω τα κανα καποτε αυτα κι ακομα τα κανω οταν αγαπαω φευγω αν νιωσω αγαπη εστω κ για λιγο γινομαι λουησ κ το κανα πολλεσ φορεσ οχι μια εγω εχω πραγματικα πληγωμενη καρδια δεν το παιζω οταν αγαπαω φευγω αμα ερωτευτω καθομαι μεχρι να αγαπησω κ να κανω παλι τη μαλακια μου ετσι ειμαι δεν αλλαζει αυτο το δευτερολεπτο που θα αγαπησω εκεινο το δευτερολεπτο τα μαζευω κ φευγω οπωσ ειμαι τρεχω μακρια κ μου χει τυχει αρκετεσ φορεσ κ μου τυχε κ με ακαταλληλεσ γυναικεσ παντα στο τελοσ η ιδια μαλακια αμα ερωτευτω καθομαι
Θα σου πω ιστορια παω σε στριπτατζιδικο καψουρευομαι την στριπτιτζου την ερωτευομαι πηγα ξαναπηγα δεν ειχα κ λεφτα ηταν η μονη γυναικα που νομιζα θα με κανει πρεζακι με την παρτη τησ τελοσ παντων δεν ηθελα να γινω πρεζακι την ερωτευτηκα την ξεερωτευτηκα την αγαπησα κι εφυγα ολα αυτα σε ενα τριμηνο δεν την αντεξα αυτη ειναι μια ιστορια εχω πολλεσ τετοιεσ ιστοριεσ
Εγω ξερεις απλα τι δεν καταλαβαινω ισως ομως να κανω και λαθος, ο ερωτας δεν κραταει για παντα, καποια στιγμη φευγει ολο αυτο το παθος, η τρελα, μενει ομως αγαπη, νοιαξιμο, εκτιμηση, αυτα σε κρατανε και μενεις αλλιως ολα σχεδον τα ζευγαρια θα χωριζαν. Οταν μου ειπε δεν νιωθω οπως στην αρχη, δεν ειμαι ερωτευμενος αλλα σαγαπω σαν ανθρωπο, δηλ τι; Σαν αδερφη του; Περιμενε να ναι ερωτευμενος για ποσο; Και οταν τελικα δεν ειναι, φευγει; Σε ποια σχεση εισαι επ αοριστον ερωτευμενος; Μπορει να κανω και λαθος εγω ετσι το βλεπω. Εγω ημουν ακομη και τον αγαπουσα και τον αγαπω παρα πολυ αλλα θεωρω ερωτευμενη δεν θα ημουν ισως για πολλα χρονια
Το δευτερολεπτο που θα αγαπησω γινομαι αλλοσ ανθρωποσ δε ξερω γιατι δεν το αντεχω αντε με τον ερωτα καπωσ την παλευω αλλα με αγαπη απλα δε μπορω φευγω
Κοιταξε εγω βλεπω τισ γυναικεσ κ σε ομορφια κ τα κολπα που κανετε με τα λογια κ τα μαθαινετε ολα κ γι αυτο τις ερωτευομαι γιατι τα καταλαβαινω ολα αυτα σε μια συζητηση αλλα η αγαπη οχι αυτο δεν μπορω να το αντεξω ειναι κατι πανω απο τισ δυναμεισ μου απλα φευγω
Επειδή ειλικρινά τον τελευταίο μήνα με αφορμή τον χωρισμό μου έχω μάθει πάρα πολλά που ειπώθηκαν πίσω απ την πλάτη μου χωρίς να έχω ιδέα, με αποκορύφωμα το σημερινό, απλά επιβεβαιώνεται το " ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο". Καμία ντροπή από ανθρώπους που έκαναν ότι μπορούσαν για να μην είσαι καλά!Και τώρα που δεν είσαι, περνάνε αυτοί.... μαθήματα όλα, αλλά ειλικρινά πόσο επίπεδο να κρατήσεις?
Έμαθα από κοινή φίλη οτι στον πρωην μου είπε η και καλά επίσης πρώην φίλη μου, οτι δεν συμπαθούσα κανένα απ΄τους φίλους του, ότι έβγαινα αναγκαστικά μαζί τους και φυσικά ποτέ μου δεν θα ταίριαζα οπότε γιατι να συνεχίσει μαζί μου αφού αυτός είναι τόσο κοινωνικός ενώ εγώ μόνο πρόβλημα του δημιουργούσα? Πως να σκεφτεί οικογένεια μαζί μου αφού δεν πάω την παρέα του και αυτοί μόνο έτσι περνάνε καλά.. μεταξύ τους, εγω είμαι ακατάδεκτη και ψυχρή.και αποκορύφωμα ότι ήδη απ το καλοκαιρι είχε πει αυτή ότι φυσικά θα χωρίσουμε.... Και είχε το θράσος να με κοιτάει κιόλας στα μάτια...
Αλλά κατά τα άλλα αυτός αποφάσισε να χωρίσουμε, δεν τον επηρέασε κανείς......Τι να πω, ειλικρινά τόση κακία και τώρα κάθε μέρα φωτογραφίες όλοι μαζί...όταν τα βλέπω πιάνεται το στομάχι μου, το θεωρώ τόσο άδικο όλο αυτό και κυρίως αυτό που περνάω εγώ μέσα μου
Αυτα γινονται στισ παρεεσ μη σε απασχολει εσενα αυτο απλα μεγαλωσατε διαφορετικα εσυ μαλλον εισαι λιγο κρυα αυτοι ολοι ειναι ζεστοι κ γινεται μπερδεμα γιατι σε ενοχλει τοσο πολυ αυτο απλα πρεπει να βρεισ τουσ σωστουσ για σενα νομιζω