Originally Posted by
agnostix
Θα σου πω κατι που μου συνεβει πριν 3,4 χρονια
Κανονιζουμε με μια φιλη μου να βγουμε με τον δικο της κ μου φερνουν κ εναν φιλο του (προφανως για να χω κ εγω παρεα και εδω ειναι το αστειο),ο τυπος 35αρης ,πολυ ομορφος,πολυ γυμνασμενος με V μπλουζακι να δουμε κ το πρησμενο του στηθος κτλπ.Μα τοσο κομπλεξικος ομως,που δεν μιλουσε καθολου ουτε τα τυπικα να ρωτησει κατι ,να πει ετσι για να περασει κ η ωρα,αντε κ πες οτι δεν του αρεσα ,παλι μου φαινοταν αδιανοητο ,αισθανθηκα οτι με σνομπαρει κιολας κ φυσικα αρχισα να βαριεμαι οσο δεν περνει αλλο,θα μου πεις κ γιατι δεν του μιλουσα εγω,απαξιωσα τελειως δεν μου το βγαζε με τπτ ομως κ την φωνη του την ακουσα λιγο οταν σχολιαζε κατι με τον φιλο του (νομιζες οτι μιλουσε 15χρονος τοσο αδειος ηταν) το αποτελεσμα ηταν πως την αλλη μερα,ειπε οτι του αρεσα πολυ κ ηθελε το τηλεφ μου,εμεινα παγωτο οταν το ακουσα ,ωστοσο δεν ασχοληθηκα καν
Τι να την κανεις λοιπον κ την ομορφια αν δεν υπαρχει ουτε η στοιχειωδης επικοινωνια με καποιον?
Αντι μερικοι να καθονται να φουσκονουν στα γυμναστηρια καλο θα ηταν να κοιταξουν να αναπτυξουν κ μια αλφα προσωπικοτητα,αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.