ηττα σε τι ?
Printable View
Ηττα στο οτι 2 χρονια καταφερνα να βιωνω κρισεις πανικου - ψυχοσωματικα- και να μην εχω λυγισει ποτέ σε τετοιο βαθμο οπως εκεινη την στιγμη μαζι της.
Απογοητευτηκα με εμενα και ταυτοχρονα ειδα οτι δεν εχει διαθεση θετικη και φιλικη απεναντι μου.
Χε........ Ρεακι.......
- Λυγισα εκφραζοντας της οτι Εχω χασει τον ελεγχο και την εχω αναγκη -
Την ανταποκριση της δεν χρειαζεται να την ξανα γραψω.
Αυτή η εξάντληση είναι που φέρνει τα υπόλοιπα. Έχω προσπαθήσει πολύ στη ζωή μου να κάνω τον ψυχολόγο κάποιου άλλα είδα πόσο λάθος ήταν. Στη δική μου περίπτωση δεν εξαφανίστηκε κανείς, αλλά όσο πιο πολύ βοηθούσα, τόσο περισσότερο ζητούσαν. Δε μπορούσα να βάλω κανένα όριο στη βοήθεια που έδινα και κατέληγα με εξαρτητικές προς εμένα σχέσεις. Στην τελική και για αυτούς ήταν κακό γιατί βασίζονταν σε ένα στήριγμα που αποδείχθηκε πιο εύθραυστο από τους ίδιους. Ακόμα και όταν ήμουν χάλια, προσποιούμουν το βράχο για τους άλλους. Ούτε μελλοδραματισμοί ούτε τίποτα. Ήμουν και πάλι ο καλός easy-going μλκς. Και κατέληξα να σπάσω σε 1000 κομμάτια και κανείς να μη μπορεί να τα μαζέψει. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα να τα μαζέψουν. Να ησυχάσω από τις υψηλές προσδοκίες των άλλων ήθελα, αλλά ακόμα και όταν προσπαθούσα να απομακρυνθώ για να με προστατέψω, πάλι μλκς έβγαινα. Ότι δηλαδή δε νοιάζομαι όσο πρέπει (εδώ γελάω). Δεν ξέρω νομίζω ότι οφείλουμε να ευχαριστούμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά τους άλλους. Αλλιώς σε ό,τι βοήθεια δώσουμε ή πάρουμε, κινδυνεύουμε να "φτύνουμε" προλήματα ο ένας στη μούρη του άλλου, αντί να τα μοιραζόμαστε.
Μα ειναι η συνηθης βαση το αλληλοφτυσιμο :p
Τι ζωδιο εισαι zerox ???
Αυτη η Αηδια εμενα μου εκανε καλο ;) θα μου πεις το ζωδιο σου?
Και εγω το ιδιο Ρεα - στο μυαλο μουυυυ εισαιιιιιιιι !!!
χαχαχαχα... α ρε συντροφισσα!!!!