Νίκο μου να σε ρωτήσω κάτι και να μου απαντήσεις όσο πιο ειλικρινά μπορεις εαν θες. Με τα άτομα αυτά που κάνεις παρέα είσαι ικανοποιημένος? αυτά τα άτομα που αποκαλείς φίλους/ες μπορείς να τα εμπιστευτείς για όσα σου συμβαίνουν?
Γιατί στα λέω αυτα? Γιατί νιώθω ότι πηγαίνεις με το σταγονόμετρο,μέρα με τη μέρα, βλέπω πιέζεσαι πολύ, σκέφτεσαι αντιδράσεις άλλων,φοβάσαι και νευριάζεις πολύ. Μήπως όλο αυτό πηγάζει επειδή τα περνάς όλα μόνος? Μήπως δεν έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω σου ( έστω και έναν ) και τελικά εσύ σε βάζεις σε αυτή την κατάσταση του πανικού και της πίεσης γιατί απλά δε σου αρέσει αυτό που έχεις γύρω σου? Μήπως να συζήταγες με τον ψυχολόγο σου όλα αυτά τα ερωτήματα και να βοηθήσεις τον εαυτό σου να δει από που πηγάζει όολη αυτή η πίεση? Μερικές φορές για να φύγει αυτό οριστικά ή σε μεγάλο βαθμό χρειάζονται ριζικές αλλαγές και ίσως να έχεις φτάσει σε αυτή τη στιγμή ακόμα και το να μείνεις μόνος για κάποιο διάστημα, να ανασυντακτέις και να αναζητήσεις νέες δραστηριότητες και ανθρώπους. Δεν ξέρω απλά λέω..