σ αμολεισανε σήμερα......
βάλε ταμπέλα
προσοχη ο σκυλος δαγκονη.....
χαχαχαχαχαχ
Printable View
Εντάξει μωρέ σ'αγαπώ είπες όχι γ@μ@ τη μάνα σου :P
Ε μιας και το είπες τώρα πήγαινε για τις βέρες ή κάνε καμιά καντάδα τώρα και σε κάνα μήνα οι βέρες.χαχαχαχαχαχαχα.
Σοβαρά τώρα,αγχόθηκες γι αυτό?Έλεος ρε φίλε.Να ξέρεις ότι μέχρι τώρα είσαι στο 30% (γνωριμία,καφέ,ποτό,χάδια κλπ κλπ).Άντε με το σ'αγαπώ έπεσες μπορεί στο 0% μπορεί και στο 20%.ΕΚεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι υπάρχει ένα κομμάτι που παίζει σημαντικό ρόλο και δεν θέλω να παρεξηγηθεί κανείς.Είναι απλά η αλήθεια.
Οπότε αν φτάσεις εκεί και φύγει τότε το σ'αγαπώ θα σου φανεί πταίσμα :)
εγω παντως, αλλου εχω κολλησει εξ αρχης, κι αν μου απαντησει ο παμπλιτο, θα σας πω και το γιατι.
την τριτη ημερα (κατα τας γραφας), εγινε και το επιθυμητο μπαλαμουτι (επιστημονικη ορολογια, δεν παιζουμε).
εισασταν μονοι σε κλειστο χωρο υποθετω και ολα καλα.
ΤΙ ηταν αυτο που σας σταματησε, ενηλικες ανθρωπους και μαλιστα οχι πολυ νεαρους, απο το να προχωρησετε σε σεξ??
δεν ειχες διαθεση, σε σταματησε εκεινη, η δεν τολμησες μηπως και παρεξηγηθει????
αναμενω διευκρινισεις για να τοποθετηθω.
οσο για το συμβαν που ηδη συζητηθηκε, ολη την ζημια την επαθες γιατι ψαρωσες μολις σου ζητησε εξηγησεις. αν απ την αρχη το επαιρνες ελαφρα και δεν εμπαινες σε θεση κατηγορουμενου, και της ελεγες στα γρηγορα οτι εναν ενθουσιασμο ηθελες να εκφρασεις κι οχι ενα βαθυ κατασταλαγμενο συναισθημα κι ας μην βαραει τελοσπαντων για μια επιπολαιοτητα, δεν θα γινοταν κανενα παρατραγουδο.
το οτι φερθηκες ενοχικα και εισαι ακομα και τωρα απολογουμενος, στην κανει την ζημια.