και με νεροτσουλήθρες , αλλιώς πας και στη θάλασσα.......
Printable View
και με νεροτσουλήθρες , αλλιώς πας και στη θάλασσα.......
Από πισίνες μια χαρά σε βρίσκω... στις επαναστάσεις όμως μένεις μετεξεταστέα.
Γι' αυτό ας επανέλθουμε στους ανήθικους θεραπευτές.
.................................................. ..
Εξερευνήσαμε - ως ένα βαθμό - το οικονομικό μοντέλο μιας ιδεατής κοινωνίας και καταλήξαμε ότι χρειαζόμαστε 60 χρόνια βαρβάτης βασικής εκπαίδευσης και ιδεολόγους πολίτες οι οποίοι νομοθετούν... και μια πισίνα με νεροστουλήθρες για την αφεντιά σου.
Είσαι καλά ρε φίλε? Οι πισίνες που κολλάνε? Πλάκα έκανα δεν ξέρω τι κατάλαβες εσύ.....
Γιατί; Εγώ μετά τα "..." τι νομίζεις ότι κάνω; Μιλάω σοβαρά; Σιγά μη σου φτιάξουμε πισίνα.
Στο θέμα μας: Πως προτείνεις να εξασφαλίζεται ο θεραπευόμενος από τα όσα αναφέρω στην ανάρτηση;
Σιγά που δεν γίνεται να εξασφαλιστεί. Επειδή το λες εσύ; Επειδή έτσι είναι στημένη η τρέχουσα κύβδηλη κατάσταση; Διάβασε το ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ να δεις προτεινόμενα μέτρα ένα σωρό. Και "όχι" δεν τον πήρα.
Άνθρωπέ μου με μισείς? Σου έκανα κάτι? Δεν μ΄αρέσει το ύφος σου ούτε κατάλαβα τι θες να πεις.....Τι μου ξανα αναφέρεις πάλι τις πισίνες?
1. Ενυπόγραφες διαγνώσεις και πλάνο εργασίας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.
2. Δικαίωμα καταγραφής και τήρησης αρχείου μαγνητοφωνήσεων από τον θεραπευόμενο (στην περίπτωση διένεξης χρησιμοποιούνται ως τεκμήριο).
3. Πινάκιο αξιολόγησης των θεραπευτών από τους θεραπευομένους τους σε ότι αφορά κακές πρακτικές μετά από επιμόρφωση τους.
4. Κριτηρια παραγωγικότητας για τον κλάδο και ανά θεραπευτή (αν δεν βγάζεις αποθεραπευμένους τι να σε κάνω μου λες);
5. Νομοθετική κατοχύρωση θεραπευόμενου απέναντι σε ασυδωσία.
6. Νομοθετική πρόβλεψη για αποζημίωση του θεραπευόμενου.
7. Προβλεπόμενες ποινές-κυρώσεις για κακές πρακτικές θεραπευτών.
8. Τακτικοί και έκτακτοι έλεγχοι.
9. Επιμόρφωση θεραπευομένων σχετικά με το τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να παίρνουν από τις συνεδρίες τους.
10. Ενημέρωση για τρόπο επιλογής θεραπευτή και ελάχιστα κριτήρια καταλληλότητας.
11. Κώδικας δεοντολογίας σοβαρός και όχι σαν το σημερινό ελβετικό τυρί που έχουν.
12. Αξιολόγηση έργου για τους θεραπευτές.
Να συνεχίσω;...
και μια πισίνα για την cube γιατί νομίζει ότι τη μισώ!
Ένα από τα καλύτερα μέτρα είναι να επιμορφώνεις τους θεραπευόμενους τους σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε η κατάσταση τους, λέγοντας τους τι ΠΡΕΠΕΙ και τι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κάνει ο θεραπευτής για το/τα προβλήματα τα οποία έχουν. Αντίστοιχα να τους δείξει κάποιος πως μπορούν να αξιολογούν, όσο συχνά επιθυμούν, τον θεραπευτή τους. Η κάθε συνεδρία πληρώνεται. Οπότε η κάθε συνεδρία ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.
με νεροτσουλήθρα η πισίνα.