Printable View
Quote: Originally Posted by cube Ποια σενάρια? αυτα που γραφαμε την ιστορια
Quote: Originally Posted by nick190813 αυτα που γραφαμε την ιστορια Α ναι τα διάβασα αλλά τώρα δεν τα θυμάμαι, θα εξεταστώ? :P
Quote: Originally Posted by cube Α ναι τα διάβασα αλλά τώρα δεν τα θυμάμαι, θα εξεταστώ? :P αυτο σκεφτομαι αν πρεπει να σ περασω απο ιερα εξεταση:p S aresan pantvw?
Quote: Originally Posted by nick190813 αυτο σκεφτομαι αν πρεπει να σ περασω απο ιερα εξεταση:p S aresan pantvw? Nαι ωραία ήταν, έχετε φαντασία.
Quote: Originally Posted by cube Nαι ωραία ήταν, έχετε φαντασία. Δεν περιμενα να ακουσω κατι λιγοτερο :p
Είστε σίγουροι ότι δεν τα αντιγράψατε από κανένα βιβλίο ο καθένας?
Quote: Originally Posted by nick190813 Δεν περιμενα να ακουσω κατι λιγοτερο :p Ναι πάρ΄το και πάνω σου..:P
Quote: Originally Posted by cube Ναι πάρ΄το και πάνω σου..:P Εμ τι! συγνωμη αλλα αυτην την στιγμη νιώθω καλιτεχνης.Ειμαι ενας εκολαπτομενος σεναριογραφος.Νομιζω οτι θα εχουν πολυ αντικρισμα στο κοινο τα εργα μου:p
Quote: Originally Posted by nick190813 Εμ τι! συγνωμη αλλα αυτην την στιγμη νιώθω καλιτεχνης.Ειμαι ενας εκολαπτομενος σεναριογραφος.Νομιζω οτι θα εχουν πολυ αντικρισμα στο κοινο τα εργα μου:p O νικ ο ψυχολόγος, ο σεναριιογράφος, η εξαίρεση!!!χαχαχα
Quote: Originally Posted by cube O νικ ο ψυχολόγος, ο σεναριιογράφος, η εξαίρεση!!!χαχαχα xaxaa eimai πολυδιαστατος ανθρωπος να το ξερεις αυτο.και οχι μονο αυτα :p
Εχω μια υποψία ότι κάποιος πουλάει φούμαρα !! :P
Quote: Originally Posted by cube Εχω μια υποψία ότι κάποιος πουλάει φούμαρα !! :P Συγνωμη αλλα δεν καταλαβαινω για πιον παει αυτο?:p
Quote: Originally Posted by nick190813 Συγνωμη αλλα δεν καταλαβαινω για πιον παει αυτο?:p Για τον elis...xaxa
Quote: Originally Posted by cube Για τον elis...xaxa α οκ τοτε :p.Γτ καποια στιγμη νομιζα πως ελεγες για μενα :p
Quote: Originally Posted by nick190813 α οκ τοτε :p.Γτ καποια στιγμη νομιζα πως ελεγες για μενα :p Όχι ρε πας καλά? Τι να πω για σένα? :P Στις μαλακίες πάντως είσαι πρώτος :P