ετσι! ριξε κ ενα τραγουδακι!!!
διασκεδασε το κ ο.τι γινει νικ..
οταν μεγαλωνεις αλλαζεις εντελως..θελεις την ησυχια σου συνηθως..
Printable View
ετσι! ριξε κ ενα τραγουδακι!!!
διασκεδασε το κ ο.τι γινει νικ..
οταν μεγαλωνεις αλλαζεις εντελως..θελεις την ησυχια σου συνηθως..
Πανω σε αυτα που λεει η Μαρα:
Πιστευω οτι δυστυχως,η κοινωνικοτητα χτιζεται στα παιδικα χρονια.Καποιοι κανουν ενα μπαμ στα εφηβικα χρονια.
Αν δεν εχεις καταφερει να κινεισαι ανετα σε κοινωνικες περιστασεις τοτε,δε θα το καταφερεις ποτε.Παντα θα σου ειναι δυσκολο.
Eπισης,αν δεν το χεις με την κοινωνικοτητα,ειναι πιο ευκολο να χτισεις φιλια,που βασιζεται σε περισσοτερο ουσιαστικα πραγματα,παρα στις παρεες που οπως η ιδια παρατηρησες βασιζονται στο πουλ μουρ.
Ισχυει επισης οτι απο μια ηλικια και μετα η πρωτη προτεραιοτητα για τους περισσοτερους ειναι το ταιρι τους και μετα οι υπολοιποι.
Να κυκλοφορείς με τον άντρα σου, όσο γίνεται περισσότερο. Ετσι θα το χωνέψουν, ετσι θα σε κοιτάνε λιγότερο.
εγω προσωπικα παντως δεν το θεωρω προβλημα το ολο θεμα
χααχαχ ρε χαζα μη μαλωνετε...ειρηνη!
στο λεω αστεια για να μην στο πω σοβαρα βρε νικ, μηπως και το καταλαβεις.:p
αυτο που λες μπορει ο καθενας να το πει για το 90% των θεματων εδω μεσα. εγω, ανετα παντως.
το οτι δεν μπορεις να μπεις στην θεση του αλλου, δεν σημαινει οτι εκεινον δεν τον απασχολει. τι ειναι αυτο που ειπες δλδ? ΕΣΥ δεν το θεωρεις προβλημα.
Ε ΚΑΙ?
Το οτι το θεωρει η κοπελα αρκει.
κι εγω δεν θεωρω προβλημα την αγοραφοβια και τους πανικους γιατι δεν μου εχει συμβει , να απαντησω "ολα ειναι στο μυαλο σου, χαλαρωσε"? δεν παει ετσι....
ειπα εγω οτι εχει σημασια?
εσυ δεν ειπες προσωπικη αποψη ..εξεφρασες κατα ενος μελους προσωπικη αποψη για κατι εχει διαφορα..νομιζω?
εγω δεν ειπα πανω σε καποιου την απαντηση κατι?
δημοκρατια εχουμε ο καθενας κανει οτι θελει...και λεει οτι θελει.....
απλα απο περιεργεια ρωτησα π σκαλωσες.....ελα μην σκαλωνεις ρε θα σ κερασω ζαχαρωτα
εχω να πω οτι την φροντιδα που σου δεινουν οι αντρες εσυ η ιδια την προκαλεις για λογους που ισως να μην παραδεχεσαι ουτε η ιδια.
το ιδιο συμβαινει και σε αυτο το νημα.
σου αρεσει αυτο και σιγουρα το απολαμβανεις
δεν τα γραφω αυτα με καποια κακια