Originally Posted by
bellezza
Γεια σου.
Για να μην ζηλευεις πρεπει να μην εχεις ανασφαλειες. Ολοι οι ανθρωποι εχουμε ανασφαλειες αλλα δουλευουμε με τον εαυτο μας.
Να κανεις πραγματα και επενδυεις στον εαυτο σου για σενα.
Πας γυμναστηριο γραφεις. ασχολεισαι με τη σχολη σου, να βρεις ενδιαφεροντα (βιβλια, ταινιες, χορος, μουσικη) , αν δεν.εργαζεσαι να βρεις μια δουλεια για το χαρτζηλικι σου και για να κανεις αυτα που σου αρεσουν.
Για να ασχολεισαι.με τετοια θεματα προφανως δε θα εχεις σημαντικα προβληματα και αυτο ειναι καλο. Γιατι πιστεψε με αν ειχες.σημαντικα.προβληματα επιβιωσης, ολα αυτα που σε απασχολουν τωρα θα τα θεωρουσες αναξια οχι απλα προβληματισμου,αλλα και λογου.
Να καθησεις να κανεις μια λιστα με τα προτερηματα σου...ολα, απο το πιο μεγαλο ως το πιο μικρο. Για παραδειγμα οτι εισαι.νοικοκυρης, ή αποφασιστικος ή υπομονετικος...οταν.δεν εισαι καλα να την διαβαζεις και να λες "εγω ειμαι ολα αυτα"
Θελω να σου.γραψω πολλα και στα γραφω ανακατεμενα.και χωρις ειρμο αλλα δεν πειραζει.
Γραφεις οτι θες ωραια, μπορει να βρεις ωραια που να μην ειναι ανταξια σου, το μονο που θα διαθετει να ειναι η ομορφια. Πιστευεις θα εισαι ικανοποιημενος? Εγω δεν σου λεω να μην βρεις ωραια...ισα ισα πιστευω πως πρεπει να εχουμε διπλα μας ανθρωπους που εμεις τους θεωρουμε ωραιους, αλλα πιστεψε με αξιζεις περισσοτερα.απο.μια κοπελα που ειναι απλα ωραια.