Με τρώει το χέρι μου εδώ και 3 ώρες να του στείλω ένα "ευχετήριο " μήνυμα (έχει γενέθλια σήμερα ) που να λέει κάτι του τύπου :
εύχομαι να μη γνωρίσεις ποτέ τον πόνο που μου προκαλεσες, χρόνια σου πολλά
Να το κάνω ή μαλ@@κια?
Printable View
Με τρώει το χέρι μου εδώ και 3 ώρες να του στείλω ένα "ευχετήριο " μήνυμα (έχει γενέθλια σήμερα ) που να λέει κάτι του τύπου :
εύχομαι να μη γνωρίσεις ποτέ τον πόνο που μου προκαλεσες, χρόνια σου πολλά
Να το κάνω ή μαλ@@κια?
Νεφελη κρατα επιπεδο μην στελνεις τιποτα αλλα πολυ σε απασχολει πολυ αυτο ομως τα χω παθει και ξερω τι τραβας....ομως τον ξεχασα! Σου φαινεται γολγοθας δεν ειναι. Αλλα που θα του το στειλεις σε μαιλ;
Νομίζω οτι δεν θα κερδίσεις τίποτα με το να του στείλεις. Προφανώς έχεις ακόμα πολύ θυμό μέσα σου και πίκρα αλλά αυτά δεν πρόκειται να φύγουν με ένα μνμ. Ίσα ίσα μετά μπορεί να νιώσεις χειρότερα.
Ουτε θα μπει καν στον κοπο να σου απαντησει αυτος
Αν εχεις τα λεφτα, κανονισε το να πας. Προτεινω σε μονοκλινο να εχεις το κεφαλακι σου ησυχο. Να πιεις το καφεδακι σου στο δωματιο σου! Για να ξυπνησεις θα βαλεις το κινητο σου να χτυπησει και θα πεις να σε ξυπνησουν και απο τη ρεσεψιον.
ΟΧΙ κανεις δεν θα σε περασει για περιεργη, το κανουν παρα πολλοι, πιστεψε με!!!!!
Να παρεις φωτογραφικη μαζι σου να βγαλεις φωτογραφιες πολλες...Αν τυχον πιασεις κουβεντα και σου πουν μονη σου ταξιδευεις? προτεινω να πεις ναι, θελω να ξεκουραστω. Αλλα το πιο πιθανο ειναι οτι κανεις δεν θα ασχοληθει...
Μπορει και μονη μου να μην κοιμηθω αλλα θα παρω ολοκληρο 0,50 το βραδυ το να τριγυρνας με τα χαπακι αυτα ειναι καπως. Μαρα τα βαζεις τα πραγματα στην λογικη τους θεση καλυτερα και απο ψυχολογο πιστευω πως θα τα πας καλα και θα χαρω πολυ πολυ πολυ
σιγα... σου λεω εγω τι ακρη εχω βρει...
το Σεπτεμβρη ειχα παει καμποσες μερες καπου. Ναι κουβαλουσα τα χαπακια μου, δεν ειναι λιγα.... Αν παρεις ενα μπουκαλακι απο το φαρμακειο θα βολευτεις τελεια.
μωρε τα βαζω στη θεση τους, το προβλημα μου ειναι οτι εγω ξεμενω πισω...
Αχ βρε μαρα εσυ με ησυχαζεις καλυτερα απο τους ψυχοτετοιους που πηγαινα και πληρωνα αδρα. Μου λες τι με συμβουλευαν τι να με συμβουλευσουν μεχρι να μπω εβγαινα ουτε ενα φυλλαδιο ο αλλος να καθισει να το δει τι αλλο να σας πω! Και να μαι χαλια απο το ταξιδι να κανω εμετους τα λεφτα ομως λεφτα αχχ δεν προσλαμβανα ενα ωραιο περσοναλ τρεινερ με τα λεφτα που μου φαγανε
Να σκεφτεις στην τελευταια που πηγαμε , πηγαμε με το αυτοκινητο του ξαδερφου μου και ηρθε και ο πατερας μου για βολτα. Οι δυο τους πηγανε για καφε ε, μεχρι να πανε να παραγγειλουνε καφε να καθισουνε να περασει η ωρα τους πηρα τηλ.πως τελειωσε η συνεδρια και ο πατερας μου με ολη την μουρλαμαρα του μου ειπε ποτε προλαβες να πας , να μιλησετε , να σε δει αυτη σε κοροιδευει για λεφτα σε βλεπει εκτος πια ουκ εν τω πολλω το ευ
Όλα αυτά στην επαρχία έγιναν;
Ταξιδευες για να δεις ψυχίατρο και συμπεριφεροταν έτσι;
Τι να πω....Και μετά σου λένε ότι δεν είναι άνιση αυτή η διαδικασία εμείς το βλέπουμε έτσι.
Όταν εγώ έδωσα τρία χιλιάρικα για να γίνω χειρότερα κι εσύ έπαιρνες τους δρόμους κι έδινες 60 για το τίποτα, είναι που εμείς το βλέπουμε έτσι. ....
Όχι ότι μας εκμετσλευτηκαν. Ότι δεν έχουν συνείδηση και ψυχή.
Ότι είναι ανήθικοι.
Έχουμε κάποια ζητήματα όπως όλοι οι άνθρωποι να λύσουμε, αλλά ηλιθιοι δεν είμαστε.
Ετσι δεν πηγαινα στην πολη μου γιατι φοβομουν το στιγμα και πηγαινα αλλου μεσω τηλεφων.καταλογου και να που καταντησα να ειμαι μια χαρα κοπελα και να μην μπορω να δουλεψω , να χαρω , να κανω μια σχεση, να δουλευτουν λιγο οι φοβιες μου , να βάλω ενα προγραμμα στην ζωη μου
Ηλιθιος δεν εισαι σιγουρα καταλαβαινεις ποτε σε δουλευουν και ποτε οχι! Φταιω ομως εγω λιγο γιατι δεν επαιρνα συστασεις να κανω ερευνα πηγαινα στα τυφλα. Πλεον ομως οχι, εσυ παλι που πηγες με συσταση τι να πω παλι σε κακο σου βγηκε...
Τake a break
αν κανω λαθος διορθωστε με, νομιζω ειναι αλλο πραγμα η ψυχοθεραπεια και αλλο πραγμα η συμβουλευτικη και αλλο πραγμα να πας σε εναν ψυχιατρο να του πεις εχω αυτα τα συμπτωματα, πες μου φαρμακα να ανακουφισθω....
Χωρις να εχω προθεση να σε κρινω ή να σε κατηγορησω, νομιζω οτι εσυ πρωτα δεν ειχες ξεκαθαρισει στο μυαλο σου ακριβως τι ψαχνεις για να πεις στο γιατρο ή στον ψυχολογο εχω αυτο το προβλημα πχ φοβαμαι να βγω εξω, εχω αυτα τα συμπτωματα πχ ιδρωνω, χτυπαει η καρδια μου σαν τρελη, εχω θηλια στο λαιμο κλπ. Πως μπορεις να με βοηθησεις? να σου ορισει ενα καποιο πλανο θεραπειας και απο εκει και περα να συμφωνησετε ταριφα και συχνοτητα...
Και αυτοι ψαχνονται, μη νομιζεις οτι ειναι παντογνωστες ή θεοι ή θαυματοποιοι. Αναλογα με τα συμπτωματα που θα τους πεις, θα φτιαξουν μια καποια αγωγη και την αναπροσαρμοζουν αναλογα με την προοδο σου...
Ψυχιατροι ηταν ολοι οσους αναφερω γιατροι δηλ. Οχι ψυχολογοι