-
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΝΑ 10ΗΜΕΡΟ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΖΗΛΕΙΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΡΑΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ :D
-
Εγώ είμαι ήδη στο εξοχικό και δεν φεύγω μέχρι την Τετάρτη.
Δεν κοιμάσοι που δεν κοιμάσαι, άντε πάρε τον Ρατατούη να μην ακους και γκρίνια...
-
ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΕ 9 ΛΕΠΤΑ. ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΑ ΠΑΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΩ. ΦΕΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΤΗΚΑ
-
Για αύριο λέω που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά....! Ωραίο όνειρο το μπανάκι. Να πετύχει η δίαιτα και να αρχίσει να κάνει καλό καιρό νωρίς, γιατί εγώ άκουσα Οκτώβρη και κρύωσα.
Εδώ σήμερα είχε μουνταμάρα και με έπιασε κατάθλιψη απ΄την ώρα που ξύπνησα.
Γι αυτό σας λέω ότι ο ήλιος είναι το καλύτερο αγχολυτικό...μαυρίλα, το αμάξι από μαύρο καφέ και ο ουρανός γκρι. Υπάρχει τίποτα χειρότερο?
-
O OKTΩΒΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ. ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ