Originally Posted by
kutchunie
Να τα σωσω τα μουτρα μου απο που και γιατι? Εισαι παραλογη κ σου ειπα γιατι. Με εχεις βρισει επανειλημενα κ δεν εχασα την ψυχραιμια μου γιατι πραγματικα δε μπορει να επηρεασει τη διαθεση μου κ την αυτοεικονα μου το τι κανει ή το τι λεει ενας αλλος ανθρωπος. Φυσικα εχεις λογο να νευριασεις, με εμενα δεν ειχες λογο να νευριασεις. Λογω αληθινο. Σου εξηγησα πως επιβαλλομαι σημαινει κανω το δικο μου με βιαιο τροπο, δεν το εκανα. Ειπες οτι νευριασες επειδη επιβληθηκα. Δεν επιβληθηκα αποδεδειγμενα αρα δεν υπαρχει λογος να νευριασεις μαζι μ.
Το οτι μπορεις να παρηγορησεις ή οτι εχεις προθεση να το κανεις, δε το αμφισβητησα, αλλα το οτι αναφερεσαι υποτιμητικα σε ομαδες ψυχικα ασθενων, μονο ελλειψη σεβασμου δειχνει.
Ποια ατμισφαιρα εμπιστοσυνης και ενσυναισθησης???? Σε πληροφορω οτι μονο ενσυναισθητικο δεν ειναι να αναφερεσαι στους ηττοπαθεις ανθρωπους ως κλαψομουνιδες η στους κακοποιημενους με τον τροπο που το εκανες. Αν σε ελεγα κακομαθημενο κωλοπαιδο που δε ξερει τι του γινετε, οποια προθεση κι αν ειχα, θα ηταν προσβλητικο. Και οι κακοποιητες γονεις οταν κακοποιουν, επικαλουνται υψηλους στοχους και οτι αναγκαζονται για να γινει το παιδι "σωστο", αλλα αυτο ειναι μια αρρωστημενη και παραλογη προφαση.
Και μονο προβλημα προσαρμογης δεν εχω, πιστεψε με.
Το να μιλας ομορφα δεν ηταν κολακεια, αλλα εσυ εδωσες το δικαιωμα να ειπωθει. Δεν το ειπα ξεκαρφωτα, αλλα αφου παιρνεις το ρισκο να υποτιμας ανθρωπους, δε νομιζειςωπως η συνεπεια αυτου ειναι να ενοχληθει καποιος; η λογικη αυτο δε λεει;
Δεν αρνηθηκα να δεχτω κατι. Σου ειπα πως δεν οφειλεις εξηγησεις, δε σε μαλωνω. Οταν ομως αλλα λες κ αλλα κανεις δε χρειαζεσαι κανεναν να σε απορηψει, αυτοαναιρησαι.
Το υφος μου δεν ειναι δασκαλιστικο. Αδιαφορω για το πως θα φερεσε γενικοτερα, οταν ομως προσβαλλεις κ δεν σεβεσαι θα λαβεις τα δεοντα. Αν δε σεβεσαι εσυ γιατι να σε σεβαστω εγω κ πολυ περισσοτερο γιατι να σε πειραξει. Μπορει να μην εχεις προθεση να προσβαλλεις αλλα τελικα το κανεις.
Δε σε ειπα ποτε τρελη. Παραλογα πραγματα ειπες κ σου τα επισημανα κ ειναι παραλογα.
Κι εσυ μπορει να αναστατωσεις καποιον ηττοπαθη καποιον κακοποιημενο ανθρωπο αλλα δε δειχνεις να πτοεισαι. Τωρα που αναστατωνεσαι εσυ γιατι ζοριζεσαι;
Κι εσυ με κρινεις, ποιος σου ειπε πως μπορεις να μονοπωλεις την κριτικη; απο την στιγμη που κρινεις, να εισαι ετοιμη για κριτικη. Κι ευχαριστω να λες που δεν αρχισα κι εγω τους χαρακτηρισμους, μου χεις δωσει αυθονο υλικο. Οσον αφορα τα περι σεβασμου, σεβασμός δεν ειναι να συμφωνουν μαζι σου. Το οτι δεν εκμεταλλευτηκα τον ενοχικο σου χαρακτηρα που μολις σου ειπα μιλα ομορφα αρχισες να δικαιολογησαι σαν το κουταβι που το μαλωσαν, κ σου ειπα δεν μου χρωστας εξηγησεις γιατι δε χρωστας εξηγησεις, ειναι θεμα σεβασμου. Αν δε σε σεβομουν θα σου δημιουργουσα ενοχες κ θα σε χειριζομουν. Ξυπνα