ναι εχω περασει και πιο δυσκολα η αληθεια να λεγεται.ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινεις. απλα μου χαλαει τη διαθεση και κουραζομαι παραλληλα να σκεφτομαι με αυτον τον τροπο.
γινεται να εχεις ψυχωση και παραλληλα αλλη διαταραχη?
Printable View
ναι εχω περασει και πιο δυσκολα η αληθεια να λεγεται.ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινεις. απλα μου χαλαει τη διαθεση και κουραζομαι παραλληλα να σκεφτομαι με αυτον τον τροπο.
γινεται να εχεις ψυχωση και παραλληλα αλλη διαταραχη?
Μην ασχολεισαι με ταμπελες, σκεψεις μαυρες ή/και καταστροφολογικες μπορουμε να κανουμε ολοι κατα καιρους και αναλογα τις περιστασεις.. Απλα θα τις μοιραζεσαι στην ψυχοθεραπεια και σιγα σιγα θα κατανοησεις καλυτερα για ποιο λογο συμβαινει αυτο, θα τις μειωσεις και θα τις ξεφορτωθεις. Δε χρειαζεται να υπαρχει ονομα διαταραχης για τις μαυρες σκεψεις που κανεις πανω στο φοβο σου για τη ζωη εκει εξω.
δε με νοιαζει η ταμπελα.ουτως η αλλως εχω τη χειροτερη.
απλα αναρωτιεμαι αν γινεται να συνυπαρχει με κατι αλλο.
δηλαδη αυτες οι σκεψεις προερχονται απο τη ψυχωση ή απο κατι αλλο που μπορει να συνυπαρχει με αυτην.το εχω απορια
Αλυσιδα ειναι. Οι φοβοι σου προκυπτουν απο το ιστορικο σου :) Θα μπορουσες να μην πασχεις απο ψυχωση αλλα να κανεις ακριβως τις ιδιες σκεψεις μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια και εγκλεισμο, ελλειψη κοινωνικοποιησης κλπ Ασε τους φοβους και τις σκεψεις να ειναι σκεψεις και φοβοι, οχι διαταραχη.
η γιατρος μου ειπε να μην κανουμε αλλη μειωση ως το καλοκαιρι.μου ειπε οτι τολμησαμε ηδη πολλες μειωσεις και παρατυπα κιολας και μιας και η τελευταια υποτροπη ηταν πιο σοβαρη και εβγαλα και ψυχαναγκασμους μου ειπε οτι ειμαι σε μια πολυ ευθραυστη ισορροπια και δε θελει να το διακινδυνευσουμε αλλο ακομα.αυτα