ειναι λασπη οταν την χρησιμοποιεις επειδη δεν εχεις επιχειρηματα σε μια συζητηση, αλλα κυριως ειναι λασπη ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η \"ΚΡΙΤΙΚΗ\" ΣΟΥ.
μα εσυ δεν ειπες οτι κανεις δεν εχει αποδειξει τιποτα? πως ερχεσαι και λες οτι \'\'απεδειξες κατι. μηπως αυτοαναιρεισαι λιγο? θεωρω λασπη οταν πεταω κατι που δεν το αιτιολογω. Αν το αιτιολογησω δεν ειναι λασπη. το αν η αιτιολογηση ειναι σωστη ή λαθος ειναι ανοιχτο σε συζητηση.
για αλλη μια φορα κανεις λαθος (ως συνηθως) ειπα δεν πιστευω στον θεσμο του γαμου, δεν ειπα οτι δεν πιστευω στις μονιμες σχεσεις. πιστευω και στις ελευθερες και στις μονιμες σχεσεις ΑΛΛΑ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙς ΑΥΤΕς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ κι οχι να καλυπτονται απο ενα χαρτι που δεν σημαινει τιποτε κι απο πισω ψεματα κι υποκρισια και να χρειαζονται προστατες και παιδαγωγους για να διατηρηθουν...(τα υπολοιπα περι σωματων και συναισθηματων φυσικα τα υποστηριζω)κι αν θες να σου λυσω την απορια ειχα μια μακροτατη σχεση 15 ετων που κρατησε οσο ηταν υγειης (οποτε και παμπολλες ευκαιριες να βρεθω στην πλευρα της κερατους....πολυ περισσοτερες αποτι εσυ απ οτι φανταζομαι)...
οκ εδω μπορει να χω λαθος
αυτο στο απαντησα πολλες φορες αν εννοουσες αυτο.δεν φταιω εγω αν δεν μπορεις να καταλαβωεις μια απαντηση σε α-πλα ελληνικα...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ μηδενικη ευθυνη αν δεν ειναι......
εδω και αν διαστρεβλωνεις τα λογια μου! αν δεν εννοεις να καταλαβεις οταν σου εχω εξηγησει 100.000 φορες οτι ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΥΣ, τοτε πως μιλας εσυ για διαστρεβλωσεις? αν μου πει καποιος \'\'γουσταρω να κανω στη ζωη μου οτι θελω, να λεω ψεματα, να κοροιδευω, και ειναι σωστο επειδη ετσι γουσταρω\'\' και του πω εγω \'\'κι εγω θεωρω οτι το να σε πλακωσω στο ξυλο ειναι σωστο επειδη ετσι γουσταρω\'\' σημαινει οτι παραλληλιζω τα ψεματα με το να τον δειρω? ή απλα του λεω ποσο λανθασμενες πραξεις μπορει νακανουμε με το σκεπτικο του \'\'ετσι γουσταρω\'\'? δε μπορεις να αυθαιρετεις συνεχεια διαστρεβλωνοντας εξ αρχης τα λογια μου και υστερα να κατηγορεις εμενα γι αυτο!
οσο για το οτι δεν ειπες ποτε μηδενικη ευθυνη αν δεν ειναι παρανομη η πραξη, ξαναδιαβασε καλυτερα τα δικα σου ποστ.
στη προηγουμενη σελιδα σου εκανα ενα ολοκληρο ποστ οπου σημειωνα τα ψεματα που ειπες σαν δικο σου συμπληξρωμα των οσων ειπα...θες να στα κανω κοπι? δεν πας καλυτερα να τα ξαναδεις? ......
αυτο ειναι το τελευταιο ποστ απο ολα αυτα που λεγαμε και ειχε ηδη ξεφυγει η κουβεντα. Δε θεωρω οτι διαστρεβλωσα κατι αλλα θα το ξανακοιταξω. Αντιθετα εσυ διαστρεβλωνεις απο την αρχη τα λογια μου μιλωντας για παραλληλισμουε απιστιας με παιδεραστιες, δολοφονιες και δεν ξερω κι εγω τι αλλο. κι απεφευγοντας τα εστω και λιγα επιχειρηματα μου κατα τη γνωμη σου. αν ειναι σαθρα τοτε μην τα αποφευγεις.
6ον) ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΦΥΓΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ.
ενα απλο που θυμηθηκα μολις ειναι αυτο που ελεγες περι εργαλειων..στο απαντησα και το κανες γαργαρα...ενα αλλο στο ειπα στην προηγουμενη σελιδα, σου απεδειξα οτι διαστρεβλωσες τα λογια μου κι απ[λα δεν απαντησες κι ελεγες αλλα αντ αλλων οπως και τωρα.
μονη σου ειπες οτι δεν εχει νοημα η κουβεντα, οποτε γι αυτο δεν απαντησα επι του κειμενου σου. Γιατι και να απαντουσα και να σου ελεγα οτι δε διαστρεβλωσα τα λογια σου, μονη σου ειπες
οτι δε συνεχιζεις τη συζητηση, γι αυτο δεν απαντησα κι οχι γιατι αποφευγω κατι. Αυτο με τα εργαλεια θα το κοιταξω και θα σου πω.
7ον) ας κρινει ο καθενας μονος του ποιος εχει πιο πολυ δικιο και πιο πολυ αδικο.συμφωνω απολυτως.
τι? συμφωνησαμε? απιστευτο!