Ισως σου λειπει η αγαπη και την ψαχνεις σε λαθος μερη η δεν την κατακτας με την εξυπναδα που εχεις. Χρησιμοποιησε την εξυπναδα σου για να παρεις αγαπη γιατι σου χρειαζεται.........αλλιως δεν θα μειωνες τοσο τον εαυτο σου.......
Printable View
Κι όμως εδώ έχω να σ πω ότι έχω πάρει αγάπη από τους γονείς μου πολυ...Και από φιλες+ερωτικό τομέα.....Το θέμα μου σύμφωνα κ με τη τόση ψυχοθεραπεία είναι ο εαυτός μου κ ο τρόπος που αντολαμβανο μαι τη πραγματικότητα....Πως την αλλάζουμε τη γ...Η την αντίληψη ομως; ; ; 2 Χρόνια μόνο μικρά βήματα έχω κάνει. ...γ αυτό κ ξαναπέφτω....κ θα συνεχίσω όπως φαίνεται μια ζωη
Ναι αλλα δεν αγαπας εσυ τον εαυτο σου.........ακομα και αν εχεις παρει αγαπη την στρεφεις εναντιον σου.....γιατι ισως κατα βαθος λυπασαι τους αλλους και δεν θες να τους βγαλεις κακια και την στρεφεις προς τον εαυτο σου γιατι εσυ εχεις παρει αγαπη και νομιζεις οτι υπερτερεις σε αυτο.....ομως ετσι κανεις κακο στον εαυτο σου.......δεν ξερω αν επεσα μεσα......
Σ ευχαριστω παντως λουλούδι. Ολα καλα εσυ; εσύ τι αντιμετωπιζεις κ είσαι εδω;
γειαα
ειναι κανεις μεσα;
την αυπνια μου μεσα...
αν και πιστευω σε κανενα μισαωρο να κοιμηθω...
Εγώ πάντως σε γενικές γραμμές βοηθιέμαι από τα παιδιά εδώ, τουλάχιστον απ' όσους είναι από παλιά μέλη ως επί το πλείστον...
Καλημέρα κιόλας! :) Προς το παρόν νιώθω μια ταραχή μέσα μου, σαν άγχος κι αυτό μ' ενοχλεί και με προβληματίζει...αλλά ταυτόχρονα και πεσμένη σωματικά, κουρασμένη ενώ δεν έκανα κάτι κουραστικό για να δικαιολογείται αυτό...θα πάω να πάρω βιταμίνη D αυτές τις μέρες από το φαρμακείο μήπως και με βοηθήσει μιας κι έχω ανεπάρκεια σ' αυτήν...
A ωραια! Γτ να μην κρατησει; Θα κρατησειι! Κι εγω καταθλιψη κ αγχωδη διαταραχη μαζι βεβαια εδω κ κπ χρονια..=/ Τωρα αρχιζω να συνερχομαι απ το προσφατο μου επεισοδιο.