ΠΑΥΣΙΠΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ?????
ΞΕΡΕΙΣ???
Printable View
ΞΕΡΕΙΣ???
Quote:
Originally posted by DOMENICA
ΞΕΡΕΙΣ???
ΟΧΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΞΗ ΤΟ ΑΙΜΑ
ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΠΤΗ ΒΕΛΟΝΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..
ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΖΑΠΛΑΣΤ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ..
ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΗΜΕΡΕΣ
Quote:
ΞΕΡΕΙΣ???
ΠΑΥΣΙΠΟΝΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ
Καλή Επιτυχία Domenica!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!Quote:
καλο απογευμα !!!!
την Δευτερα το πρωι θα μπω στο Ιατρικο του Ψυχικου να κανω και εγω την επεμβαση και επειδη και εγω θα στειλω κάποιον δικό μου στο τεβε........ελπιζω να μην πάθουν τα ίδια .........
πες μου σε παρακαλώ σε ποιο ΤΕΒΕ πήγες???
κι εγώ εκεί την έκανα! ποιος είναι ο γιατρός σου?
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΡΟΦΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ
ΘΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΩΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΚΑΦΕΣ
όπππα αυτό δεν το ξέρα! και ξεροστάλιαζε ο αντρούλης μου και η μαμάκα μου μέσα στο δωμάτιο μέχρι να φύγουμε..
ΝΑΙ ΝΑΙ
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΚ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
(ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ H BIONIC)
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 8 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Καλή Επιτυχία Domenica!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!
κι εγώ εκεί την έκανα! ποιος είναι ο γιατρός σου?
bionic σε ευχαριστώ για την καλη επιτυχια ....... ο γιατρος μου είναι ο Γαβριήλ .
ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΚ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ (ΚΙΛΑ)
ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΜΟΥΝΑ ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....:(
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΤΥΠΩΣΩ 1 ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ??ΑΔΥΝΑΤΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ?? KAI ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ :D:D:D:D:D:D
ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟQuote:
Originally posted by bera
καλη ειδεα λακι θα το κανο και εγω που θα ειμαι σινεχια στο ζαχαροπλαστηο να το βλεπουν ολη και να μιν περνουν γλικα μετα
ΘΑ ΛΕΣ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΛΑΚΗ:D:D:D:D
ή μπορεί να κάνει κανα πάρτυ με καθαρτικά και να γίνει "πόλος" το μαγαζί
όπως λένε και στο αλλού fun club :D :D
Βέρα τελικά έχεις καταλάβει πως με το δακτύλιο τα γλυκά είναι σχεδον απαγορευμένα; Είναι σαν να μην έχεις δακτύλιο και παίρνεις κανονικά τα κιλά σου αμα τρως γλυκά. Προσπα8ησε να κάνεις μια θυσία και να τα κόψεις τα γλυκά τελείως για να δεις επιτέλους αποτέλεσμα απο τον δακτύλιο. Αλλιώς τσάμπα λεφτα+ταλαιπωρία. Και άσε και τα καθαρτικά για τους ανθρώπους με μειωμένη αντίληψη....