Quote:
Originally posted by Natalia
2sweet2b4go10,
όπως είδες το μνμ μου δεν απευθυνόταν σε εσένα. Η διαφορά μεταξύ της ανορεξίας και των άλλων ασθενειών είναι ότι η ανορεξία είναι αποτελέσμα προσωπικών επιλογών, εσύ ο ίδιος την προκαλείς στον εαυτό σου ή μήπως και με το διαβήτη συμβαίνει το ίδιο?????
Πολύ σωστά διάβασες τον τίτλο μου εγώ είμαι ανορεξική και το έχω συνειδητοποιήσει, δε μπορεις να φανταστείς όμως πως ακούγεται στα αυτιά μου και στα αυτιά κάθε ανορεξικής αυτός ο χαρακτηρισμός από στομάτα άλλων.
Ποτέ δεν υπονόησα ότι έχεις πρόβλημα αντίληψης και σου επαναλαμβάνω πως το μνμ μου δεν απευθυνόταν σε εσένα.
αν σαν προσωπικη επιλογη θεωρεις την ακατανικητη επιθυμια καποιου να αδυνατιζει μεχρι αφανισμου του, αν σαν προσωπικη επιλογη θεωρεις το οτι βλεπει στο καθρεφτη ενα χοντρο σωμα οταν κοιταζει ενα λιποσαρκο σωμα, τοτε μπορω να πω οτι τετοιες "προσωπικες επιλογες" θεωρω κι εγω την βουλιμια και την παχυσαρκια, οπου κανεις δεν θελει να ζει οπως ζει, αλλα εχει την περιεργη "προσωπικη επιλογη" να συνεχιζει να το κανει, η αν θελεις και τετοια προσωπικη επιλογη θεωρω την λαθος διατροφη καποιου που τον οδηγει στον ζαχαρωδη διαβητη παρολο που το ξερει.....αρα υπο αυτη την εννοια, ολες τις παραπανω ασθενειες τις προκαλει κανεις μονος του στον εαυτο του...